• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Preturi pentru infiintare firma

Home Onorarii Preturi pentru infiintare firma
Preturi pentru infiintare firma - Profi Conta - Profesionisti in firme
Preturi pentru infiintare firma - Profi Conta - Profesionisti in firme

Oferim preturi pentru infiintare firma la nivel atractiv, in diverse domenii de activitate

Infiintarea unei firme poate fi un pas important in viata oricarei persoane. Toata lumea isi doreste sa aiba oportunitatea de a se dezvolta, atat din punct de vedere personal, dar si financiar. De cele mai multe ori, o idee reprezinta tot ce este necesar pentru a incepe aceasta calatorie. Desi este dificila si complicata, cel putin la inceput, o afacere poate fi o experienta unica si plina de recompense, deoarece aveti oportunitatea de a oferi lumii un produs sau serviciu proiectat de dumneavoastra, exact asa cum ati visat. Si totul a devenit mult mai usor, avand la dispozitie preturi pentru infiintare firma la un nivel redus.

Atunci cand va hotarati sa faceti acest pas si sa va incepeti activitatea ca persoana juridica, este important, pe langa detinerea unui plan de afacere bine stabilit, sa va deschideti o societate comerciala sau alta entitate juridica potrivita nevoilor dumneavoastra. Va vom consilia, recomandandu-va forma de organizare economica in functie de domeniul de activitate, numarul de salariati si cifra de afaceri aproximata.

Deschiderea unei firme pe cont propriu este o actiune de cele mai multe ori anevoioasa si mare consumatoare de timp, lucru ce poate fi descurajant si va poate face sa pierdeti timp pretios, momente in care mai bine va concentrati si va ocupati de detaliile si obiectivele firmei. De aceea, firma noastra din Bucuresti va poate ajuta in aceasta privinta, rapid si usor. Cu implicare minima din partea dumneavoastra sa va deschide numaidecat o societate comerciala.

Preturi pentru infiintare firma S.R.L.

Societatea cu raspundere limitata (S.R.L.) este cea mai des folosita forma juridica din tara noastra. Acest tip de entitate poate fi folosita in orice domeniu de activitate, fiind potrivita atat pentru afaceri de dimensiuni mici, cat si pentru cele care au un potential mare de crestere. Cel mai mare avantaj al acesteia, asa cum reiese din nume, este acela ca raspunderea in fata legii si a asociatilor este limita la capitalul social si a bunurilor firmei.

De asemenea, S.R.L.–ul, fata de alte tipuri de organizatii juridice, poate avea un numar nelimitat de coduri C.A.E.N., ceea ce va poate oferi o oportunitate imensa de dezvoltate si crestere a afacerii.

Fiind o forma juridica potrivita pentru orice marime, o firma al carui venit intr-un an fiscal este sub pragul de 500.000 Euro va plati impozit de 1% din venit, daca exista si un salariat cu norma intreaga sau mai multi salariati care totalizeaza o norma completa. In cazul in care cel putin unul din aceste elemente nu este indeplinit, se aplica o cota de 16% din profit. Asa ca, pentru diverse firme poate fi un avantaj mare, mai ales cand sunt la inceput de drum sau au o activitate mai restransa.

Expertii nostrii din Bucuresti stau alaturi de dumneavoastra pentru a va deschide o societate comerciala, aceasta realizandu-se in numai patru zile.

In functie de tipul si numarul initial de asociati, pretul pentru deschidere firma variaza, precum urmeaza:

  Preturi pentru infiintare S.R.L. cu asociat unic – 350 Ron;
  Preturi pentru infiintare S.R.L. cu doi sau mai multi asociati persoane fizice – tariful pentru acest serviciu incepe de la 450 Ron;
  Preturi pentru infiintare S.R.L. cu asociere intre o persoana fizica si una juridica – 550 Ron;
  Preturi pentru infiintare S.R.L. cu asociat strain persoana fizica – 550 Ron.

Preturi pentru infiintare firma SRL–D

Societatea cu raspundere limitata debutant a luat nastere pentru a stimula tinerii sa isi deschida diferite activitati economice. Este o forma juridica foarte asemanatoare cu S.R.L.-ul clasic, fiind mici diferente mai ales la debutul acesteia.

Este foarte populara in Romania, unul dintre avantajele acestei forme juridice fiind aceea de a nu fi necesara plata taxelor de infiintare de la Registrul Comertului, aceasta fiind gratuita. De asemenea, cei care deschid un S.R.L.–D., pot accesa finantare nerambursabila prin intermediul programului Start –Up Nation.

Una dintre diferente, fata de S.R.L. este aceea ca administratorul trebuie sa nu mai fi avut calitatea de actionar sau asociat intr-o intreprindere, indiferent de tip. De asemenea, numarul de coduri C.A.E.N. pe care acesta le poate selecta este limitat la doar cinci grupe.

Un dezavantaj fata de forma clasica este acela ca legea obliga S.R.L.–D.-ul sa isi reinvesteasca cel putin 50% din profitul dobandit in anul precedent.

Indiferent de domeniul de activitate pe care il alegeti, S.R.L.–D. este o forma juridica ce va poate ajuta sa va atingeti telurile.

Pretul pentru infiintarea unui S.R.L.–D. este de 350 Ron si dureaza doar patru zile.

Preturi pentru infiintare firma – P.F.A.

P.F.A.-ul (acronim pentru persoana fizica autorizata) este o forma juridica potrivita pentru freelanceri sau persoanele cu o activitate limitata, fiind de multe ori aleasa datorita avantajelor, in domeniul fiscalitatii, pe care aceasta le prezinta. Unul dintre beneficii, pe langa un cost redus de infiintare PFA vs infiintare SRL, este acela ca gestiunea contabilitatii se realizeaza mai usor decat in cazul altor forme juridice de organizare a afacerii.

Dezvoltarea este relativ limitata, in comparatie cu un S.R.L., insa, pentru anumite tipuri de activitati acest lucru poate fi un avantaj. O persoana fizica autorizata poate activa doar in domeniile in care are atestare profesionala, fiind necesare documente care sa certifice pregatirea la deschiderea acestei forme juridice.

Expertii nostrii din Bucuresti va pot asista in deschiderea unui P.F.A., infiintarea fiind gata in patru zile. Pretul pentru acest serviciu este de 350 de lei.

Preturi pentru infiintare firma – S.A.

O societate pe actiuni este o forma juridica destul de avansata in ierarhia juridica.

De cele mai multe ori, nu este recomandata deschiderea unei astfel de societati la inceput de drum, fiind o forma juridica ce este mai indicat sa o deschideti atunci cand ati ajuns intr-un punct mai evoluat.

Unul din principalele avantaje ale acestei entitati juridice este acela ca puteti accesa mult mai usor surse de finantare, prin emiterea de actiuni si vanzarea acestora pe piata de actiuni sau prin emiterea de obligatiuni. Astfel, transferul de actiuni de la o persoana la alta se poate realiza foarte usor, facilitand in acest fel si fluxul de capital.

Fiind o forma avansata, cerintele financiare pentru deschiderea acesteia sunt de asemenea mai mari. Capitalul social la deschiderea unui S.A. trebuie sa fie de cel putin 90 000 de lei sau 25 000 de euro.

Pretul pentru infiintarea unei firme de tip S.A. este de 3000 de lei, la care se adauga taxe. Aceasta se poate realiza in aproximativ 10 zile lucratoare, insa timpul poate varia de la caz la caz.

Preturi pentru infiintare firma - Intreprindere Individuala (I.I.)

Asemenea persoanei fizice autorizate, intreprinderea individuala este o forma juridica de mici dimensiuni, ce va poate ajuta sa va desfasurati activitatea. Singur sau impreuna cu membrii familiei, puteti sa va incepeti activitatea numaidecat, infiintarea unei I.I. fiind mult mai usoara decat in cazul altor societati comerciale.

Desi este mult mai usor de administrat si gestionat, aceasta are un dezavantaj fata de S.R.L, acela ca are raspundere nelimitata in caz de forta majora. Acest lucru inseamna ca atunci cand o intreprindere individuala se afla in imposibilitate de plata, atat in fata statului, cat si a partenerilor economici, administratorul raspunde cu patrimoniul personal.

Pretul pentru infiintarea unei Intreprinderi Individuale este de 350 de lei si este realizata in maxim patru zile.

De ce sa va inregistrati o companie, avand preturi pentru infiintare firma corecte?

Mediul de afaceri este in continua miscare si prezinta oportunitati in fiecare zi. Indiferent de domeniul de activitate in care activati sau doriti sa va faceti debutul antreprenorial, infiintarea unei firme poate prezenta cateva avantaje, printre acestea numarandu-se:

 • 1

  Oportunitati noi financiare

  Toata lumea, indiferent de sectorul sau industria in care munceste, isi doreste sa obtina un venit mai bun decat cel actual. Acest lucru este normal, insa un loc de munca poate limita acest lucru. De aceea, o persoana se poate gandi la o afacere ca o posibilitate reala de a a-si creste veniturile.

  Desi poate fi complicat si dificil procesul de incepere a activitatii, daca aveti un plan de afacere bine stabilit si aveti cunostintele necesare pentru a va incepe activitatea, puteti fara indoiala sa va cresteti profitul numaidecat.
 • 2

  Posiblitate de crestere personala

  In ziua de azi, multa lume nu mai este satisfacuta cu un simplu job; de multe ori intervine stagnarea si cresterea este limitata atat din perspectiva financiara, dar si personala. Monotonia va poate afecta nu numai munca, dar si din punct de vedere psihologic.

  Deschiderea unei afaceri va poate ajuta si in aceasta privinta, fiind o modalitate buna de a creste si a va dezvolta.
 • 3

  Un program stabilit de dumneavoastra

  Opt ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Desi aceasta este norma, poate fi un mod de viata anost pentru anumite persoane. O firma va poate oferi abilitatea de a va face propriul program, sa lucrati un numar de ore stabilit de dumneavoastra, lucru imposibil la un job.
  Desi la inceputul carierei de antreprenor, numarul de ore poate fi unul destul de mare, in timp, odata cu stabilizarea activitatii si intrarii intr-un ritm normal, veti fi capabil sa munciti exact atat cat doriti.
 • 4

  Un produs sau serviciu proiectat asa cum doriti

  Dorinta de a contura si a crea un produs este un vis ce ramane de cele mai multe ori nerealizat. Insa, cu putin curaj si indemanare, puteti produce acel obiect capabil sa aduca lumii viziunea dumneavoastra. Crearea unui bun de la inceput sau imbunatatirea unui model deja existent poate fi o cale numai buna sa va incepeti activitatea si sa va deschideti o firma.

Infiintare firma gratuit

Da, este adevarat. Alaturi de firma noastra, aveti optiunea infiintarii unei entitati juridice gratuit (fara onorariul Profi Conta; taxele catre notariat si Registrul Comertului va trebui sa le achitati). Acest lucru se va putea realiza in baza unui contract de colaborare cu firma nostra din Bucuresti in vederea tinerii evidentei contabile si achitarea acestor servicii, in avans, pe o perioada de 6 luni.

Deja stiti ca intr-o societate contabilitatea este obligtorie, precum si raportarile catre A.N.A.F. la anumite perioade de timp.

Astfel, daca veti alege acest pachet, veti beneficia de infiintare firma gratuit, contabilitate si consultanta din partea noastra pe tot parcursul colaborarii, in vederea schimbarilor care pot aparea in timpul activitatii companiei dumneavoastra.

Gazduire sediu social

La infiintarea unei societati comerciale, unul dintre principalele documente de care veti avea nevoie va fi dovada unui spatiu pentru sediul social. De multe ori, acest act poate fi problematic din cauza mai multor motive. In cazul in care doriti sa inregistrati firma intr-un apartament, puteti fi impiedicat de actele suplimentare care va vor fi cerute si aprobate de administratia de locatari.

In plus, impozitul aferent spatiului se va mari de cateva ori, devenind de la inceput o cheltuiala suplimentara inutila.

Va oferim posibilitatea unui spatiu pentru a va putea justifica sediul social prin cateva pachete realizate pentru viitoarea dumneavoastra firma:

Pachet gazduire sediu social Bucuresti 6 luni

350 de lei

Pachet gazduire sediu social Bucuresti 12 luni

500 de lei

Pachet gazduire sediu social Bucuresti 24 luni

900 de lei

Beneficii la alegerea pachetului de gazduire sediu social:

⮚  costul gazduirii este deductibil;
⮚  asistenta la Registrul Comertului;
⮚  primirea notificarilor in caz de corespondenta;
⮚  arhivarea corespondentei timp de 12 luni;
⮚  puteti opta pentru aceste pachete indiferent ca este o infiintare de firma noua sau doar va schimbati sediul social existent.

Onorarii contabilitate si preturi infiintare firma excelente

Contabilitatea este o ramura importanta a societatii dumneavoastra nou infiintate. In afara de obligativitatea raportarii acesteia la A.N.A.F. va poate ajuta sa mentineti un echilibru si in investitiile pe care urmeaza sa le faceti. Pe baza unei analize contabile, veti sti cat de bine functioneaza afacerea, unde genereaza profit si unde sunt pierderi pentru a lua act imediat in vederea diminuarii acestora.

Societatea noastra din Bucuresti va este alaturi pentru a va ajuta cu acest serviciu pentru tinerea evidentei contabile in functie de cate documente emise lunar aveti. Astfel, avem pregatite patru pachete care sa va ajute pe tot parcursul activitatii dumneavoastra.

✔️  Firma fara activitate – 100 lei / luna;
✔️  0 si 10 inregistrari contabile – 200 / luna;
✔️  Intre 11–50 inregistrari contabile – 300 lei /luna;
✔️  De la 51 la 75 inregistrari contabile – 350 lei / luna;
✔️  76–100 inregistrari contabile – 400 lei / luna;
✔️  Intre 100 si 150 inregistrari contabile – 550 lei /luna.

Coduri C.A.E.N.

La inceputul infiintarii unei firme veti avea nevoie sa declarati si codurile C.A.E.N. aferente activitatii firmei dumneavoastra. Acestea trebuie atent alese poate a nu intampina probleme in timp. Vor fi incluse in actul constitutiv si in certificatul unic de inregistrare (C.U.I.) unde va aparea doar codul principal, urmat de doua coduri secundare.

Acestea nu sunt permanente; vor putea fi schimbate usor, in timp, daca veti avea nevoie sau sa adaugati coduri CAEN in functie de caz.

Indiferent de tipul de entitate pe care il alegeti, firma noastra din Bucuresti va poate ajuta sa realizati toate documentele necesare in vederea inceperii activitatii cat mai rapide.

Infiintarea unei societatii este una dintre aventurile din viata dumneavoastra care va va da posibilitatea sa va extindeti din punct de vedere financiar, fiind o oportunitate buna de exploatat pentru familia dumneavoastra.

Ne puteti contacta

Avem preturi atractive pentru infiintare firma

Va oferim posibilitatea sa incepeti activitatea foarte repede, in cele mai multe cazuri infiintarea firmei durand doar 4 zile.
Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciile de infiintare firma si contabilitate.

Contactati-ne si ne vom ocupa de toate documentele.