• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate S.R.L.

Contabilitate S.R.L. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 200 de lei

Contabilitate S.R.L. la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Infiintarea firmei gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare S.R.L. fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre cele mai bune companii din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate S.R.L.

Avem printre cele mai atractive preturi din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate S.R.L.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

De ce contabilitate pentru S.R.L.?

O societate cu raspundere limitata este cea mai frecventa optiune aleasa de catre antreprenori la deschiderea unei afaceri. Aceasta ofera numeroase avantaje, printre care si posibilitatea de a desfasura activitati de business din sfera codurilor CAEN, fara a fi limitat asa cum se poate intampla la un P.F.A., C.M.I. sau la un S.R.L.-D.

Bineinteles, veti descoperi totodata ca este mult mai avantajos sa deschideti o societate cu raspundere limitata in detrimentul unui societati pe actiuni, din punct de vedere al flexibilitatii in partea de fiscalitate.

Ca prin urmare, daca dispuneti de un numar minim de un asociat interesat pentru viitoarea afacere sau daca doriti sa lansati in piata un business profitabil, S.R.L. este demn de a fi luat in considerare.

Pentru a primi toate sfaturile de care aveti nevoie la infiintarea acestei afaceri puteti solicita ajutor din partea echipei noastre care va poate pune la dispozitie servicii auxiliare necesare, inclusiv servicii de contabilitate societate raspundere limitata Bucuresti.

Ce este o societate cu raspundere limitata - S.R.L.?

Societatea cu raspundere limitata este o forma de activitate care se intemeiaza cu minim 2 asociati si pana la maxim 50, ce poate activa cu un capital minim de 1 leu individual pentru fiecare asociat in parte. In anii precedenti, capitalul trebuia sa fie de minim 200 lei, dar legea s-a modificat, S.R.L.-ul devenind astazi o forma de activitate mult mai accesibila legat de acest aspect.

Un beneficiu major al firmelor de acest fel nu este doar faptul ca va puteti desfasura o activitate destul de ampla sau ca o puteti dezvolta intr-un mod generos, ci si ca raspunderea societatii se bazeaza pe acest capital depus care este avut in vedere la dezbaterea unor probleme ce pot aparea pe parcurs.

La alte tipuri de societati, problemele financiare ce apar pot sa afecteze bunurile proprii. Dar nu cand vine vorba de S.R.L. Totodata, din nou, daca la diferite forme de societate poate fi nevoie sa reinvestiti marea majoritate a profilului sau sa folositi banii exclusiv pentru nevoile firmei, la S.R.L. aveti mai multe posibilitati de gestionare financiara.

Desigur, o astfel de flexibilitate necesita o atentie mai sporita pentru a asigura in continuare bunul demers al companiei, motiv pentru care trebuie sa nu omiteti necesitatea serviciilor de contabilitate societate cu raspundere limitata.

Contabilitate S.R.L. sau contabilitate S.R.L.-D?

Cand vine vorba de societatea cu raspundere limitata, aveti posibilitatea de a opta pentru forma de activitate de tip S.R.L.-D. a carei forma de organizare este diferita de S.R.L. De aceea consideram extrem de important sa aducem la cunostinta dumneavoastra necesitatea de a va acorda tot timpul necesar pentru a lua cea mai buna decizie. Societatile S.R.L.-D. pot fi ideale pentru cei care isi deschid prima afacere, reducand din costurile infiintarii temporar. Dupa o perioada de 3 ani, aceasta trebuie desfiintata si transformata in S.R.L.

Nu puteti insa sa renuntati pur si simplu la o astfel de afacere sau sa o dizolvati fara a fi penalizati, inclusiv cu riscul de a va pune viitorul statut antreprenorial sub semnul intrebarii.

Ori in acelasi timp, societatea cu raspundere limitata debutant necesita reinvestirea a cel putin 50% de capital in afacere, cu limitarea codurilor CAEN ce pot fi utilizate, deci a activitatilor ce pot fi intreprinse.

Astfel, analizand cele doua tipuri de activitate, veti regasi atat avantaje, cat si dezavantaje, pe care va trebui sa le aveti in vedere pentru a putea stabili care este optiunea ideala, cat si cea care va poate avantaja cel mai bine profilul de activitate pe care doriti sa-l derulati.

Puteti evita procedurile biocratice si calculul costurilor alegand sa colaborati cu un specialist contabilitate S.R.L. Bucuresti ce poate intreprinde in locul dumneavoastra toate actiunile necesare. Asiguram transparenta si siguranta, pentru ca intreaga energie de care dispuneti sa se concentreze in mod exclusiv pe bunul demers al afacerii.

Sunt obligatorii serviciile de contabilitate S.R.L.?

Daca in alte cazuri contabilitatea nu reprezinta o problema si v-ati putea desfasura cu succes actiunile contabile, intr-un S.R.L., da, este obligatoriu ca activitatile economice sa fie gestionate de catre un specialist.

Motivul principal este cel de a preveni o serie de abateri legislative, furturi sau fraude ce pot avea loc de catre unul sau mai multi dintre parteneri, implicit o proasta gestiune financiara ce poate contribui direct la declinul afacerii.

De asemenea, legislatia este intr-o continua schimbare chiar si in domeniul financiar-contabil astfel ca, poate fi imposibil sa va insusiti toate cunostintele de care aveti nevoie si sa le aplicati in mod eficient.

Functiile contabilului vor fi cu precadere intens apreciate in momentul in care va dezvoltati corespunzator, atunci cand compania poate fi de dimensiuni mult mai mari fata de la infiintare, deci si obligatiile vor fi pe masura. Dar asta nu inseamna ca este mai putin necesar sa dispuneti de un specialist si in fazele initiale, cand orice demers poate fi critic in dezvoltare.

Contabilitate S.R.L. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Conducerea unei companii este o provocare. Asadar, lasati pe mainile expertilor lucrurile care va depasesc si contactati-ne.

Noi va ajutam in tot ceea ce priveste necesarul de contabilitate societate cu raspundere limitata, indiferent de tipul sau profilul activitatii desfasurate.

Beneficiile oferite de contabilitate S.R.L.

Dincolo de beneficiile aparente pe care le-am mentionat pana in prezent, aducem la cunostinta dumneavoastra ca sunt mult mai multe avantaje pe care le veti obtine prin parteneriatul cu o companie de renume ce asigura o vasta expertiza in contabilitate S.R.L. dupa cum detaliem in cele ce urmeaza.

🔸 Consultanta personalizata cand beneficiati de contabilitate S.R.L.

Fiecare afacere are propriul ei specific de activitate, ceea ce inseamna ca si gestiunea financiara e necesara a se face intr-un mod personalizat astfel incat sa ofere cele mai bune rezultate.

Avand la dispozitie un contabil cu ani de expertiza in spate in domeniul in care activati, veti putea cu incredere sa initiati o serie de intrebari si sa primiti cele mai bune sfaturi privind investitiile, activitatile economice, solutii la probleme etc.

Totodata, acest lucru va ofera posibilitatea de a evita luarea unor decizii extrem de costisitoare ce v-ar putea pune in pericol toate eforturile de pana acum, ori relatiile cu partenerii si/sau furnizorii.

🔸 Posibilitatea de a va aloca ajutorul si eforturile exact acolo unde este necesar firmei

In timp ce contabilul se va ocupa de tot ceea ce inseamna documentatie si activitate financiar-contabila, dumneavoastra va puteti canaliza intreaga atentie in mod exclusiv catre aspectele ce necesita expertiza si ajutorul dumneavoastra.

Implicit, veti renunta la tot ceea ce inseamna stres sau nervozitate, emotii care va pot face sa gresiti in luarea unor decizii importante care se pot reflecta in viata dumneavoastra personala.

De pe lista prioritatilor veti putea elimina actiunile birocratice care sunt deseori extrem de complicate, influentate de legislatia care se schimba in permanenta, ce vor cadea in sarcina contabilului. Implicit veti putea realiza si o serie de economii vaste (de timp sau de bani) pe care mai apoi sa le alocati in mod inteligent catre noi directii.

🔸 Siguranta serviciilor de contabilitate S.R.L.

Si nu in cele din urma, toate beneficiile conferite vor determina si siguranta societatii de la toate nivelurile, respectiv stabilitatea acesteia pe termen lung. Contabilitatea este un segment dificil in care este necesar a se acorda o atentie deosebita la fiecare raport, fiecare modificare si fiecare depunere.

Ori toate aceste lucruri se transforma in resurse, timp sau bani, ce v-ar putea costa mult mai scump atunci cand lucrurile nu sunt realizate corespunzator.

Cum se stabilesc costurile serviiciilor de contabilitate societate cu raspundere limitata?

Cheltuielile pe care le implica serviciile de contabilitate S.R.L. Bucuresti depind de tipul de serviciu ales, respectiv de functiile persoanei angajate.

De exemplu, daca alegeti o persoana dedicata careia ii oferiti un post in contabilitatea firmei dumneavoastra, puteti remarca de-a lungul timpului ca este o decizie extrem de costisitoare. Acesta va trebui sa beneficieze de un salariu cu toate bonusurile aferente, respectiv de cursuri de specializare periodice, training-uri, posibile cheltuieli cu privire la deplasarea acestuia dinspre si inspre locul de munca, dar si catre societatile cu care acesta va trebui sa ia contact pentru desfasurarea activitatii.

Asa ca poate fi mult mai rentabil sa externalizati acest serviciu, proces care nu este conditionat de tipul S.R.L.-ului, de marimea business-ului sau de nivelul la care se afla. In aceasta situatie, costurile vor fi date de numarul inregistrarilor contabile pe care acesta le efectueaza. Implicit, o companie mai mare poate necesita mai multe inregistrari contabile, deci si un cost mai ridicat, si viceversa.

Analizati oferta noastra de servicii sau solicitati o oferta personalizata.

Va asiguram transparenta, seriozitate si proptitudine, cu fiecare pas. Depunem declaratiile respectand perioada maxima prevazuta de lege.

De ce este benefic sa externalizati contabilitatea in S.R.L.?

Mai presus de toate, pentru ca este mult mai simplu din punct de vedere financiar. Nu va mai trebui sa cheltuiti aceeasi suma semnificativa cu un contabil intern. Cu atat mai mult daca treceti printr-o perioada dificila in care orice atribut financiar este extrem de important sau daca doriti sa alocati bugetul firmei in mod resposabil si corespunzator, concentrandu-va atentia pe sursele generatoare de profit. De ce sa achitati mai mult pentru aceleasi servicii, cand le puteti avea la cel mai bun raport calitate-pret?

Viziunea externa poate fi de asemenea de folos, in special atunci cand compania este formata din persoane apropiate sau oameni cu cunostinte reduse, a caror intentii reale nu le veti putea cunoaste niciodata.

Se intampla de foarte multe ori ca, antreprenorii, sa fie afectati de o serie de erori semnificative comise de catre personalul angajat in care s-a avut o incredere deplina datorita legaturii afective si familiale.

Compania noastra de servicii de contabilitate societate cu raspundere limitata detine pe langa profesionistii integrati in Corpul Expertilor Contabili autorizati, o politica cu atentie asupra riscurilor si a factorilor ce pot perturba in mod direct sau indirect activitatea firmei. Acest fapt va ajuta sa preveniti momentele neplacute in care dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru actiunile ilegale si neconforme care se intampla.

Oferta noastra de pret

Asa cum din punct de vedere administrativ si economic o societate poate avea mai multe sau mai putine cheltuieli, caz la care putem aminti de acele S.R.L.-uri platitoare de T.V.A, in raport cu cele neplatitoare, pana la cele care dispune de un numar minim de asociati sau maxim, la fel si oferta noastra de pret este una variata si accesibila, astfel incat orice societate sa poata beneficia cu usurinta de servicii de contabilitate societate cu raspundere limitata externalizate calitative.

Prin urmare, noi ne concentram pe numarul inregistrarilor contabile unde puteti solicita una dintre urmatoarele oferte:

✅  100 lei – pentru firmele care nu intreprind activitate
✅  200 lei – pentru societati cu raspundere limitata cu pana la 10 inregistrari contabile
✅  300 lei – S.R.L.-uri care dispun de o marja de 11-50 inregistrari contabile
✅  350 lei – pentru societati cu raspundere limitata ce pot atinge pana la 75 de inregistrari contabile
✅  400 lei – firme cu pana la 100 inregistrari contabile
✅  550 lei – societati cu raspundere limitata cu numar de inregistrari contabile cuprins intre 101-150 repere.

Costurile sunt lunare si axate in raport direct cu activitatea intreprinsa. Totodata, va reamintim ca exista posibilitatea de a stabili o oferta personalizata in cazul in care nu va regasiti intr-una dintre situatiile mentionate anterior sau daca doriti sa aflati in mod precis totalitatea costurilor pe care le vor implica serviciile noastre, in raport cu eforturile pe care va fi necesar sa le intreprindem privind contabilitatea firmei dumneavoastra.

De ce noi pentru contabilitate S.R.L.?

✔️  Pentru ca oferim servicii de contabilitate societate cu raspundere limitata individualizate si personalizate pentru orice tip de activitate;
✔️  Pentru ca la noi gasiti toate serviciile de care puteti avea nevoie la infiintarea si desfasurarea afacerii, intr-un singur loc;
✔️  Va punem la dispozitie doar experti cu un portofoliu vast de clienti;
✔️  Suntem axati pe rezultate;
✔️  Oferim transparenta, confidentialitate, seriozitate si promptitudine la fiecare pas;
✔️  Asiguram consiliere dedicata si sprijin in momentele in care aveti nevoie de un sfat de la un profesionist sau de o indrumare;
✔️  Punem la dispozitie toate resursele necesare de care societatea are nevoie pentru a genera profit, fara a omite raportarea la procedurile legislative aflate in vigoare.

Prin urmare, fie ca detineti un S.R.L. la inceput de drum, fie ca urmeaza sa infiintati o astfel de societate in perioada ce urmeaza, prin intermediul nostru puteti colabora cu adevarati experti care va pot ajuta sa ajungeti la succesul pe care il doriti.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate S.R.L.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.