• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate S.R.L.-D.

Contabilitate S.R.L.-D. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 200 de lei

Contabilitate S.R.L.-D. la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Infiintarea firmei gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare S.R.L.-D. fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre cele mai bune companii din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate S.R.L.-D.

Avem printre cele mai atractive preturi din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate S.R.L.-D.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

Contabilitate S.R.L.-D. pentru cei la inceput de drum

Inainte de a va deschide o firma este foarte important sa va informati referitor la formele de organizare existente, urmand sa alegeti cel mai bun tip pentru dumneavoastra. Insa, atunci cand este dificil sa faceti acest lucru sau cunostintele dumneavoastra privind mediul de afaceri nu sunt suficiente, puteti oricand sa apelati la experti pentru a primi indrumarea necesara.

Societatea cu raspundere limitata – debutant, cunoscuta si sub acronimul S.R.L.-D poate reprezenta una dintre optiunile pe care le aveti la dispozitie pentru infiintarea unei afaceri.

Firma noastra va pune la dispozitie intreg sprijinul necesar pentru a infiinta un SRL-D si, chiar mai departe, servicii de contabilitate S.R.L.-D. pentru a fi un partener de lunga durata acestei forme de organizare economica.

Societatea cu raspundere limitata - debutant - S.R.L.-D.

Sunteti la prima afacere? Pe langa formele de activitate existente ca P.F.A., S.R.L., I.I., S.A. etc. exista posibilitatea de a opta pentru deschiderea unei societati de tip S.R.L.-D., denumita societate cu raspundere limitata debutant.

Acest tip de companie se adreseaza celor aflati la inceput de drum, celor cu un buget redus sau care isi doresc sa beneficieze de avantajele acestei forme de activitate. Un lucru pe care il puteti avea in considerare este faptul ca firmele de tip S.R.L.-D. pot fi scutite de catre stat conform legislatiei aflate in vigoare de costurile infiintarii.

Totusi, comparativ cu alte aspecte demne de a fi luate in vedere, costurile sunt modice. Puteti solicita printr-o astfel de organizare fonduri europene nerambursabile pe care sa va bazati.

Insa, este important de mentionat ca nu veti putea activa sub aceasta forma de organizare permanent, numeroase aspecte fiind necesare a fi luate in considerare, pe termen lung.

Asadar, ca orice alt tip de firma analizata in baza formei de organizare sub care se intemeiaza, S.R.L-D. va prezenta atat beneficii, cat si dezavantaje.

Doriti sa va infiintati o astfel de afacere in Bucuresti?

Contactati-ne cu incredere pentru servicii de contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant.

Va putem pune la dispozitie o echipa de experti gata sa va ofere indrumarea si sprijinul necesar.

Contabilitate S.R.L. sau contabilitate S.R.L.-D.? - Iata intrebarea

Este foarte important atunci cand vreti sa infiintati o firma, sa nu lasati entuziasmul sa va cuprinda si sa va raportati exclusiv la micile beneficii care ar putea iesi in evidenta la o prima documentare. In acest caz putem discuta de sintagma “debutant” care, in mod cert trebuie sa va atraga atentia asupra faptului ca S.R.L.-D nu este totuna cu S.R.L.

Chiar daca pentru ambele aveti nevoie de un capital minim, conform reglementarilor in vigoare, Registrul Comertului va poate scuti de plata taxelor de infiintare daca optati pentru un S.R.L.-D. si nu pentru un S.R.L. Totusi, beneficiul este unul temporar.

Si asta pentru ca, durata maxima de viata a fiecarui nou S.R.L.-D este de maximum 3 ani. Depasirea unei marje de profit sau scurgerea acestei perioade prevede necesitatea de a face trecerea catre S.R.L., bineinteles, cu achitarea costurilor aferente infiintarii de care dumneavoastra ati fost scutit initial. O optiune poate fi data de desfiintarea companiei sau refuzul de a trece la S.R.L. insa, aceasta actiune va poate aduce o serie de repercursiuni grave (precum deschiderea cazierului fiscal), ce va pot afecta pe viitor statutul de antreprenor.

In ceea ce priveste costurile legate de serviciile de contabilitate S.R.L. vs contabilitate S.R.L.-D. va informam ca nu sunt diferente, deci din acest punct de vedere orice alegere este una potrivita.

Limitari si beneficii S.R.L.-D

Ca urmare a informatiilor precizate anterior, pot fi deduse atat o serie de limitari la nivelul S.R.L.-D, cat si o serie de beneficii. Acestea sunt cunoscute si de catre cei care ofera servicii de contabilitate S.R.L.-D, ce va pot indruma atent in gestionarea afacerii de la A la Z. Iar specialistii nostri nu fac exceptie, oferindu-va cele mai bune servicii de asistenta si nu numai.

De exemplu, cu aceasta forma de activitate, dumneavoastra veti putea sa va impartiti firma sau activitatea cu/la un numar de maxim 5 angajati sau asociati. Chiar si organizarea afacerii privind activitatile desfasurate vor fi limitate la acest numar.

Asta poate fi un beneficiu, mai ales din prisma costurilor pe care le va avea un business mic, poate chiar unul de familie. Dar, obligativitatea de a reinvesti profitul intr-o proportie generoasa, poate fi vazuta drept o limitare. Nu si pentru cei care au prilejul de a-si dezvolta in acest mod firma si de a-i aduce activitatii profesionale toate modificarile necesare pentru a se transforma intr-un viitor business de succes.

Aveti posibilitatea, bineinteles, sa dispuneti inclusiv de un numar limitat de angajati amintit anterior, dar si sa va externalizati anumite servicii (precum cel de contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant).

Acest lucru determina inca o data prezenta unor avantaje materiale si financiare, dar si a unor dezavantaje. De exemplu, daca veti dori sa va extindeti profilul sau numarul de personal, va fi necesar sa treceti mai repede la infiintarea unui S.R.L.

Toate aceste aspecte si multe altele pot fi discutate punctual cu un expert contabil, cu experienta inclusiv in servicii de contabilitate S.R.L.-D., care va poate indruma sa alegeti in cele din urma firma potrivita, pe care s-o puteti gestiona corespunzator.

Contabilitate S.R.L.-D. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Obligativitatea serviciilor de contabilitate S.R.L.-D. dupa infiintare

Lipsa taxelor de inmatriculare a companiei cu raspundere limitata pentru debutanti nu va scuteste de toate cheltuielile pe care le are o societate. Si, de asemenea, la fel ca la orice S.R.L. existenta unui contabil devine din acest punct de vedere practic o obligativitate.

Va trebui sa platiti angajatii, sa faceti bilanturi economice lunar si/sau anual, sa demonstrati reinvestirea profitului, sa achitati mici taxe la infiintare, dar si pe parcurs etc.

Astfel, activitatea economica va fi una destul de intensa, dar nu veti avea nicio grija atunci cand apelati la expertii nostri in contabilitate S.R.L.-D.

Profesionalismul este la cote inalte, iar noi analizam punctual orice situatie pentru a va oferi cea mai buna indrumare, cele mai bune servicii, cat si cel mai mic cost raportat la calitate.

In raport cu experienta sa, un contabil bun va poate ajuta inclusiv sa va organizati eficient cheltuielile si investitiile, pentru a asigura evolutia si dezvoltarea firmei, cat si cea la nivel profesional si personal.

Prin urmare, fie ca vorbim despre nevoi, fie de obligativitatile pe care le prevede legea in cadrul infiintarii si a desfasurarii unui S.R.L., prezenta unor servicii de contabilitate S.R.L.-D. este esentiala intr-o firma.

De ce aveti nevoie de servicii de contabilitate S.R.L.-D?

Daca va aflati in situatia de a detine toate cunostintele si intreaga specializare necesara pentru a gestiona din punct de vedere financiar si birocratic deschiderea si mentenanta unui S.R.L. probabil va intrebati de ce sa externalizati serviciul de contabilitate societate cu raspundere limitata Bucuresti sau de ce sa atribuiti aceasta sarcina unei terte persoane.

Ca parteneri cu zeci de ani de experienta in acest domeniu va putem spune ca am trait astfel de situatii in care diferiti antreprenori au decis sa renunte la gestiunea proprie in detrimentul apelarii la un specialist.

Simplul fapt ca acest lucru va poate ajuta sa economisiti timp pentru a va concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante si a deciziilor pe care trebuie sa le luati din postura de lider, este un motiv suficient de puternic.

Un partener extern poate privi lucrurile cu mai multa obiectivitate si sa va ofere un rezultat mult mai bun.

De asemenea, un alt factor poate fi si experienta de lucru, contactul cu diferite alte companii similare de profil, adaptarea la cerintele pietei, ori imbunatatirea continua a performantelor in raport cu cerintele legislative.

Astfel, pe langa faptul ca prezenta unui contabil este obligatorie, colaborarea cu terti ce ofera contabilitate S.R.L.-D. va asigura multiple beneficii.

Nu uitam si de acele beneficii financiare reflectate din prisma erorilor ce pot fi prevenite sau economia de timp, de energie, ce va fi necesara pentru a desfasura alte activitati.

In mod concis, expertii nostri va pot ajuta sa:

✅  Beneficiati de ajutor la redactarea si inregistrarea documentelor in evidenta nationala;
✅  Tineti o evidenta clara si concisa, punctuala si periodica a tuturor costurilor, a veniturilor, a documentelor etc.;
✅  Stabiliti sumele datorate la terti parteneri sau angajati, cu resposabilitatile si depunerile aferente, atat din punct de vedere al documentatiilor, cat si al acordarii de finante;
✅  Creati o evidenta intre importatorii si posesorii companiei, in relatia cu furnizorii;
✅  Beneficiati de intocmirea tuturor documentelor contabile necesare, de raporteaza inconvenientele si prezentarea solutiilor cheie la nevoie sau la modificari ce trebuie adoptate la nivel de companie/legislativ;
✅  Cunoasteti termenele de plata si posibilele contributii ce trebuie alocate, desfasurand toate sarcinile necesare etc.

Contabilitatea unui S.R.L.-D poate fi de asemenea o sarcina dificila.

Insa, puteti fi la curent cu tot ceea ce aveti nevoie apeland chiar acum la Profi Conta.

Va putem ajuta inclusiv pentru infiintarea firmei, avand peste 10 ani de experienta in relatia cu O.N.R.C.

Cui se adreseaza serviciile de contabilitate S.R.L.-D?

Serviciile de contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant se adreseaza tuturor persoanelor fizice care isi doresc sa-si deschida prima lor afacere de acest tip, transformandu-se in acest fel in persoane juridice, si au nevoie de ajutor la infiintarea acesteia.

De asemenea, scopul serviciilor noastre este de a veni in ajutor inclusiv celor care dispun de o astfel de firma, dar nu sunt multumiti de relatia pe care o au cu actualul contabil sau vor sa beneficieze de o noua perspectiva.

Putem aloca sprijin inclusiv in cazul in care doriti sa faceti trecerea de la un S.R.L.-D, la un S.R.L., cu toate implicatiile aferente necesare. Iata de ce este important sa dispuneti de serviciile unui contabil la infiintarea si mentenanta unei companii.

Echipa noastra va fi fericita sa va cunoasca si este deschisa oricarei provocari pe care dumneavoastra o preintampinati. Impreuna, alungam grijile si nevoile, colaborand intru buna functionare a societatii pe care o detineti.

Cat costa un contabil S.R.L.-D vs contabilitate S.R.L.-D.?

Costurile pentru a angaja un contabil S.R.L.-D dedicat sunt mult mai mari in raport cu costurile pe care va trebui sa le alocati serviciului externalizat prin intermediul companiei noastre.

Chiar daca nu va fi necesar sa derulati o serie de operatiuni prin intermediul sau in mod constant, postura de angajat va obliga sa-i acordati beneficiile stabilite in temeiul contractual. Desigur, poate exista si situatia in care doriti sa angajati experti in alte domenii, caz la care se poate atinge limita maxima de asociati cu care va puteti desfasura activitatea, solutia pentru a beneficia de un contabil fiind reprezentata de externalizarea acestui serviciu.

In cadrul firmei noastre este greu sa vorbim de un cost fix, acesta fiind influentat de numarul si tipul serviciilor de care doriti sa beneficiati, de numarul inregistrarilor contabile sau al operatiunilor intreprinse.

Totusi, costurile noastre sunt atent raportate la calitate serviciilor oferite si oferim servicii contabilitate S.R.L.-D. incepand de la 200 de lei. Oferta include la acest pret posibilitatea de a infiinta in mod gratuit societatea, economisind onorariul companiei noastre (restul taxelor va revin). Tot ce trebuie sa faceti este sa achitati in avans serviciile de contabilitate pentru 6 luni.

urmand a discuta in mod clar si transparent toate costurile aferente ce pot aparea ulterior in mentenanta afacerii.

Oferim sprijin pentru schimbarea formei de societate, precum si pentru intreprinderea formalitatilor contabile necesare pentru buna functionare a acesteia. De asemenea, va putem oferta serviciul de gazduire sediu social fara a mai fi nevoie sa va puneti la dispozitie propria locuinta si sa primiti acceptul vecinilor.

Infiintare S.R.L.-D. vs. mentenanta

Din punct de vedere financiar, infiintarea unui S.R.L.-D. Bucuresti are acelasi pret ca infiintarea unui S.R.L., doar ca nu se mai achita taxa de la Registrul Comertului, ce porneste de la 128 de lei. In acelasi timp, costurile cu infiintarea se platesc o singura data, in timp ce cele legate de contabilitate S.R.L.-D. se achita lunar. De asemenea, trebuie sa luam in calcul schimbarea statutului la S.R.L. dupa o perioada de timp de maxim 3 ani, care vor impune taxe suplimentare, inclusiv cea de 128 de lei.

Vor aparea si costurile legate de angajati, costurile cu utilajele, materia prima si activitatile desfasurate (dupa caz), cheltuielile cu utilitatile, taxele si contributiile indatorate statului etc.

Totusi, pentru un cost modic incepand de la 200 de lei/luna, iata ca puteti beneficia de o mentenanta lunara de top si de infiintarea unei societati in mod gratuit, prin intermediul serviciilor noastre de contabilitate S.R.L.-D. Practic economisiti onorariul de 350 de lei, restul taxelor revenindu-va in continuare, daca achitati serviciile de contabilitate pentru 6 luni in avans.

Bineinteles, daca dumneavoastra dispuneti de o alta firma sau daca doriti sa infiintati din start un S.R.L., S.A., P.F.A., un cabinet medical etc. va punem la dispozitie serviciile noastre indiferent de marimea sau tipul afacerii.

Asiguram in acelasi timp consultanta specializata pentru tot ceea ce inseamna infiintarea si inregistrarea companiei in raport cu temeiul legal, fara a va compromite bugetul.

Impreuna, putem pune bazele unei afaceri solide, care sa va propulseze cu usurinta pe cele mai inalte culmi ale succesului. Asadar, nu ramane decat sa analizati ofertele noastre, urmand sa ne contactati telefonic, prin email sau prin intermediul formularului din pagina contact.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate S.R.L.-D.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.