• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Adaugare cod CAEN

Adaugare cod CAEN - Profi Conta - Profesionisti in firme

Doar 500 de lei + taxe

Adaugare cod CAEN la pretul corect

In 4 zile lucratoare

Codurile CAEN se adauga rapid

Infiintarea firmei gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare firma fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

Cat timp dureaza

In 4 zile lucratoare realizam operatiunea de adaugare cod CAEN si autorizare.

Cat costa serviciul de adaugare cod CAEN si autorizare

628 de lei veti avea de achitat in total: 500 de lei (onorariu) + 128 de lei (Registrul Comertului).

Ce acte sunt necesare

  •  Act constitutiv
  •  Carte de identitate
  •  Certificat de inregistrare al firmei

In urma modificarilor legislative, operatiunea de autorizare / activare sau dezactivare cod CAEN precum si cea de adaugare cod CAEN, sunt aceleasi cu cea de modificare domeniu de activitate.

In pas cu modificarile pietei prin optiunea de adaugare cod CAEN

O societate, in timpul activitatii sale, poate avea modificari ale actelor pentru a se dezvolta sau a-si schimba activitatea. Datorita schimbarilor dese de trenduri, in materie de produse sau servicii, aceste transformari va pot fi benefice pentru a continua activitatea si a prospera. Apar mereu noi idei, cat si noi servicii pentru a satisface clientii si pentru a-i atrage cu noile oferte pe care le propuneti. Piata concurentiala este una dificila, daca nu luati in considerare schimbarea la timp a activitatii sau sa puteti oferi cele mai cerute produse sau servicii, atunci cand este momentul oportun.

Din ce in ce mai multe afaceri au inceput sa activeze cat mai mult in online. Este o oportunitate foarte buna de a va prezenta ofertele, cat si pentru a studia cumparatorii, in functie de cererea pe care acestia o au. Marketingul online a devenit una dintre cele mai virale metode de a va promova, atingand publicul tinta mult mai rapid, dar si sigur.

Dupa cum am mentionat mai sus, orice firma la un moment dat va trebui sa se reintegreze pe piata cu noi produse sau servicii, iar pentru acest lucru va trebui sa faceti anumite modificari in actele societatii dumneavoastra pentru a functiona in baza legilor in vigoare.

Ce reprezinta codurile CAEN?

Codurile CAEN (Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala) sunt obligatorii pentru a functiona societatea dumneavoastra. Aceste coduri va ajuta sa functionati legal, in functie de specificul activitatii. De aceea, este important ca de fiecare data cand se adauga sau se modifica codurile C.A.E.N din firma dumneavoastra, sa fiti atent pentru a corespunde cu activitatea pe care o conduceti. Specialistii nostri din Bucuresti va pot oferi consultanta in vedere al alegerii corecte a acestor coduri. Exista multe cazuri in care nu au fost alese bine codurile, iar firmele respective au fost sanctionate sau chiar inchise.

Codurile CAEN sunt clasificate in mai multe grupe dupa cum urmeaza:
  nivelul 1 – titluri de identificare prin cod alfabetic;
  nivelul 2 – titluri identificate prin codul de 2 cifre;
  nivelul 3 – titluri identificare prin codul de 3 cifre;
  nivelul 4 – titluri identificare prin codul de 4 cifre.

Astfel, fiecare grupa are o subgrupa din care se poate alege exact ceea ce aveti nevoie pentru activarea codurilor CAEN

Ce presupune serviciul de adaugare cod CAEN

Adaugare coduri CAEN este o operatiune care va implica modificarea actului constitutiv pentru a inregistra noile coduri. In cazul unui S.R.L. nu exista o limita de adaugare, ceea ce inseamna ca aveti optiunea de a selecta un numar cat mai mare de astfel de coduri. Adaugarea noilor coduri CAEN in actul contitutiv nu inseamna schimbarea activitatii firmei pe care o aveti. Schimbarea activitatii se poate realiza doar in cazul autorizarii unui cod CAEN principal si schimbarea certificatului unic de inregistrare ( C.U.I. ).

Cat dureaza si ce pret se tarifeaza pentru adaugare cod CAEN

Operatiunea de inregistrare coduri CAEN se poate realiza rapid de catre echipa noastra din Bucuresti in 4 zile lucratoare. Datoria noastra este sa fim bine informati cu privire la toate schimbarile din lege pentru a modifica cat mai repede si legal actele dumneavoastra, in vederea adaugarii codurilor CAEN. Pretul pentru acest serviciu este de 500 de lei.

Serviciul de adaugare cod CAEN poate fi o operatiune usoara si rapida atunci cand lucrati alaturi de o firma cu experienta.

Consultantii nostri din Bucuresti sunt mereu la zi cu toate modificarile din lege; astfel, totul se va desfasura corect si transparent, putand interveni oricand pentru orice schimbare din cadrul societatii dumneavoastra.

Ne puteti contacta pentru a economisi timp si a avea garantia experientei noastre.

Motive pentru inregistrare coduri CAEN

Motivele principale pentru a inregistra noi coduri sunt de regula influentate de starea economica, trend cat si de cererea de piata.

Astfel, vom expune trei motive pentru care ar fi cazul sa incepeti procedura de inregistrare coduri CAEN:

Noi oportunitati

Cererea serviciilor si produselor este foarte schimbatoare. Exista cazuri in care durata de vanzare a produselor este pe termen scurt, avand un impact imediat cu vanzari mari.

De aceea, avand in vedere timpul si viteza de schimbare a trendurilor, este bine sa actionati cat mai repede, pentru a nu pierde momentul si a va creste vanzarile si profitul cat mai rapid.


Dezvoltarea unei noi nise din cadrul firmei

Cand aveti un produs sau serviciu pe care firma dumneavoastra il are deja spre vanzare si doriti sa completati gama cu accesorii sau extra servicii, va fi necesara inregistrarea unor noi coduri CAEN pentru a permite clientilor dumneavoastra sa profite de oferta firmei.

Spre exemplu, un service auto a carei activitate principala este de a repara masini, poate avea si un mic magazin de desfacere a pieselor auto. In acest caz va fi necesara adaugarea unui nou cod CAEN pentru a putea desfasura activitatea de comert. Nu va fi necesar sa schimbe domeniul de activitate.

Adaugare cod CAEN - Profi Conta - Profesionisti in firme

Contabilitate

Odata cu adaugarea noilor coduri CAEN este bine sa luati in considerare si o firma specializata pentru a va putea tine toate evidentele financiar contabile, pentru a fi realizate intotdeuna la timp si corect. Nerespectarea termenelor de depunere a declaratiilor fiscale la A.N.A.F. poate aduce sanctiuni contraventionale si in anumite cazuri, chiar suspendarea firmei. Societatea noastra este pregatita sa va preia contabilitatea si sa o realizeze intr-un mod profesionist, fara a avea probleme, plus ca veti avea si beneficiul de a putea cunoaste toate elementele, pentru a putea lua decizii foarte bune atunci cand vreti sa faceti o investitie mai mare, pentru a nu intra in imposibilitate de plata.

Pretul pentru contabilitatea firmei dumneavoastra depinde de numarul de inregistrari contabile:

Firma fara activitate 100 lei / luna;
0 si 10 inregistrari contabile pe luna 200 /luna;
Intre 11-50 inregistrari contabile 300 lei /luna;
De la 51 la 75 inregistrari contabile 350 lei /luna;
Intre 75-100 inregistrari contabile 400 lei /luna;
101 – 150 inregistrari contabile 550 lei /luna

Codul CAEN nu corespunde cu activitatea desfasurata de societate

Este esential sa alegeti cu grija noile coduri pe care doriti sa le folositi in cadrul firmei. Acestea trebuie sa reflecte activitatea pe care o aveti pentru a functiona legal. Exista si cazuri in care, in urma unor controale, s-a stabilit faptul ca domeniul de activitate din acte nu corespunde cu activitatea din teren. Astfel, veti risca sanctiuni contraventionale de la 2.000 RON pana la 20.000 RON.

De aceea, este important sa lucrati cu profesionisti in vederea selectarii corecte a codurilor CAEN, pentru a fi adaugate rapid in actul constitutiv si in certificatul unic de inregistrare.

Avantaje de a lucra cu o firma specializata pentru modificarea / completarea actelor din societatea dumneavoastra

O firma specializata care sa se ocupe de toate modificarile din cadrul firmei dumneavoastra este cea mai buna solutie pentru a fi mereu linistit privind calitatea actelor realizate. Exista multe avantaje pentru care este bine sa colaborati cu o firma profesionista in acest domeniu, dupa cum urmeaza:

🆗 calitate – garantam calitatea documentelor realizate, fie ca este vorba de contabilitate sau modificarea actelor din societatea dumneavoastra;

🆗 experienta – in toti acesti ani am acumulat multe cunostinte pentru a realiza intr-un timp cat mai scurt orice serviciu si suntem mereu la zi cu toate modificarile si completarile din lege;
posibilitatea de a realiza orice modificare si adaugare in actele societatii dumneavoastra;

🆗 transparenta – o stransa legatura intre firma dumneavoastra si societatea noastra pentru a va consulta si a va aduce la cunostinta toti pasii pentru realizarea diverselor acte.

La Profi Conta serviciul de adaugare cod CAEN dureaza doar 4 zile lucratoare.

Timpul a devenit din ce in ce mai limitat, iar intr-o firma acest factor este important, pate afecta anumiti pasi daca nu sunt realizati la timp.

Activare coduri CAEN in actele societatii

Activarea codurilor CAEN in societatea dumneavoastra poate avea numite limite in cazul unor entitati juridice. SRL –ul este cea mai buna optiune, neavand restrictii in privinta numarului de coduri pe care doriti sa le adaugati in actul constitutiv. Bineinteles, va trebui sa alegeti un singur cod CAEN principal, prin care firma isi va desfasura activitatea, urmata de cateva coduri secundare.

In functie de tipul de entitate juridica aleasa, acestea pot avea un numar de coduri CAEN limitat dupa cum urmeaza:
PFA (persoana fizica autorizata) – acest tip de entitate juridica poate avea un maxim de 5 coduri CAEN, fiind limitata decat in cazul unui SRL;
II (intreprindere individuala) – maxim 10 clase de activitati din codul CAEN;
SRL (societate cu raspundere limitata) – numar nelimitat de coduri secundare, doar ca acestea trebuie mentionate in actul constitutiv al societatii dumneavoastra, precum si cel principal care va aparea si pe certificatul unic de inregistrare ( C.U.I. );
SRL –D (societate cu raspundere limita – debutant) – numarul de coduri CAEN care poate fi selectat este mai restrictiv, acesta fiind limitat la doar cinci grupe. De asemenea, anumite activitati sunt interzise prin lege, firmele neputand desfasura activitati ce implica tutun, munitei, alcool, jocuri de noroc etc..

Servicii auxiliare pentru firma dumneavoastra, suplimentare fata de adaugare cod CAEN

Societatea noastra din Bucuresti va poate oferi servicii si consultanta in privinta operatiunilor de modificare a actelor societatii, gazduire sediu social, numire sau revocare administrator, infiintare sucursalaactivare sau dezactivare cod CAEN, schimbare sediu social, vanzare / instrainare firma – cesiune de parti sociale, etc.

Infiintare firma

Pretul pentru acest serviciu incepe de la 350 lei si va putem ajuta sa realizati actele in cel mai scurt timp nemaifiind nevoie sa parcurgeti toate etapele greoaie, cat si drumurile dese la diferitele institutii. Suntem o echipa profesionista, cu experienta si putem infiinta orice tip de societate comerciala, cat si O.N.G.

Reluare sau suspendare activitate firma

Activitatea unei firme in anumite situatii poate fi suspendata din mai multe motive, atat personale, cat si financiare. Factorii economici, cat si spre exemplu pandemia, au impins multe societatii in ultimii ani pentru a-si suspenda temporar activitatea. Nu trebuie sa dizolvati firma in cazul unei pauze de la activitatea dumneavoastra, putand doar sa o suspendati pe o anumita perioada determinata de timp impusa de lege.

Cand momentul este oportun pentru a redeschide productia sau serviciile pe care le oferiti, puteti imediat cu ajutorul nostru, sa reluati activitatea firmei pentru a demara in cel mai scurt timp.

Pretul pentru acest serviciu este de 300 de lei.

La Profi Conta serviciul de adaugare cod CAEN dureaza doar 4 zile lucratoare.

Timpul a devenit din ce in ce mai limitat, iar intr-o firma acest factor este important, pate afecta anumiti pasi daca nu sunt realizati la timp.

Deschidere/ inchidere punct de lucru

Punctul de lucru intr-o societatea poate insemna o dezvoltare a intreprinderii dumneavoastra, putand sa va extindeti in orice colt al tarii pentru a beneficia de vanzari mai mari, cat si de expunere. Va putem ajuta sa deschideti sau sa inchideti un punct de lucru pentru a beneficia cat mai repede de aceasta schimbare importanta a societatii dumneavoastra.

Pretul pentru acest serviciu este de 350 RON.

Schimbare denumire firma

Numele societatii este important, fiind oglinda afacerii dumneavoastra. Astfel, un nume bine ales poate fi benefic cat si sa fie retinut mai usor de clienti, pentru a se intoarce catre produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Exista cazuri in care probabil v-ati grabit in alegerea numelui sau poate trendurile s-au schimbat. In acest sens va fi necesar sa il schimbati cu unul modern, atractiv si usor de retinut.

Onorariul pentru schimbare denumire firma este de 350 Ron.

Schimbare domeniu de activitate

Exista momente pe parcursul activitatii firmei dumneavoastra in care lucrurile nu vor mai functiona asa cum va doriti. Cererea pentru anumite produse sau servicii se poate schimba brusc si repede, de aceea trebuie sa luati cele mai bune hotarari rapid, pentru a reintra pe piata cu noile oferte. Va fi necesar sa schimbati domeniul de activitate al firmei pentru a functiona legal.

Acest lucru inseamna introducerea unui cod CAEN principal in cazul unui S.R.L. pentru a evita posibilele sanctiuni. Aceasta modificare va fi realizata in actul constitutiv, cat si in certificatul unic de inregistrare, fiind complet schimbat cu noua dumneavoastra activitate.

Pretul pentru schimbare domeniu activitate este de 500 de lei + 128 de lei taxe.

O firma pe tot parcursul activitatii sale va avea nevoie de anumite schimbari, pentru a va ajuta sa va dezvoltati, cat si sa va schimbati activitatea (in functie de caz). Colaborand cu o companie de contabilitate profesionista veti putea beneficia de toate serviciile noastre pentru firma dumneavoastra.

Astfel, veti lucra legal si va puteti consulta cu expertii nostri in vederea luarii celor mai bune decizii pentru societatea dumneavoastra.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Adaugare cod CAEN. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.