• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Infiintare S.R.L.-D.

Infiintare S.R.L.-D. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Doar 350 de lei + taxe

Infiintare S.R.L.-D. la pretul corect

In 4 zile lucratoare

Inregistrarea se face rapid

Infiintare S.R.L.-D. gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare S.R.L.-D. fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

Cat timp dureaza

In 4 zile lucratoare realizam operatiunea de infiintare S.R.L.-D.

Cat costa serviciul de infiintare S.R.L.-D.

550 de lei veti avea de achitat in total350 de lei (onorariu) + 200 de lei (notariat).

Ce acte sunt necesare

Aveti nevoie de cartea de identitate si dovada dreptului sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere, contract de comodat etc.).

Va putem oferi gazduirea sediului social in Bucuresti, incepand de la 500 de lei/an, daca nu aveti la dispozitie o locatie.

Colaborare de lunga durata dupa operatiunea de infiintare S.R.L.-D.

Suntem alaturi de compania dumneavoastra inclusiv cu serviciile de contabilitate S.R.L.-D.

Onorariile noastre pornesc de la doar 200 de lei/luna, reusind astfel sa va tineti costurile sub control.

O oportunitate in mediul de afaceri prin infiintare S.R.L.-D.

Decizia de infiintare S.R.L.-D. poate fi o experienta unica. Toata lumea viseaza si doreste sa fie propriul sef, sa isi urmeze pasiunile si sa gaseasca satisfactie in activitatile de zi cu zi. Economia din ziua de azi a determinat o miscare catre alte mijloace de a obtine un venit fata de cel clasic de salariat.

In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni aleg calea antreprenoriatului, fie din cauza promisiunii libertatii si a unui program de lucru flexibil, fie din dorinta de a-si creste veniturile si a castiga independenta financiara.

Indiferent ca vreti sa va deschideti o afacere sa vindeti un produs sau sa oferiti un serviciu, realizarea acestui lucru va fi mult mai usoara cu ajutorul nostru. In doar cateva zile, firma dvs. poate fi deschisa si va puteti apuca plin de energie de activitatea dvs.

In Romania, exista cateva tipuri de societati comerciale care pot fi deschise. Acestea sunt dupa cum urmeaza: Societate cu raspundere limitata (S.R.L.), Societate cu raspundere limitata debutant (S.R.L. -D), Persoana fizica autorizata (PFA), Societate pe actiuni (SA), Intreprindere individuala (II) si asa mai departe.

Articolul de fata va va prezenta tot ceea ce trebuie sa stiti despre actiunile de inregistrare S.R.L.-D. pentru a va ajuta sa luati decizia corecta.

Ce este un S.R.L.-D?

O societate cu raspundere limitata-debutant este o forma de societate juridica care, asa cum reiese din numele acesteia, este conceputa pentru cei care debuteaza in lumea antreprenoriala. Aceasta a luat nastere in anul 2011 cu obiectivul de a stimula tinerii sa isi deschida o firma. Astfel, partea de “debutant” din numele formei juridice face diferenta dintre aceasta si un S.R.L., prima fiind scutita de plata taxelor la Registrul Comertului.

Infiintare societate cu raspundere limitata-debutant ➡️ Cine poate aplica?

✅  Pentru aceasta forma juridica poate aplica persoana care pana in momentul deschiderii societatii nu a mai avut calitatea de actionar sau asociat intr-o intreprindere din Spatiul Economic European;
✅  Persoana nu trebuie sa mai fi infiintat o societate comerciala, aceasta fiind prima data cand realizeaza acest lucru;
✅  Are varsta de minim 18 ani pentru infiintare S.R.L.-D.

Avantaje si dezavantaje infiintare S.R.L.-D.

Avantaje

Unul dintre principalele avantaje ale procesului de inregistrare societate cu raspundere limitata-debutant este acela ca veti avea flexibilitatea pe care o doriti si posibilitatea de a va mari veniturile. Aceasta forma juridica este foarte populara in Romania si este una dintre cele mai folosite tipuri de catre antreprenorii tineri;
Un alt avantaj este acela ca taxele de la Registrul Comertului nu trebuie platite, antreprenorul fiind scutit de la plata acestora;
Posibilitatea de a primi finantare nerambursabila prin programul Start-Up Nation;
Poate avea un numar nelimitat de angajati, fata de o persoana fizica autorizata care poate detine un numar maxim de trei persoane cu norma intreaga.

Dezavantaje

Scutirea platii taxelor de la Registrul Comertului este de fapt o amanare, pentru ca veti fi obligat de catre lege, ca dupa trei ani de la infiintarea S.R.L.-D, sa va schimbati societatea in S.R.L., aceasta schimbare fiind de cele mai multe ori mai scumpa decat taxele de inregistrare S.R.L.-D;
Numarul de asociati sau administratori este limitat la cinci;
Nici unul dintre asociati nu a mai avut calitatea de actionar sau asociat intr-o intreprindere;
Selectarea codurilor CAEN este mai restrictiva, aceasta fiind limitata la doar cinci grupe pentru infiintare S.R.L.-D.;
Legea interzice desfasurarea anumitor tipuri de activitati;
Obligatia de a reinvesti cel putin 50% din profitul obtinut in anul fiscal anterior, ceea ce inseamna ca doar 50% din profit poate fi scos ca dividende la finalul anului.

Infiintare societate cu raspundere limitata-debutant ➡️ durata si pret

O infiintare S.R.L.-D. poate fi realizata in maxim patru zile lucratoare si are un pret de 350 Ron. Expertii nostri din Bucuresti va confirma ca in doar cateva zile puteti sa incepeti activitatea fara batai de cap si fara stres.

Firma noastra din Bucuresti va ofera posibilitatea de infiintare societate cu raspundere limitata-debutant in mod gratuit (nu se mai percepe onorariu), daca achitati in avans serviciile noastre contabile pentru o perioada de cel putin 6 luni, fiind nevoie sa mai platiti doar taxele prevazute prin lege:

🆗  Taxa de la notariat (aproximativ 200 de lei);
🆗  Taxa pentru deschiderea contului bancar (in multe cazuri este gratuit).

Infiintare S.R.L.-D. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Infiintare P.F.A. versus infiintare S.R.L.-D. Avantaje si dezavantaje

Inregistrare societate cu raspundere limitata-debutant a fost conceputa special pentru antreprenorii incepatori. De aceea, aceasta forma juridica este o solutie buna pentru o noua activitate economica. Insa, in acelasi timp o persoana fizica autorizata (PFA) este de asemenea o alternativa buna. Va vom prezenta cateva avantaje si dezavantaje ale acestei forme juridice.

☑️ Avantaje PFA

➤  Infiintarea PFA presupune tarife reduse de infiintare;
➤  Administrarea societatii are costuri mai mici;
➤  Un PFA se poate radia mult mai simplu si rapid;
➤  Profitul poate fi retras imediat, nefiind necesara impartirea acestuia in dividende;
➤  Taxele obligatorii pentru un PFA sunt urmatoarele:

Dezavantaje PFA

➤  Numarul maxim de angajati pe care o persoana fizica autorizata poate sa il detina este de trei, fata de un S.R.L.-D unde numarul angajatilor nu are limita legala;
➤  Atestarea pregatiri profesionale este necesara pentru deschiderea unei astfel de forme juridice; in caz de inregistrare S.R.L.-D., acest lucru nu este necesar;
➤  Codurile CAEN sunt limitate la activitatile ce pot fi prestate de catre antreprenorul aspirant;
➤  In cazul in care exista datorii, persoana fizica este raspunzatoare de ele, fata de S.R.L.-D. unde raspunderea este limitata la bunurile societatii;
➤  Dezvoltarea este una limitata, fata de un S.R.L.-D unde pragul este mult mai mare inainte de transformarea in S.R.L.

Pret serviciu de contabilitate dupa infiintare S.R.L.-D.

Produsele si serviciile firmei dvs. reprezinta doar o parte din succesul final. O contabilitate realizata in mod profesionist si o gestionare facuta corect va pot ajuta sa mentineti afacerea pe drumul succesului, fara a va limita doar la optiunea de infiintare S.R.L.-D. O evidenta a cheltuielilor si veniturilor lunare este esentiala pentru a urmari drumul capitalului prin societatea dvs.

Firma noastra din Bucuresti va poate ajuta cu o astfel de gestiune, expertii nostri contabili fiind informati in mod curent de toate schimbarile legale.

Pretul pentru serviciul de contabilitate societate cu raspundere limitata-debutant incepe de la 200 de lei.

Infiintarea unei societati este o actiune ce necesita curaj si un plan bine stabilit. Oricine poate reusi sa puna bazele unei firme de succes prin optiunea de infiintare S.R.L.-D., dar pentru acest lucru este necesara o gestiune serioasa.

Firma noastra din Bucuresti va poate ajuta si va poate oferi consultanta in privinta acestui lucru.

Gestionarea angajatilor

O societate comerciala cu raspundere limitata-debutant are avantajul major fata de intreprinderile individuale (II) si persoanele fizice autorizate (PFA), de a avea capacitatea de a angaja un numar nelimitat de oameni. De aceea, o gestiune a angajatilor, indiferent de numarul acestora este esentiala.

Expertii nostri contabili va pot ajuta sa tineti o evidenta clara a contractelor de munca, pot sa faca modificarile necesare si completarile ulterioare ale acestora, sa trimita toate datele necesare lunare prin Revisal la Inspectoratul Teritorial de Munca.

Pretul pentru un astfel de serviciu porneste de la 100 de lei per luna, indiferent de activitatea personalului dvs. si a timpului de lucru. Contabilii nostri vor calcula statele de plata, cat si perioada de concedii, pentru a va elibera de un stres in plus si a va permite sa va concentrati pe obiectivele societatii dvs.

Taxele obligatorii pentru S.R.L.-D. sunt la fel ca cele de la S.R.L.:

➡️  1% impozit din venituri daca societatea are minim un salariat si daca are o cifra de afaceri mai mica de 500 000 de euro. Prin salariat intelegem o norma de 8 ore/zi de lucru, adica fie o persoana cu 8 ore, fie mai multe persoane angajate cu fractie mai mica de timp, dar care cumuleaza 8 ore;

➡️  16% impozit pe profit (pentru societatile care nu respecta conditiile de mai sus);

➡️  8% impozit pe dividende, incepand cu 1 ianuarie 2023;

➡️  contributie la sanatate pentru retragerea dividendelor, taxa care se calculeaza in functie de valoarea sumelor distribuite.

Coduri CAEN ulterioare serviciului de infiintare S.R.L.-D.

Ce este un cod CAEN?

CAEN este un acronim pentru Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala si reprezinta obiectul de activitate al companiei. In functie de tipul de forma juridica, o societate poate avea cel putin unul sau un numar nelimitat de coduri CAEN.

Asa cum a fost mentionat in articol, exista anumite limitari atunci cand vorbim de codurile CAEN pentru o societate cu raspundere limitata-debutant.

Conform legii, sunt interzise anumite domenii de activitate cand optati pentru infiintare S.R.L.-D., cateva exemple fiind: intermedierile financiare si asigurarile, tranzactiile imobiliare, activitatile de jocuri de noroc, productia sau comercializarea de armament, munitii, explozibil, tutun, alcool, substante aflate sub control national, plante, substante si preparate stupefiante si psihotropice si pariuri etc.

Pret adaugare coduri CAEN

In urma modificarilor legislative, serviciile de activare / dezactivare coduri CAEN precum si cele de adaugare coduri CAEN sunt identice cu cele de modificare a obiectului de activitateSpecialistii din cadrul firmei noastre din Bucuresti va pot consulta si indruma pentru alegerea celor mai bune coduri CAEN care sa se potriveasca activitatii dvs. si pentru a va ajuta sa va extindeti activitatea. Pretul pentru adaugarea de coduri CAEN este de 500 de lei + 128 de lei taxe.

Pret activarare sau dezactivare coduri CAEN

Procedurile sunt, de cele mai multe ori, anevoioase si necesita un proces birocratic pentru a avea activitatea economica in conformitate cu legislatia in vigoare. Specialistii nostri va pot ajuta sa activati sau sa dezactivati un cod CAEN fara batai de cap si intr-un timp cat mai scurt. Pretul pentru un astfel de serviciu este 500 de lei + 128 de lei taxe.

Suntem pregatiti sa va ajutam in toate demersurile ce incep de la infiintarea propriu zisa a societatii comerciale cu raspundere limitata-debutant, pana la gestionarea angajatilor si tinerea contabilitatii pentru o functionare eficienta si profitabila.

Faceti urmatorul pas in viata profesionala si contactati-ne.

Veti fi platitor de TVA sau neplatitor de TVA la infiintarea unei societati comerciale cu raspundere limitata-debutant?

Infiintare S.R.L.-D. neplatitoare de TVA

In momentul in care incepeti procesul de inregistrare societate cu raspundere limitata-debutant sau orice tip de firma in Romania, societatea este creata ca fiind neplatitoare de TVA (taxa pe valoare adaugata). Aceasta este obligata sa devina platitoare de tva in momentul in care plafonul impus prin lege este depasit.

Suma maxima la care o companie trebuie sa se limiteze pentru a ramane neplatitoare de tva este de 300.000 RON. Acest plafon a fost schimbat in Aprilie 2018, atunci cand a fost majorat de la 220.000 RON.

Alegerea de a fi neplatitor de TVA cand se executa serviciul de infiintare S.R.L.-D. este buna in urmatoarele cazuri:

🔸  Aveti o firma mica, cu un volum redus de venituri si cheltuieli;
🔸  Majoritatea clientilor dvs. sunt persoane fizice;
🔸  Fiind neplatitor de TVA, nu aveti obligatia de a plati aceasta taxa la bugetul de stat;
🔸  Nefiind platitor de TVA, nu aveti dreptul de a va deduce TVA-ul si de a-l recupera de la stat, ceea ce poate parea dezavantajos, dar, per total, avand in vedere ca nici nu il veti plati catre stat dupa ce includeti aceasta taxa in preturile de vanzare, va va fi mai bine din punct de vedere economic;
🔸  Aveti un avantaj fata de concurenta platitoare de TVA, deoarece acest lucru va permite sa stabiliti preturi mult mai avantajoase pentru clienti dvs. Astfel, veti putea atrage mai usor clientii si veti putea dezvolta o baza de cumparatori pentru produsele si serviciile dvs.

Ce reprezinta acest plafon?
Plafonul de 300.000 RON reprezinta cifra de afaceri a firmei, adica totalitatea veniturilor facturate in cursul anului, indiferent daca acestea au fost incasate sau nu in cursul anului curent.

Infiintare S.R.L.-D. platitoare de TVA

In cazul in care depasiti pragul de 300.000 RON sau doriti sa deveniti platitor de TVA, puteti face acest lucru daca:

🔸  Societatea dvs. are un volum mare de venituri si cheltuieli;
🔸  Clientii dvs. doresc ca facturarea sa se realizeze cu TVA si acestia sunt in cea mai mare parte alte societati economice;
🔸  Doriti sa va deduceti TVA-ul, astfel incat sa puteti plati mai putin TVA catre stat, in functie de activitatea pe care o prestati. Astfel, in cazul in care achizitionati in mod recurent marfuri, combustibil sau servicii, veti reduce TVA-ul platit din cel pe care il aveti de plata.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Infiintare S.R.L.-D.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.