• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate O.N.G.

Contabilitate O.N.G. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 200 de lei

Contabilitate O.N.G. la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Contabilitate O.N.G.
+ consultanta

Oferim informatii de fiscalitate

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre cele mai bune companii din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate O.N.G.

Avem printre cele mai atractive preturi din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate O.N.G.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

Utilitatea O.N.G.-urilor

Organizatiile non guvernamentale (ONG) au jucat un rol important in ultimele decenii in pastrarea valorilor democratice, prin sprijinirea si implementarea de proiecte sociale si de mediu. Insa, acest tip de organizatie necesita pe langa un management eficient si o gestionare atenta, o contabilitate O.N.G. realizata de specialisti, pentru a functiona in normele legale, dar si pentru o mai buna administrare.

Ce este un ONG?

O organizatie non guvernamentala (ONG) este un grup non profit, voluntar care functioneaza independent de orice institutie guvernamentala. ONG-urile sunt organizate la nivel comunitar, national si international, axate pe dezvoltate, pentru a servi unei misiuni sociale sau politice, cum ar fi cauzele umanitare, de mediu sau alte scopuri filantropice.

Este o organizatie formata din persoane private cu convingeri asemanatoare, care cred in anumite principii sociale de baza si care isi organizeaza activatile pentru a ajuta la dezvoltarea comunitatilor pe care le deservesc.

De cele mai multe ori, Organizatiile non guvernamentale (ONG), au cateva atributii care pot fi indentificate astfel:

 • Dezvoltarea si construirea infrastructurii

  In zonele cu dificultati de ordin umanitar, organizatiile non guvernamentale comunitare pot achizitiona si organiza terenuri pentru construirea de locuinte, dar si pentru crearea infrastructurii si intretinerii acesteia, cum ar fi fantanile de apa si toalete publice. De asemenea, acestea pot furniza rezerve de materiale si centre pentru distributia acestora sau pot crea societati economice comunitare.
 • Sprijinirea proiectelor inovatoare

  Avantajul principal al ONG-lui este acela ca poate selecta mult mai usor si rapid decat guvernul anumite locatii pentru implemetarea unor proiecte inovatoare si pot, de asemenea, preciza durata de timp in care vor sprijini proiectul in prealabil.

  In acelasi timp, acestea pot conduce si dirija anumite proiecte guvernamentale mai mari, datorita capacitatii lor de a se organiza si a actiona mult mai repede decat administratiile guvernamentale si birocratia care le insotesc pe acestea.
 • Comunicare eficienta

  Abilitatea de a comunica un mesaj intr-un mod clar si eficient este important pentru orice intreprindere. Organizatiile non guvernamentale folosesc astfel de metode de comunicare pentru a informa si a castiga increderea comunitatii unde doresc implementarea proiectelor.

  ONG-urile au caracteristica unica de a facilita comunicarea pe toate nivelele, atat in jos, de la guvern spre oameni, cat si in sus, de la populatie la guvern. De asemenea, acestea pot comunica si la acelasi nivel, pe orizontala, cu alte organizatii ce au activitati similare pentru o mai buna legatura.

  In comunicarea ascendenta, organizatiile non guvernamentale pot informa guvernul si administratiile locale despre vietile oamenilor, ce gandesc si ce dorinte sau nevoi au, iar in comunicarea descedendenta, guvernele pot informa mai usor si eficient localnicii despre ce fac acestia, care sunt planurile lor si ce proiecte urmeaza a fi planificate si implementate.
 • Instruire

  ONG-urile pot ajuta autoritatile locale prin crearea unei retele de asistenta tehnica si a unui centru de formare.
 • Monitorizare si cercetare

  Ca in orice alta activiate, inregistrarea si documentarea trebuie realizate cat mai precis. Astfel rezultatele pot fi anuntate si impartite, atat cu personalul si colectivul care au lucrat in cadrul proiectului, cat si cu populatia.
 • Sustinerea celor impovarati

  Organizatiile non guvernamentale pot de asemenea, sa aiba rolul de a reprezenta interesele oamenilor nevoiasi, prin influentarea programelor guvernamentale in numele acestora. Acestia pot realiza acest lucru prin diferite activitati, precum participarea la adunari publice si formularea de planuri guvernamentale, realizarea de studii economice si sociale, dar si publicarea rezultatelor cercetarilor realizate.

  O alta descriere pentru ONG-uri in acest caz ar fi acela de reprezentant cu roluri de sustinere ce se pot extinde de la parteneri si consilieri, pana la sponsori de programe si proiecte ce ajuta oamenii cu o situatie precara.

Oferim contabilitate pentru asociatie nonprofit

Preturi contabilitate O.N.G.

Serviciul de contabilitate O.N.G. este o parte importanta a acestei entitati.

Evidenta contabila in fundatia dvs este obligatorie, putand astfel sa va ajute pentru o administrare mai corecta a veniturilor si cheltuielilor dvs. Compania noastra din Bucuresti are un personal bine pregatit, la zi cu toate normele si schimbarile care apar regulat in evidenta fiscala.

Preturile pentru administrarea contabilitatii dvs sunt printre cele mai bune de pe piata:

✔️ Pret contabilitate O.N.G. – asociatie, fundatie si federatie non profit fara activitate: 100 lei / luna
✔️ Pret contabilitate O.N.G. – asociatie, fundatie si federatie non profit intre 0 – 10 repere: 200 lei / luna
✔️ Pret contabilitate O.N.G. – asociatie, fundatie si federatie non profit intre 11 – 50 repere: 300 lei / luna
✔️ Pret contabilitate O.N.G. – asociatie, fundatie si federatie non profit intre 51 – 75 repere: 350 lei / luna
✔️ Pret contabilitate O.N.G. – asociatie, fundatie si federatie non profit intre 76 – 100 repere: 400 lei / luna
✔️ Pret contabilitate O.N.G. – asociatie, fundatie si federatie non profit intre 101 – 150 repere: 550 lei / luna

Pentru o oferta personalizata putem discuta si detalia modul de lucru, cat si volumul de acte care implica contabilitate asociatii, fundatii si federatii nonprofit.

Contabilitate fundatii, asociatii si federatii – gestionarea cheltuielilor

Cheltuielile din cadrul unui ONG sunt de regula pentru achizitionarea diverselor materiale, materii prime, hrana, etc, in functie de specificul fundatiei pentru a-si sustine cat mai bine si eficient cauza. Aceste cheltuieli se impart in 2 categorii dupa cum urmeaza:

Cheltuieli extraordinare care se inregistreaza in contabilitate O.N.G.

cheltuieli cu materii prime si consumabile – in aceasta categorie intra cheltuielile lunare cu energia, apa plus alte cheltuieli in functie de ce apare pe parcursul desfasurarii activitatii dvs.
cheltuieli cu servicii si lucrari executate de alte persoane sau firme – aici pot intra cheltuieli privind chiriile, gazduirile de sediu social, studiile, asigurarile, publicitate, cheltuieli privind internetul, cazare si diurne in cazul unor deplasari, cheltuieli cu serviciile de curierat etc.
cheltuieli cu personalul – plata salariilor si impozitelor catre stat, dirijarea contributiilor de sanatate la institutiile guvernamentale. Si aici va putem ajuta pentru o corecta evidenta a personalului dvs. cu preturi incepand de la 100 RON / luna.
diverse cheltuieli de exploatare – la aceste cheltuieli se vor introduce acele plati neprevazute precum amenzile, pierderi din creante, despagubiri, imprumuturi nerambursabile, donatii si ajutoare.

Cheltuieli financiare care se inregistreaza in contabilitate O.N.G.

La aceasta categorie cheltuielile vor cuprinde diferentele nefavorabile de curs valutar in cazul in care donatiile sau veniturile au fost incasate in alta moneda decat moneda nationala sau in care faceti plata, investitii financiare cedate, dobanzi privind evidenta financiara in curs etc.

Contabilitate O.N.G. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Contabilitate fundatii, asociatii si federatii - Angajarea si tinerea evidentei personalului din cadrul organizatiei

Indiferent de activitatea si firma pe care o aveti, un ajutor in plus pe langa dvs poate face diferenta. O idee noua sau o viziune noua poate da o perspectiva pentru o dezvoltare de lunga durata si o durabilitate in timp a companiei dvs.

Evidenta personalului face parte din contabilitate fundatii, asociatii si federatii la fel ca la orice alta forma juridica, iar aici suntem pregatiti sa va oferim cele mai bune servicii privind angajarea si inregistrarea contractelor individuale prin Revisal la inspectoratul teritorial de munca.

Contabilitate O.N.G. – Pret evidenta angajatilor

Pretul pentru toate operatiunile legate de personalul dvs incepe de la 100 lei / luna. Aici sunt incluse concediile, calcularea taxelor si impozitelor catre stat, cat si modificarea contractelor de munca in functie de necesitate. O evidenta buna si corecta a personalului dvs. va poate scuti de penalitati in cazul unui control. Astfel, cu o gestiune buna grija dvs .a disparut si angajatii dvs. vor fi multumiti pentru aplicarea tuturor cerintelor din contact.

Infiintare ONG

In acelasi timp in care v-ati pregatit sa infiintati ONG, trebuie luat in calcul rapid si un contabil pentru a gestiona toate operatiunile din asociatia, fundatia si federatia dvs.

Infiintarea unui ONG poate fi anevoiasa daca nu cunoasteti bine toate reglementarile si schimbarile dese care au loc. De aceea, recomandam specialistii din cadrul firmei noastre din Bucuresti sa se ocupe de toate operatiunile din cadrul fundatiei dvs. pentru a nu mai pierde timpul la cozi sau pentru orice document cerut in plus la ghisee. Timpul este pretios pentru toata lumea, dar mai ales in cadrul unui ONG. Aici timpul poate face diferenta pentru persoanele care urmeaza sa le ajutati.

Preturile pentru infiintare ONG sunt de 1000 de lei in cazul asociatiei si de 2000 de lei in cazul fundatiei. De precizat ca la acestea se adauga diferite taxe. Ne puteti contacta si va vom invita la sediul nostru din Bucuresti pentru a beneficia de cel mai bun pret raportat la calitatea serviciilor oferite.

Venim in ajutorul dumneavoastra atat cu serviciile de infiintare O.N.G. cat si cu cele de contabilitate O.N.G.

Profi Conta reprezinta solutia potrivita.

Marketing ONG

Ca orice alta companie, publicitatea este foarte importanta si in cadrul ONG-ului. Aceasta forma de marketing in acest caz are potentialul de a atrage noi donatori pentru a dezvolta si a ajuta cat mai mult in functie de scopul asociatiei, fundatiei si federatiei dvs. De regula, publicitatea ONG-urilor este gratuita daca aveti un acord comun cu televiziunile, posturile de radio sau mai nou cu influenceri pe internet.

In ultima perioada, marketingul a explodat in retelele de socializare, astfel fiind si o sursa buna in randul tinerilor pentru a vedea activitatea dvs si pentru a se inrola in voluntariate sau donatii de orice fel. O relatie stransa intre acesti influenceri cu ONG-ul dvs. poate avea efecte mult mai benefice si mai rapide decat in cazul televiziunilor sau posturilor radio. Acestia au o comunitate strans legata, precum si titlul pe care si l-au insusit, adica influentatori. Acestia pot informa in mod pozitiv si convinge urmaritorii acestora in scopurile caritabile pe care le aveti in campania prezentata de dvs.

In cazul in care publicitatea nu este gratuita, va fi necesara facturarea si atasarea la evidenta dvs contabila.

In afaceri, chiar daca doriti sa infiintati un numit tip de entitate, exista avantaje si dezavantaje. Si in randul gestionarii evidentei contabile financiare exista aceste deosebiri majore care pot face o diferenta.

Avantaje contabilitate O.N.G. firma profesionista

Avantaje sunt multe si griji mai putine. De aceea, recomandam tuturor clientilor nostri sa lucreze cu cei mai buni contabili pentru a fi in regula cu situatia lor financiar contabila.

contabilii nostri sunt informati la zi cu toate schimbarile si modificarile din lege pentru a raspunde necesitatilor dvs privind fundatia;
✔ contabilitate asociatii, fundatii si federatii nonprofit realizata la termen pentru a evita penalizarile;
responsabilitate asumata asupra documentelor realizate in serviciul de contabilitate O.N.G.;
se pot ocupa de orice tip de afacere, indiferent de marime sau activitate;
scapati de o grija in plus;
evidenta corecta si completa de la A la Z a personalului angajat;
consultanta profesionista;
experienta.

Dezavantaje contabilitate asociatii, fundatii si federatii companie neprofesionista

In cazul optarii unui contabil neautorizat, acest lucru va poate aduce prejudicii mari, cat si suspendarea activitatii dvs:

✖  nerespectarea termenelor de depunere a evidentei contabile;
  informarea modificarilor din lege poate avea intarziere si dvs. veti plati penalizarile;
  amenzi in cazul depunerior incomplete sau gresite;
✖  suspendarea activitatii pana la corectarea evidentelor contabile;
 o contabilitate amatoriceasca poate atrage asupra dvs. chetuieli care nu corespund conform veniturilor din cadrul companiei.

Lasati serviciile de contabilitate O.N.G. pe mana profesionistilor.

Contactati-ne

ONG (organizatie non guvernamentala) vs ONP (organizatie non profit)

Inainte de a compara cele doua organizatii va vom detalia putin si ce este un ONP. Aceasta forma de organizatie non profit, care se regaseste deseori si sub abrevierea de ONP, este o entitate juridica formata din mai multe persoane avand ca scop promovarea de obiective culturale, religioase, profesionale sau sociale.

Membrii fondatori strang fonduri in cadrul organizatiei non profit de la donatori, astfel fiind o entitate fara scop lucrativ. O astfel de organizatie este scutita de la plata impozitelor; de aceea este preferata de multi pentru a strange fonduri in scop caritabil.

Diferenta dintre ONG si ONP:

➡️ un ONG este o organizatie non guvernamentala formata din persoane obisnuite care nu au legatura sau functii in guvern;
➡️ Un ONP este o entitate creata pentru a furniza servicii si bunuri oamenilor, iar membrii acestei organizatii nu pot incasa profituri sau pierderi din aceste actiuni;
➡️ ONG-ul poate fi infiintat prin cateva metode si anume Trust under Public Trust Act, Societate ca Act de inregistrare a societatilor din 1860 sau ca o societate non profit in baza legilor societatii din 1956;
➡️ Un ONG poate desfasura activitatea intr-un mod mult mai amplu decat in cazul unei organizatii non profit (ONP);
➡️ ONP poate fi infiintata pentru promovarea artelor, stiintei, cercetarilor, comertului sau orice alta forma utila de activitate;
➡️ ONG-ul poate desfasura activitati pentru dezvoltarea societatii si a economiei, promovarea drepturilor oamenilor.

Contabilitate O.N.G. - beneficii si obligatii legale

Operatiunea de contabilitate asociatii, fundatii si federatii nonprofit sau a altor entitati precum SRL, SA, PFA, II, IF etc., este importanta si obligatorie. Nu numai ca asa este necesar din punct de vedere legal, dar si pentru dvs., pentru o evidenta corecta in vederea viitoarelor investitii pe care doriti sa le faceti si pentru a sti exact cat si unde sa va indreptati atentia.

Numarul de organizatii non guvernamentale a luat amploare in ultimii ani si continua sa creasca. Insa, pentru a avea succes si a reusi in implementarea proiectelor sociale si politice, nu este necesar doar un management bun, ci este nevoie si de o gestionare cat mai corecta si eficienta a contabilitatii.

Firma noastra de contabilita din Bucuresti va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru a va ajuta sa reusiti. De aceea nu ezitati sa ne contactati pentru gasirea celor mai bune solutii.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate O.N.G.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.