• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Salarizare personal firma

Salarizare personal firma - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 100 de lei

Salarizare personal firma la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Infiintarea firmei gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare firma fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre companiile importante din domeniu

Cat costa serviciul de salarizare personal firma

Incepand de la 100 de lei/luna.

Oferim preturi atractive pentru afacerile din Romania.

Beneficiati de multe servicii

Pentru salarizare personal sunt incluse toate operatiunile aferente salarizarii, dintre care amintim urmatoarele:

Contabilitate salarizare personal firma Bucuresti

Daca sunteti la inceput de drum si doriti sa va deschideti o firma sau aveti deja una si nu stiti in ce directie sa va indreptati, ati ajuns unde trebuie. Atunci cand va hotarati sa va deschideti o firma, drumul poate fi greu la inceput, mai ales ca volumul de acte este destul de mare. O firma nu inseamna doar actele societatii, ci mult mai multa “hartogaraie” care va poate da batai de cap sau va poate descuraja. Multe dintre ele se pot realiza cu ajutorul firmelor de specialitate.

Un prim pas care trebuie facut inaintea deschiderii unei firme este gasirea contabilului potrivit.
O firma specializata de contabilitate poate fi cea mai buna solutie, facandu-va viata mai usoara si avand in acest fel mai mult timp pentru a va ocupa de firma.

Unul dintre lucrurile pe care multi proprietari de afaceri isi doresc sa le obtina este sfatul impartial de buna calitate. Un contabil are cunostintele necesare de a se ocupa de mai multe afaceri si este experimentat pentru a lucra in diverse domenii de activitate.

De ce aveti nevoie de un contabil salarizare personal firma?

Contabilul este acel expert de care cu siguranta aveti nevoie in realizarea tuturor actelor lunare, trimestriale sau anuale, iar acestea nu sunt putine de cele mai multe ori. El va poate indruma, sfatui si explica cum sa gestionati intr-un mod cat mai bun banii societatii, cum sa faceti plati si cum sa ii retrageti.

Contabilitatea nu inseamna doar gestionarea incasarilor si a platilor, ci si instrumentarea corecta si la timp in fiecare luna, trimestrial sau anual, a angajatiilor dumneavoastra. Fiecare angajat al unei societati are parte de operatiuni privind statul de plata si distribuirea salariului brut in salariu net si darile catre stat : CAS, CASS, impozitul pe salariu si deducerea personala.

Cu siguranta aveti nevoie de un contabil care sa se ocupe in mod profesional de toate lucurile, ramanandu-va dumneavoastra mai mult timp pentru a va concentra pe activitatea de zi cu zi astfel, luandu-va de pe umeri o parte din responsabilitati si stres. Stim cat de anevoios este drumul si rabdarea de care trebuie sa dati dovada atunci cand intrati in acest “joc”. Noi, Profi Conta, va oferim servicii si suport de inalta calitate pentru ca timpul dumneavoastra este pretios.

Profi Conta Bucuresti - solutii salarizare personal firma

La Profi Conta Bucuresti veti gasi oameni dedicati care pun pasiune in fiecare proiect pentru ca lucrurile sa iasa perfect. Cu o expertiza in domeniu de peste 15 ani in salarizare personal firma, suntem pregatiti pentru orice provocare si impas pe care il veti intampina pe drumul succesului dumneavoastra. De asemenea, punem accentul pe profesionalism si seriozitate astfel indeplinind cu succes diversele actiuni ce tin de contabilitate.

Suntem alaturi de firma dumneavoastra in urmatoarele domenii:

🔸  Contabilitate financiara
🔸  Infiintare firma
🔸  Salarizare personal
🔸  Consultanta fiscala
🔸  Audit financiar
🔸  Redactare acte

Care este rolul contabilului pentru salarizare personal firma?

🆗  Contabilul fimei poate oferi consultanta si ajutor in momentul in care trebuie intocmite documentele unei companii dar si a angajatilor sai si de asemenea se ocupa cu aprobarea si efectuarea platilor catre angajatii firmei si de gestionarea actelor.

🆗  Va preveni erorile financiare pe termen scurt, mediu sau lung. De asemenea, va gestiona cu incredere bugetele societatii si resursele financiare, eliminand astfel problemele care ar putea aparea pe parcursul exercitiului finaciar dintr-o anumita perioada.

🆗  Astfel, avand un contabil care sa se ocupe de aceste lucruri veti economisi timp, bani si de asemenea veti obtine o mai buna functionare a firmei gestionand mult mai eficient timpul dumneavoastra.

Cat costa serviciile de salarizare personal firma Bucuresti?

Pretul pentru salarizare personal se calculeaza in functie de numarul angajatilor si de activitatea in domeniu a firmei. Trebuie sa tineti cont de volumul de activitate pe care firma dumneavoastra o desfasoara. Cu cat firma are mai multa activiate si de asemenea mai multi angajati, automat tarifele pentru serviciile de contabilitate vor creste in functie de volumul de munca. Mai multi angajati inseamna categoric si mai multe acte de intocmit.

Ei bine daca aveti o firma poate va intrebati cat costa aceste servicii de salarizare personal si cu ce va ajuta acestea.

Salarizarea personalului porneste de la 100 de lei/luna, dar aceasta poate diferi in functie de mai multi factori, cum ar fi numarul persoanelor incadrate.

Totodata, tarifele noastre sunt atractive pentru piata nu doar din Bucuresti, ci chiar din Romania, beneficiind inclusiv de operatiuni calitative, ce vor face diferenta pentru firma dumneavoastra. Va oferim servicii de contabilitate si infiintare firma foarte bine facute, incadrate in timp si fara a intampina probleme de orice fel.

Contactati-ne pentru serviciile de salarizare personal firma.

La Profi Conta veti intalni profesionisti in infiintare firma si contabilitate.

Care sunt beneficiile aduse in urma serviciilor de contabilitate-salarizare personal firma?

Salarizare personal firma - Profi Conta - Profesionisti in firme

Apeland la serviciul de contabilitate in domeniul salarizarii Bucuresti, se asigura o mai buna functionare a firmei, a intregului proces contabil. De asemenea, veti avea siguranta pentru corectitudinea datelor si respectarea contractului de munca in raport cu cerintele legale. 

Asadar, prin acest serviciu de contabilitate se previne incalcarea drepturilor obligatorii; totul in firma dumneavostra este transparent si de asemenea confidential. Salarizarea personalului se va face in functie de ceea ce este stipulat in contractul de munca, contract cu care angajatul a fost de acord, tinand cont de orele de lucru si de remuneratie precum si de activitatea pe care va trebui sa o faca.

 • Economisiti timp si energie cu serviciile de salarizare personal firma

  Da, ati putea sa invatati si sa va ocupati dumneavoastra de contabilitatea companiei, dar v-ati gandit cati bani pierdeti facand acest lucru? Dupa cum stiti, timpul inseamna bani, iar fiecare moment pierdut poate inseamna mai putine vanzari sau oportunitati pierdute. Care asadar, este cel mai costisitor scenariu?

  Analizand timpul pierdut in efortul de a realiza singur sau cu personal nespecializat (ca sa nu luam in considerare si posibilele erori) si pierderile aferente din posibilele decizii financiare neinspirate, puteti ajunge la concluzia ca beneficiul apelarii la serviciile noastre depaseste, cu siguranta, costurile.
 • Consiliere pentru compania dumneavoastra

  Atunci cand va planificati viitorul afacerii in Bucuresti, unul dintre avantajele angajarii unei firme de contabilitate este obtinerea sfaturilor. Impreuna se pot realiza rapoarte din ultima perioada si puteti cerceta sezonalitatea afacerii pe care o conduceti. Aceasta operatiune va ajuta sa determinati un moment optim pentru un buget in cazul unei investitii mai mari, astfel sa nu se ajunga in situatia in care nu veti mai fi solvent.

  Viitorul societatii depinde de fiecare decizie pe care o luati. O firma de contabilitate va poate oferi mai mult decat ajutor financiar si poate fi un partener de nepretuit in planificarea cresterii afacerii dumneavoastra. Un contabil profesionist va va putea oferi o idee generala cum sa va puteti creste profitul si cum sa gestionati mai bine cheltuielile.
 • Usurati-va viata lasand operatiunile de salarizare personal firma in seama Profi Conta

  Orice profesionist stie ca delegarea sarcinilor catre angajati sau parteneri este cheia succesului. Astfel, astia va pot ajuta sa va eliberati timpul pentru munca sau pentru viata personala. Este important sa pastrati un echilibru intre business si familia dumneavoastra.

  Pe langa faptul ca va ajuta sa va concentrati pe target-ul afacerii, contabilul are o perspectiva unica si numeroase cunostinte din diverse industrii si intreprinderi. Acestia va pot invata si indruma catre solutiile potrivite pentru a va conduce afacerea cu succes. Procesarea actelor pentru plata salariilor se va face de catre contabil, dar numai dupa ce acesta va lua la cunostiinta contractele de angajare ale salariatiilor.

  Contractele de munca incheiate cu angajatii dvs. se pot inregistra prin REVISAL, care este un program conectat cu ITM-ul.

Formele de salarizare personal firma

Pot fi de 3 feluri:

 • 01.Salarizarea dupa timpul lucrat

  🔸 se inacadreaza persoanele care sunt platite in functie de timpul de lucru nu neaparat in functie de cantitate
 • 02.Salarizarea in acord direct

  🔸 salariul se calculeaza in functie de rezulatatele obtinute;
  🔸 genereaza sentimentul de echitate;
  🔸 conduce la cresterea productivitatii muncii;
  🔸 elimina nevoia de control, deci reduce cheltuielile administrative;
  🔸 se aplica foarte bine pentru munca in afara unitatii, la domiciliu.
 • 03.Salarizarea combinata cu prime

  🔸 prime de calitate (acestea sunt pentru identificarea defectelor sau evitarea patrunderii componentelor cu probleme de calitate in produsul finit);
  🔸 prime de vanzare (pentru depasiri ale valorilor normale de vanzari);
  🔸 prime pentru munca in conditii speciale;
  🔸 prime de productie pentru sporul de productivitate peste un anumit nivel.

Ce firme din Bucuresti au nevoie de contabilitate si contabilitate de salarizare personal firma?

Noi va putem oferi sprijinul in contabilitate pentru orice domeniu in care activati. De asemenea, in perioada pandemiei tot mai multe afaceri au luat nastere online, iar ingrijorarile antreprenorilor s-au inmultit, de aceea noi va putem oferi suportul de care aveti nevoie indiferent de domeniu sau forma in care activati.
✔️  Persoane fizice autorizate (P.F.A.);
✔️  Intreprinderi individuale (I.I.);
✔️  Societate cu raspundere limitata (S.R.L.);
✔️  Societate cu raspundere limitata debutant (S.R.L.-D.);
✔️  Societate pe actiuni (S.A.);
✔️  Fundatie si asociatie non profit (O.N.G.);
✔️  Firma de taxi;
✔️  Sucursala firma;
✔️  Cabinet medical individual;
✔️  Firma ridesharing: Bolt si Uber.

Daca nu aveti cunostinte contabile bine conturate, atunci se poate spune ca un contabil in viata firmei dvs este absolut obligatoriu.
A avea un contabil in firma dumneavoastra din Bucuresti pentru a tine evidenta acesteia este absolut necesar pentru o mai buna functionare si pentru linistea dumneavoastra. De asemenea, veti fi legal in regula cu orice document pe care il veti avea.

Spiritul antreprenorial inseamna capacitatea de a vedea oportunitati acolo unde altii nu le vad.

Noi va putem ajuta cu servicii salarizare personal firma Bucuresti

Cautati metode in permanenta de a creste si a va extinde, fiind intotdeauna in control. Dar, stiti si dvs. ca succesul vine din delegare, deoarece si cei mai buni manageri nu pot face chiar totul singuri. Serviciile noastre de contabilitate va pot simplifica munca si va salveaza timp pretios.
Alegerea contabilului potrivit este una dintre deciziile importante de business pe care o puteti lua.
Nu conteaza daca aveti o firma mica sau mare in Bucuresti sau daca este recent deschisa, o firma de contabilitate este un necesar absolut. De aceea, este nevoie ca atunci cand alocati bugetul pentru firma, sa tineti cont si de acest aspect pentru a va usura munca.
Indiferent daca sunteti la inceput de drum, sau in cautarea unei echipe care sa va sustina din punct de vedere contabil, noi suntem aici pentru dvs, pentru a va ajuta in toate problemele pe care le veti intampina cu “hartiile” si impreuna vom reusi sa ducem firma pe culmile succesului.

Va asteptam sa ne contactati pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a va prezenta o oferta personalizata.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Salarizare personal firma. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.