• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Infiintare firma de taxi

Infiintare firma de taxi - Profi Conta - Profesionisti in firme

Doar 350 de lei + taxe

Infiintare firma de taxi la pretul corect

In 4 zile lucratoare

Inregistrarea se face rapid

Infiintarea firmei de taxi gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare firma de taxi fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

Cat timp dureaza

In 4 zile lucratoare realizam operatiunea de infiintare firma de taxi.

Cat costa serviciul de infiintare firma de taxi

678 de lei veti avea de achitat in total350 de lei (onorariu) + 200 de lei (notariat) + 128 de lei (Registrul Comertului).

Ce acte sunt necesare

Aveti nevoie de cartea de identitate si dovada dreptului sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere, contract de comodat etc.), pentru infiintare firma de taxi.

Va putem oferi gazduirea sediului social in Bucuresti, incepand de la 500 de lei/an, daca nu aveti la dispozitie o locatie. Pentru 2 ani veti avea de achitat doar 900 de lei, fiind o solutie optima pentru cei care doresc un termen mai lung.

Colaborare de lunga durata dupa operatiunea de infiintare firma de taxi

Suntem alaturi de compania dumneavoastra inclusiv cu serviciile de contabilitate firma de taxi, oferindu-va onorarii atractive. Iar acestea pornesc de la doar 200 de lei/luna.

La plata contabilitatii in avans pe 6 luni beneficiati de inregistrare firma de taxi gratuit, fara achitarea onorariului de 350 de lei (celelalte taxe fiind in sarcina dumneavoastra).

Ce sa luati in considerare daca va doriti o infiintare firma de taxi?

Printre multele job-uri care exista, una dintre cele mai raspandite meserii care au luat amploare si este intr-o continua crestere este taximetria, asa ca optiunea de infiintare firma de taxi este de luat foarte serios in considerare.

Oamenii deseori folosesc acest mijloc de transport fiind unul mai rapid, oferind si intimitate. De asemenea, este o buna alegere atunci cand nu aveti masina dvs. proprie sau sunteti in intarziere si trebuie sa ajungeti imediat. Bineinteles ca ar fi si mijlocul de transport in comun (autobuzul), dar daca vreti sa evitati aglomeratia inutila si statul la cozi, uneori chiar intarzierile mari, atunci taxiul este alegerea cea mai evidenta.

De cativa ani, posibilitatea chemarii unui serviciu de taximetrie a fost inlesnita prin aplicatiile de pe telefon avand un acces rapid, usor si la indemana oricui. Este un punct cheie de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa infiintati o firma de taxiuri. Astfel, firma va avea mult mai mult succes, iar oamenii vor afla mult mai usor de serviciile dvs. de calitate.

O firma de taxiuri trebuie sa fie serioasa, sa indeplineasca cerintele clientului si de asemenea sa ofere serviciul cerut de acesta – acela de a ajunge la destinatie in siguranta si intr-un timp cat mai scurt. Fiind o competitie pe aceasta nisa, un succes sigur il veti putea asigura numai in cazul unei calitati bune.

Un alt mod de a garanta succesul, poate fi si un GPS atasat in masina care va va indruma in locatia stabilita cu clientul, pentru a nu-l ocoli si taxa suplimentar pentru cursa. Acest fapt este mereu apreciat de clienti, plus ca si drumul va fi mai rapid ajungand mai repede la destinatie, iar clientii vor fi mult mai multumiti de serviciile dumneavoastra. Astfel, veti avea increderea acestora si de asemenea se vor intoarce la serviciile dumneavoastra.

Servicii infiintare firma de taxi si contabilitate firma taxi

Noi va putem oferi consultanta in ceea ce priveste legalitatea infiintarii si inregistrarii unei firme de taxi asigurandu-va si suport pentru contabilitatea obligatorie pe care o veti avea in cadrul firmei. Va punem la dispozitie oameni foarte bine pregatiti pentru a va ajuta sa demarati lucrurile in firma dvs intr-un ritm pe care vi-l propuneti.

Autoturismul este sursa dvs de venit. De aceea, acesta trebuie sa fie in permanenta intr-o stare tehnica cat mai buna pentru a evita eventualele neplaceri. Veri avea venituri, dar si cheltuieli, iar noi va putem ajuta cu modul lor de gestionare si contabilitate.

Infiintare firma de taxi PFA sau SRL

 Iata tot ce trebuie sa stiti despre cum se infiinteaza o firma, care este cea mai buna varianta pentru dvs. si de ce lucruri sa tineti cont atunci cand va hotarati sa va deschideti propria firma de taxiuri.

Cand ati luat buna decizie de a va deschide o firma, noi va putem ajuta sa avansati la urmatoarea etapa, iar aici aveti doua variante: P.F.A. si S.R.L.

01.

Infiintare firma de taxi P.F.A. - persoana fizica autorizata

Profesionistii din cadrul firmei noastre va pot ajuta in deschiderea acestei entitati juridice in Bucuresti. Noi ne vom ocupa de toate actele necesare inregistrarii firmei de taxi in locul dvs, pentru a nu va mai pierde timpul sau sa va plimbati pe la mai multele ghisee. Astfel, veti avea mai mult timp sa va concentrati pe afacerea dvs.

Costul de infiintare PFA este GRATUIT, la fel ca in cazul SRL-ului, daca alegeti plata in avans, pentru 6 luni, a serviciului de contabilitate. Taxele de notariat si Registrul Comertului raman in sarcina dumenavoastra.
02.

Infiintare firma de taxi S.R.L. - societate cu raspundere limitata

in acest caz afacerea dumneavoastra se poate dezvolta la un nivel mai mare.

In cazul in care optati pentru un SRL pentru viitoarea firma de taximetrie, veti putea include in activitatea dvs. si un sistem de dispecerat, astfel incat sa aveti un control mai bun al comenzilor si sa puteti acoperi o arie mai mare, incat un numar mai mare de clienti sa aiba parte de serviciile dvs.

Preturi infiintare firma de taxi

Pretul pentru inregistrare firma de taxi este de 350 de lei, fiind unul atractiv atat pentru piata din Bucuresti cat si pentru cea din Romania. Pe langa onorariul nostru mai trebuie achitatate tariful de publicare in Monitorul Oficial incepand de la 128 de lei precum si taxa la notariat de aproximativ 200 de lei.

Termenul de solutionare al dosarului este de 4 zile lucratoare.

Infiintare firma de taxi - Profi Conta - Profesionisti in firme

Ce trebuie sa stiti despre contabilitate intr-o firma de taxi?

Ca in orice afacere contabilitatea firmei de taximetrie este obligatorie si trebuie realizata inca din prima zi de activitate. Recomandam, atunci cand incepem colaborarea pentru infiintare firma taximetrie Bucuresti, sa va punem in tema si cu serviciile noastre de contabilitate care va pot ajuta si scapa de un stres in fiecare luna.

Noi va putem asigura toate serviciile necesare demararii unei afaceri de succesi de la infiintare firma de taxi pana la actele de contabilitate sau alte schimbari ale actului contitutiv. Contabilitatea nu se rezuma doar la intocmirea si inregistrarea diverselor facturi ci presupune si inregistrarea angajatiilor pe care ii veti avea (daca veti avea). Si in cazul acesta va punem la dispozitie oferte bune de luat in considerare prinvind situatia angajatiilor firmei.

Salarizarea personalului este o ramura a contabilitatii care se ocupa in principiu cu calcularea salariilor, taxelor si distribuirea lor catre institutiile statului. Procesarea statului de plata, a angajatiilor, se face lunar potrivit legilor in vigoare si este stabilit in baza orelor lucrate sau a concediilor luate de acestia in luna precedenta. Aceste acte se vor intocmi si vor fi inregistrate online in Revisal ajungand pe loc la Inspectoratul Teritorial de Munca din zona in care activeaza firma dvs.

In cazul salarizarii personalului, pretul pleaca de la 100 RON, in functie de numarul de angajati pe care ii aveti. Va vom delega o persoana profesionista care va va ajuta pe tot parcursul timpului cat firma dvs va functiona pentru a gestiona toate actele potrivit legilor in vigoare (pentru ca acestea se schimba periodic).

Cu o firma de contabilitate specializata veti putea avea controlul cheltuieliilor si un mai bun control al investitiilor, fara a ajunge in situatia imposibilitatii de a mai face plati. Veti fi mereu la curent cu situatia firmei dvs. de fiecare data cand aveti intrebari sau nelamuriri. Astfel, dezvoltarea societatii de taxi va fi controlata si va urca spre succes.

Pretul pentru contabilitatea firmei dvs de taxi porneste de la 200 RON/luna.

De ce este bine sa lucrati cu un profesionist pentru infiintare firma taximetrie si contabilitate firma taximetrie Bucuresti?

Gestionarea unei firme de taxi poate deveni dificila atunci cand personalul nu este calificat sau pregatit dupa ultimile noutati privind legislatia.

Pentru a nu avea probleme, este importanta alegerea persoanei potrivite care se va ocupa de actele dvs, aceasta persoana oferindu-va inclusiv sfaturi despre fiscalitate pentru a va eficientiza afacerea.

Alegand profesionistii din cadrul firmei noastre din Bucuresti problemele si stresul vor scadea simtitor si veti putea astfel sa va concentrati pe dezvoltarea afacerii dvs. de taximetrie.

Obtinerea licentei de dispecer taxi

In legea nr 38/2003 este mentionata modalitatea prin care veti putea obtine aceasta autorizatie, de altfel necesara pentru a va putea incepe activitatea.
Astfel, aveti nevoie de urmatoarele:

a) trebuie sa dovediti ca detineti sediul social (poate fi acelasi cu punctul de lucru), de asemenea, ca detineti aparatura necesara;
b) autorizatia pentru reteaua de comunicatii independente eliberata de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei;
c) dovada actelor si a contractelor ce se refera la dispecerizare, realizate cu toti operatorii de transport si taximetristii independenti deserviti;
d) trebuie sa puneti la dispozitie lista statiilor de radio ale taxiurilor, operatorilor de transport si a taximetristilor independenti deserviti, ce contine seriile si codurile de apel ale acestora;
e) documentele cerute de la Autoritatile Rutiere Romane in legatura cu persoana desemnata sa conduca activitatea de dispecerat;
f) alte documente pe care Autoritatile Rutiere Romane le cer privind transportul rutier, solicitate de agentie.

Ce mai implica inregistrarea unei firme de taxi si cum o puteti dezvolta?

Un pas important atunci cand aveti in vedere deschiderii unei afaceri este alegerea corecta a codului CAEN. La infiintare este necesara alegerea unui astfel de cod pentru ca societatea dvs. sa functioneze legal. In privinta aceasta va putem ajuta cu o buna consultanta din partea profesionistilor nostri in alegerea corecta a codului CAEN si a numarului de coduri CAEN pe care le veti utiliza.

Acestea se pot adauga pe parcursul activitatii firmei, introducandu-se usor de catre personalul nostru calificat. Introducerea noilor coduri CAEN o putem realiza noi fara a va distrage atentia de la obiectivul dvs principal: managementul general al afacerii.

Pretul pentru aceasta operatiune de adaugare cod CAEN este de 500 de lei (+128 taxe Registrul Comertului) in cazul firmelor deja infiintate si veti avea la dispozitie un consultant pentru a alege exact ceea ce va doriti. Pentru a dezvolta afacerea de taximetrie la potentialul ei maxim, deschiderea unui punct de lucru nou poate fi benefica atunci cand doriti sa va extindeti.

De ce sa va plafonati doar intr-o zona cand puteti cuceri o arie mai mare?

Daca inregistrarea firmei de taximetrie a fost facuta in Bucuresti si doriti sa o extindeti in alte localitati de pe teritoriul tarii este necesara o procedura de deschidere a unui punct de lucru.

De aceasta operatiune se pot ocupa consultantii nostrii din Bucuresti, oferindu-va sfaturi de calitate in vederea luarii celor mai bune decizii.

Pretul pentru deschidea unui punct de lucru este de 350 lei.

Intelegerea clientului si oferirea unui mediu placut in timpul cursei pentru un succes garantat

Ca in orice afacere clientul trebuie sa aiba incredere pentru a mai folosi acelasi serviciu sau produse. Asa este si in cazul de fata – drumul cu taxiul trebuie sa fie unul de calitate.

Masina ar trebui sa fie curata si aranjata pentru ca feedback-ul sa fie intotdeauna pozitiv. O conversatie placuta, daca clientul doreste, va lega pe viitor o stransa colaborare si apelarea multipla la serviciul dvs de transport.

Nici muzica nu este de neglijat atunci cand vine vorba de trasportul clientilor, aceasta ar trebui sa fie data la un volum incet spre mediu si sa fie confortabila pentru client.

Afacerea cu taxiul nu este similara cu alte moduri de trasport public in care furnizorul de servicii stabileste statiile de oprire. Unul dintre lucrurile bune la acest tip de afacere este faptul ca nu trebuie sa fiti expert in domeniul transporturilor, inainte de a incepe acest tip de companie mai ales daca aveti langa dvs si o firma profesionista care sa se ocupe de evidenta actelor.

O afacere cu taxiuri poate fi inceputa de la o singura unitate pana la cateva masini si soferi – astfel intr-un timp scurt veti ajunge sa incasati venituri bune. Important in orice afacere este cercetarea amanuntita a concurentei si depistarea nevoilor pentru potentialii clienti.

Compania de taxi va putea asigura transportul pasagerilor cu masini care nu sunt operate pe rute cu programe regulate. Un succes al afacerii cu taxiuri poate fi garantat prin cativa pasi simpli, dar urmati riguros pe tot parcursul acestei aventuri:

🚕  o echipa profesionista care va va ajuta in tot ceea ce tine de contabilitate si inregistrare firma taxi Bucuresti
🚕  marketing
🚕  personal calificat si politicos
🚕  autoturisme bine ingrijite, atat estetic cat si tehnic.

Aceasta este cheia succesului dvs, iar noi suntem aici sa va putem ajuta sa scapati de grija primului punct, pentru a avea in vedere si a supraveghea indeaproape calitatea serviciilor dvs de transport.

Pentru servicii infiintare firma de taxi si contabilitate firma de taxi Bucuresti, suntem solutia potrivita.

Contactati-ne.

Alte avantaje infiintare firma de taxi

Un alt beneficiu ca antreprenor este acela ca veti lua contact cu foarte multe persoane, atat din Romania cat si din strainatate. Deci, cumva vi se vor deschise orizonturile. Veti intalni oameni pasionati, oameni din diferite contexte sociale, oameni care va pot ajuta pe viitor.

De asemnea, puteti sa alegeti daca doriti sa deschideti firma in regim PFA sau SRL. Important este sa tineti cont de pasii mentionati si sa aveti un contabil care sa va ajute la indeplinirea acestor formalitati, atat la inceputul deschiderii firmei cat si pe toata perioada de desfasurare a activitatii.

Firma noastra va poate pune la dispozitie oameni bine pregatiti in domeniu, care vor putea sa faca fata oricarui impediment acolo unde va fi cazul. Mai bine sa preveniti, decat sa tratati. Mai mult decat atat, nu veti avea probleme cu statul la cozi sau cu anumite probleme ce tin de contabilitatea fimei, intrucat dvs. va puteti bucura de o buna functionare a acesteia.

O buna activitate si una responsabila atrage dupa sine mai multi clienti satisfacuti. Persoanele se vor intoarce la dvs pentru ca au fost multumite de calitatea serviciilor, de un ambient placut si, cel mai important, au ajuns repede si in siguranta la destinatie. De asemenea, va vor recomanda si prietenilor lor si astfel afacerea dumneavostra va lua amploare, iar investitia in aceasta activitate se va dovedi a fi o alegere buna.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Infiintare firma de taxi. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.