• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Infiintare C.M.I.

Infiintare C.M.I. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Doar 350 de lei + taxe

Infiintare C.M.I. la pretul corect

In 4 zile lucratoare

Inregistrarea se face rapid

Infiintare C.M.I. gratuit

Posibilitatea de infiintare cabinet medical individual fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

Cat timp dureaza

In 4 zile lucratoare realizam operatiunea de infiintare C.M.I.

Cat costa serviciul de infiintare C.M.I.

678 de lei veti avea de achitat in total350 de lei (onorariu) + 200 de lei (notariat) + 128 de lei (Registrul Comertului).

Ce acte sunt necesare

Aveti nevoie de cartea de identitate si dovada dreptului sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere, contract de comodat etc.).

Va putem oferi gazduirea sediului social in Bucuresti, incepand de la 500 de lei/an, daca nu aveti la dispozitie o locatie. Pentru 2 ani veti avea de achitat doar 900 de lei, fiind o solutie optima pentru cei care doresc un termen mai lung.

Colaborare de lunga durata dupa operatiunea de infiintare C.M.I.

Suntem alaturi de compania dumneavoastra inclusiv cu serviciile de contabilitate C.M.I., oferindu-va onorarii atractive. Iar acestea pornesc de la doar 200 de lei/luna.

La plata contabilitatii in avans pe 6 luni beneficiati de inregistrare C.M.I. gratuit, fara a achita onorariul de 350 de lei (celelalte taxe fiind in sarcina dumneavoastra).

Infiintare si inregistrare cabinet medical individual Bucuresti

Daca va ganditi la optiunea de infiintare C.M.I., pentru a beneficia de toate avantajele oferite de aceasta forma de organizare, ati ajuns unde trebuie.

Impreuna cu Profi Conta drumul spre succesul dumneavoastra este mai mult de jumatate deja parcurs.

In ziua de azi tot mai multe persoane doresc deschiderea unei afaceri proprii, iar unul dintre cele mai des intalnite tipuri de anteprenoriate sunt cabinetele medicale particulare.

Ce presupune deschiderea unui cabinet medical individual?

Deseori profesionistii din cadrul medical care au o experienta acumulata in mediul public, se gandesc sa isi mareasca orizontul si sa dezvolte o afacere in domeniu, pentru a fi mai aproape de clienti si sa acorde o nota noua si imbunatatita.

Ca si cadru medical, daca va ganditi la deschiderea unui cabinet propriu, noi va putem ajuta sa va realizati visul mai repede, mai bine si mai in siguranta, asta ca sa nu omiteti vreun act si sa evitati drumurile dese si cateodata inutile la institutiile publice pentru a indeplini toate formalitatiile necesare. Decizia de a incepe propria practica poate fi una dificila pentru multi medici. In timp ce multi doctori inteleg beneficiul, multi altii se concentreaza pe riscuri.

Aceasta fixatie asupra riscurilor poate duce la indoiala in ceea ce priveste posibilitatea de a deschide cu succes un cabinet medical individual. Deschiderea unui astfel de cabinet nu este simpla, dar cu indrumarea noastra si determinarea dvs, nu este atat de greu precum credeti.

3 motive pentru care alegerea de infiintare C.M.I. este cea mai buna miscare pentru viitorul afacerii pe care o planuiti

 • Autonomie

  Libertatea de a lua decizii si tipul de ingrijire este acum in mainile dvs. In calitate de sef propriu, puteti achizitiona orice tip de echipament medical necesar, fara a astepta aprobare din partea administratiei spitalului sau institutiei unde profesati. De asemenea, programul de lucru poate fi ajustat dupa nevoile dvs. personale si profesionale. Aveti control asupra angajarii personalului dvs si asupra deciziilor manageriale.
 • Timp castigat dupa infiintare C.M.I.

  Stilul de viata reprezinta un punct cheie pentru multi doctori sa deschida un cabinet medical individual. Multi medici ar accepta o reducere de salariu in schimbul unui timp mai scurt de lucru si al unui echilibru mai bun intre viata persoana si munca. Astfel, dvs decideti cate ore lucrati sau cate zile de concediu aveti.
 • Cresterea veniturilor daca va infiintati propriul cabinet medical individual

  Un motiv deloc de neglijat este potentialul de castig. In calitate de sef, aveti potentialul de a castiga mult mai mult decat veti castiga ca angajat in sistemul de sanatate.Numai gandul la cozi si volumul de acte va poate descuraja in inceperea acestei calatorii mult visate.

INFIINTARE C.M.I. – CABINET MEDICAL INDIVIDUAL –  PRETUL ESTE DE APROXIMATIV 350 DE LEI

Procedura de infiintare C.M.I.

Medicul solicitant trebuie sa parcurga anumiti pasi pentru a strange actele necesare inceperii infintarii cabinetului medical individual.
Specialistii nostrii va pot ajuta in inregistrarea cabinetului medical in Bucuresti fiind o actiune solicitanta.

Expertii nostrii sunt mereu la curent cu modificariile legislative si procedurile de infiintare reusind de ficare data sa va indepliniti scopul.
In prima faza, dumneavoastra trebuie sa va prezentati la Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) cu un set de acte dupa cum urmeaza: dovada de detinere a spatiului (comodat, acte de vanzare-cumparare, etc) plus cateva acte pe care vi le vom comunica in momentul in care colaborarea noastra va incepe.

Exista mai multe tipuri de cabinete medicale si va vom explica pe scurt ce puteti infiinta cu o astfel de afacere.

Tipuri de cabinete medicale

Cabinete medicale individuale (CMI)

Aceast tip de cabinet este infiintat doar de medicul care isi va desfasura activitatea in unitatea respectiva. Forma de organizare nu are personalitate juridica distincta si functioneaza ca persoana fizica. Prin acesta organizare medicul isi va putea exercita liber activitatea.

Cabinete medicale grupate

Sunt acele spatii de lucru in care mai multe cabinete individuale isi creeaza facilitati economice si isi pastreaza individualitatea in relatiile cu tertii fiind mai multe tipuri de practici.

Cabinete medicale asociate

In acest caz, mai multe cabinete medicale s-au asociat pentru a exercita in comun, in beneficiul pacientilor, servicii medicale complete.

Societate civila medicala

Aceasta este formata din cel putin doi medici asociati. Societatea civila medicala este alcatuita din cel putin doi medici si poate cuprinde o categorie vasta de personal auxiliar colaborator, inclusiv angajati. Trebuie stiut ca, daca tipurile de cabinete mentionate anterior pot reprezenta o forma de societate juridica, in functie de tipul de infiintare ales, societatea civila medicala nu are statut juridic, dar necesita de asemenea parcurgerea unor proceduri si incheierea unor parteneriate prin contract de colaborare.

Daca inca nu sunteti convinsi de ce tip de activitate sa desfasurati, va putem oferi consultanta pentru a stabilii impreuna ce forma de organizare vi se va potrivi cel mai bine pentru a va dezvolta si a incepe cu un succes garantat.

Contactati-ne pentru a va castiga controlul asupra propriului timp liber.

Pot infiinta un cabinet medical individual?

Orice persoana care are drept medical de practica, poate realiza o astfel de organizatie profesionala in care isi va putea exercita dreptul de profesie si poate incepe demararea procedurii de infiintare si inregistrare a CMI. Aveti la dispozitie o gama larga de servicii, putand alege cabinete neurologice, cabinete pediatrie, cabinete pneumologie, cabinete stomatologice etc.

Infiintare C.M.I. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Forma de societate de infiintare C.M.I.

Cu siguranta una dintre cele mai dificile decizii pe care va trebui sa le luati dincolo de stabilirea tipului de cabinet, e alegerea formei de societate – P.F.A., S.R.L., intreprindere individuala. Fiecare dintre acestea vine atat cu avantaje, cat si cu dezavantaje, din punct de vedere al numarului de membri, al activitatilor medicale conexe pe care le puteti derula in mod legal, cat si al implicatiilor financiare unde putem face referire la taxe si impozite.

Desigur, un alt lucru necesar spre a fi luat in considerare este si capitalul disponibil, numarul de angajati necesari, precum si usurinta in infiintarea dosarului pentru cabinetul medical.

In cazul in care sunteti la inceput de drum, infiintare C.M.I. Bucuresti poate fi una dintre cele mai simple optiuni, cu atat mai mult daca doriti sa oferiti o serie de servicii medicale simple, cu posibilitatea ulterioara de a va extinde activitatea, mai ales ca un astfel de cabinet va ofera suficiente avantaje.

Infiintare CMI sau PFA

Optiunea Persoana Fizica Autorizata (PFA) poate rezolva o parte din aceste probleme, iar noi va putem ajuta in acest sens.

Infiintare P.F.A persoana fizica autorizata – 350 de lei

P.F.A.-ul poate avea contracte pe diferite domenii, sau in functie de domeniul in care activeaza, cu alte persoane fizice sau juridice, precum si alte colaborari cu P.F.A. Un alt avantaj este acela ca persoana care detine firma poate sa cumuleze calitatea de persoana fizica autorizata cu cea de salariat, ce poate functiona in acelasi domeniu, dar si in domenii diferite de activitate decat cel pentru care este P.F.A.-ul infiintat.

Daca sunteti medic, puteti activa in cabinetul propriu avand un P.F.A. Pe piata sunt foarte multe activitati individuale desfasurate chiar de catre titularul care infiiinteaza afacerea.
Desigur ca ambele beneficii vin cu avantaje si dezavantaje la randul lor, cea mai buna decizie fiind cea de a analiza cat mai atent fiecare forma de activitate inainte de a lua o decizie asupra firmei.

Conform prevederilor CAEN, fiind o persoana autorizata , avand firma puteti beneficia de avantajul de a inscrie pana la 5 domenii de activitate in cazul cabinetului medical individual. De aici reiese ca puteti avea si alte activitati pe langa serviciile sau profesia stabilita. Spre exemplu puteti sa sustineti seminarii pentru persoanele care va impartasesc pasiunile sau cursuri de formare de ce nu , pentru a transmite mai departe. De asemenea, toate acestea nu le veti putea face daca veti alege doar infiintare C.M.I.

Un alt beneficiu pentru medicii care doresc sa-si faca un P.F.A. este si faptul ca acestia au posibilitatea de a fi salariati, dar si colaboratori cu alte institutii sau forme juridice. Desigur ca pe langa limitarile pe care vi le vor impune, a avea un C.M.I. are si avantaje: daca doriti sa infiintati cabinetul medical cat mai repede intr-un timp foarte scurt, acesta procedura pare cea mai buna alegere pentru dvs.

Aici nu veti putea face mai multe activitati in paralel, dar acest tip de cabinet necesita costuri mai mici de intretinere, de asemenea costurile pentru infiintare vor fi mai reduse. Inclusiv gestionarea afacerii, este una destul de simpla, iar contabilitatea ei este una destul de rudimentara.

De asemenea puteti obtine colaborari cu viitorii parteneri, iar unul dintre avantaje este acela ca veti datora doar impozitul pe profit si la casa de sanatate. Mai mult decat atat, titularii pot beneficia de sprijin in cazul in care va fi un accident de malpraxis din partea Consiliului Medicilor.

Externalizare infiintare C.M.I.

Infiintarea unui CMI poate fi realizata cu succes de catre orice persoana care indeplineste prevederile mentionate la punctele anterioare. Desigur ca puteti apela si la o persoana care este experimentata si care are cunostintele necesare pentru a va ajuta sa deschideti un C.M.I. De aceea, noi va punem la dispozitie oameni bine pregatiti, atenti in orice imprejurare si instruiti pentru a face fata oricarei probleme care se poate ivi pe parcurs.

Astfel, dumneavoastra cagtigati mai mult timp pentru a putea sa va ocupati de alte lucruri ce tin de administrarea unei fime, precum si pe aceasta cale puteti face economii.

Pe termen lung sau scurt, de asemenea va putem pune la dispozitie serviciile noastre pe partea de contabilitate C.M.I., un contabil bine pregatit ce poate gestiona firma dumneavoastra intr-un mod corespunzator. Tot el, va poate ajuta la redactarea si intocmirea tuturor documentelor de care veti avea nevoie precum si depunerea acestora catre autoritati, lucru absolut necesar pentru o buna functionare a firmei dumneavoastre.

Durata infiintare si inregistrare CMI

Avand in vedere simplitatea demersului de infiintare cabinet medical individual si respectiv, simplitatea implicatiilor necesare, procedura poate fi solutionata intr-un termen relativ scurt, insa nu se poate defini o perioada exacta dupa care cabinetul va putea functiona propriu-zis.

Au fost si cazuri in care un cabinet individual medical a fost inregistrat dupa 4 luni, avandu-se in vedere timpul necesar pentru obtinerea avizelor de inregistrare, de programul de lucru al institutiilor precum si de rapiditatea cu care acestea rezolva fiecare solicitare.

Aveti siguranta ca prin intermediul nostru, perioada de obtinere a avizelor si redactarea documentelor vor fi mult rapide, deci timpul de rezolvare se va injumatati, iar scopul dumneavostra va fi mult mai rapid implinit .

Sfaturi pentru contabilitate cabinet medicat individual Bucuresti

Cabinetul Medical Individual (CMI) se afla intre primele alegeri ale oricarui medic ce este la inceput de drum in cariera. Nu necesita un avocat care sa se ocupe de acte, de avize si aprobari – de aici si un timp mult mai mic de asteptare. De asemenea si cheltuielile vor fi mai mici, inlusiv un contabil va costa mai putin pentru ca activitatea lui este mai restransa decat in cazul altei firme mai mari; impozitul este pe profit si nu doar pe venituri, ceea ce va ofera o oarecare flexibilitate in ceea ce priveste cheltuielile.

Este important ca firma pe care doriti sa o deschideti sa fie inregistrata, documentele sa fie in ordine ca totul sa decurga bine.
De asemenea, fie ca aveti o firma mare sau mica, un contabil mereu va sti ce este de facut mai ales in situatiile de criza de timp. Sfatul nostru este sa aveti si un contabil care sa va sfatuiasca in anumite momente. Va poate scapa de stres si timp pierdut inutil, pe cand acel timp il puteti investi in altceva.

Un alt avantaj este ca veti scapa de timpul petrecut la cozile de la ghisee si de intrebarile indiferente ale angatilor institutiilor publice.

Preturile pentru contabilitate C.M.I. pot varia in functie de cate inregistrari contabile aveti pe luna. Spre exemplu daca aveti o firma ceva mai mare, iar inregistrarile lunare sunt undeva intre 101 si 150 pe luna, preturile pot ajunge pana la 550 de lei . Avand mai putine inregistrari, ele pot varia de la 300 de lei pe luna intre 11 si 50 intregistrari, pana la 350 de lei pe luna intre 51 si 75 de inregistrari.

In acelasi timp conteaza si activitatea firmei si numarul angajatilor pe care ii aveti. Un contabil va fi mereu la curent cu noile schimbari din sistem, iar firma dumneavoastra va tine pasul cu brio la noile schimbari din legislatie. Beneficiind de serviciile noastre vei scapa de grija actelor si a cozilor interminabile, iar timpul liber il puteti petrece cu familia sau cu prietenii. Prin urmare, va suntem alaturi nu doar la inceput, prin serviciile de Infiintare C.M.I, ci pe toata durata activitatii, pentru a avea un sprijin de incredere.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Infiintare C.M.I.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.