• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Schimbare domeniu / obiect de activitate firma

Home Servicii Servicii infiintare firma si contabilitate Schimbare domeniu / obiect de activitate firma
Schimbare domeniu obiect de activitate firma - Profi Conta - Profesionisti in firme

Doar 500 de lei + taxe

Schimbare domeniu / obiect de activitate firma la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Infiintarea firmei gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare firma fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

Cat timp dureaza

In 4 zile lucratoare realizam operatiunea de schimbare domeniu / obiect de activitate firma.

Cat costa serviciul de schimbare domeniu / obiect de activitate firma

628 de lei veti avea de achitat in total: 500 de lei (onorariu) + 128 de lei (Registrul Comertului).

Ce acte sunt necesare

  •  Certificat de inregistrare al firmei
  •  Act constitutiv
  •  Carte de identitate

In urma modificarilor legislative, operatiunea de autorizare / activare sau dezactivare cod CAEN precum si cea de adaugare cod CAEN, sunt aceleasi cu cea de modificare domeniu de activitate.

Pentru schimbare domeniu / obiect de activitate firma ne puteti contacta rapid

Logo Profi Conta - Profesionisti in infiintari firme si contabilitate

Schimbare domeniu / obiect de activitate firma pentru adaptarea la piata concurentiala

Orice antreprenor stie faptul ca deschiderea unei afaceri necesita o cantitate insemnata de curaj, cunostiinte si bani. Unul dintre principalele aspecte ce trebuie alese cu grija la inceput de drum este sfera de activitate in care urmeaza sa isi faca debutul firma.

Bineinteles, acest lucru poate fi, de cele mai multe ori, un domeniu in care noul administrator activeaza deja in calitate de angajat sau asociat, insa poate fi ales si un sector nou, unde acesta nu are atat de multa experienta, dar il poate ajuta sa creasca atat din punct de vedere material, cat si personal.

Oportunitatile si dificultatile de pe piata sunt in permanenta miscare. Un antreprenor stie si trebuie sa fie pregatit sa faca fata si sa profite de pe urma acestor fluctuatii. Piata si clientii se transforma neincetat, de aceea si evolutia firmei trebuie si ea sa fie constanta.

De multe ori, piata prezinta oportunitati in anumite sectoare ce nu fac parte din activitatea dumneavoastra. In astfel de momente este important sa analizati si sa realizati un studiu de piata pentru a verifica cat mai corect posibilitatile oferite de aceasta.

O astfel de oportunitate trebuie, de cele mai multe ori, utilizata. Insa, acest lucru vine si cu anumite provocari din punct de vedere birocratic, unul dintre acestea fiind schimbarea domeniu de activitate firma.

Din fericire, compania noastra din Bucuresti va poate ajuta in aceasta privinta. Suntem formati dintr-o echipa de specialisti care va poate indruma si consilia in toate demersurile legate de acest subiect.

Ce insemna schimbare domeniu / obiect de activitate firma tip S.R.L.?

Prin procedura de modificare domeniu de activitate, firma dumneavoastra isi schimba profilul de activitate, astfel incat veti actiona si veti produce bunuri si servicii in alt sector fata de cel pe care il aveti in momentul curent.

Acest lucru presupune, in cele mai multe cazuri, schimbarea codurilor C.A.E.N. (Clasificarea activitatilor din economia nationala) din actul constitutiv si din Certificatul Unic de Inregistrare (C.U.I.), selectate la inceputul infiintarii societatii comerciale. De asemenea, firma dumneavoastra trebuie sa implementeze noi metodologii de lucru, pentru a pune in functiune noile obiecte de activitate ale intreprinderii.

Operatiunea de schimbare domeniu / obiect de activitate firma se poate in 4 zile lucratoare

O firma poate avea multe modificari pe parcursul desfasurarii activitatii de-a lungul timpului si este necesar sa le realizati pe toate in timp util pentru a nu avea probleme cu legea.

Trebuie doar sa ne contactati si va vom ajuta cu actualizarile necesare

Motive modificare domeniu de activitate firma

Evolutia tehnologica si sociala din ultimii douazeci de ani a impins piata sa evolueze si sa se extinda intr-un mod complex si interconectat.

Retelele de socializare au inceput in ultimii ani sa devina o platforma importanta din punct de vedere al marketingului si al promovarii online. Cu ajutorul influencerilor care au cucerit platformele de socializare, va veti putea mari vanzarile produselor sau serviciilor pe care societatea dumneavoastra le are.

Orice antreprenor stie cat de esentiale sunt mobilitatea si adaptabilitatea in mediul de afaceri. De aceea, este important sa cunoastem cauzele care justifica o potentiala modificare domeniu de activitate firma.

01.

Noi oportunitati pe piata

Bineinteles, unul dintre cele mai importante motive pentru a incepe procesul de schimbare domeniu de activitate firma este acela ca piata ofera posibilitati si noi ocazii de a realiza un venit mai mare decat activitatea curenta.

Progresul tehnologic aduce, de cele mai multe ori, schimbari pozitive in piata, acestea putand fi noi tehnologii si instrumente ce pot ajuta la solutionarea unor nevoi ale clientilor, care pana acum era imposibil de satisfacut.

Putem studia, de exemplu anumite nise, din ultimii zece ani, precum monedele virtuale sau printarea 3D, care datorita dezvoltarii continue si a cererii din ce in ce mai mari din partea consumatorilor, au crescut si au devenit industrii incontestabile.

De aceea, un antreprenor are sarcina si datoria de a studia permanent piata, sa fie atent la evolutia tehnologica, dar si sa actioneze in concordanta cu acestea, pentru a ramane in fata competitiei si a avea succesul pe care il merita.
02.

Oportunitati personale

Oportunitatile oferite de piata nu sunt singurele posibilitati care ar putea justifica o eventuala modificare domeniu de activitate firma. Nu de multe ori, apar anumite ocazii ce pot ajuta antreprenorul in schimbarea activitatii pentru a-si mari veniturile, dar si pentru a creste din punct de vedere personal.
03.

Alegeti serviciul de schimbare domeniu / obiect de activitate firma pentru ca activitatea pe care o desfasurati nu mai are cautare

Transformarea neincetata a pietei a condus la nenumarate noi activitati, indiferent de sectorul de lucru pe care il aveti in vedere. Insa, cateodata avem de confruntat ideea ca activitatea pe care o prestati a ajuns intr-un punct in care nu mai este solicitata.

Indiferent ca produsele sau serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate, daca aceastea nu sunt cautate de clienti sau sunt invechite din punct de vedere al cererii pietei, atunci firma se afla intr-o pozitie dificila.

Tendintele pietei au o anumita speranta de viata, chiar daca vorbim de produse sau servicii. Unele trenduri pot rezista cateva decenii sau doar cateva luni, fiecare avand la un moment dat un sfarsit. De aceea, este esential sa fiti flexibil, astfel incat sa puteti schimba din timp domeniul de activitate.
04.

Competitie prea mare

Concurenta intre firme este un element foarte bun si important pentru piata, atat din punct de vedere al consumatorilor, cat si al companiilor. Competitia impinge spre inovatie, cresterea calitatii produselor si serviciilor, extinderea optiunilor de cumparare, dar si scaderea preturilor, lucru benefic ce avantajeaza consumatorii. Insa pentru firme, aceasta competitie este una acerba.

Sunt anumite industrii in care aceasta lupta poate fi mult prea costisitoare si schimbatoare, lucru ce poate impinge anumite societati comerciale sa ia o decizie in privinta activitatii lor.

Mai multi jucatori pe piata inseamna un cost mai mare cu marketing-ul, promovarea produselor si serviciilor si un risc de diminuare a numarului de clienti.
05.

Economia a lovit sectorul dumneavoastra de activitate

In ultimii 15 ani, economia globala si cea romaneasca s-au confruntat cu perioade de instabilitate economica. Orice antreprenor stie faptul ca fluctuatiile oricarui indicator economic conteaza, indiferent ca este inflatia sau cursul valutar.

Nu trebuie ignorata nici criza de sanatate provocata de pandemia Covid -19 care a lovit globul in ultimii doi ani. In astfel de momente haotice, anumite sectoare sunt lovite mai cu seama decat altele.

De exemplu, sectorul Horeca a avut de suferit in timpul pandemiei, activitatea acestuia fiind limitata atat din punct de vedere legal, cat si social.

Fiecare sector are la un moment dat atat perioade de expansiune si evolutie ascendenta, cat si momente de declin si incetinire.

In astfel de perioade, antreprenorii trebuie sa examineze si sa cerceteze piata cat mai corect, pentru a evalua pozitia lor pe piata si a analiza daca activitatea lor poate continua sau este un timp bun de a incepe procesul de schimbare domeniu de activitate firma.
Schimbare domeniu obiect de activitate firma - Profi Conta - Profesionisti in firme

Cat timp dureaza si care este pretul pentru schimbare domeniu / obiect de activitate firma?

Schimbarea domeniului de activitate necesita schimbarea documentelor din cadrul societatii dumneavoastra. Astfel, actul constitutiv, cat si certificatul unic de inregistrare vor trebui rectificate, in vederea autorizarii noului domeniu de activitate.

Durata de realizare este scurta, de 3-4 zile, cand lucrati cu o firma profesionista, de aceea va recomandam sa luati legatura cu consultantii nostri din Bucuresti pentru a va da toate detaliile in vederea efectuarii corecte a acestei proceduri. Pretul pentru schimbare domeniu de activitate S.R.L. este de 500 de lei + 128 de lei taxe.

Contabilitate – Schimbare domeniu de activitate S.R.L.

Contabilitatea este o artera importanta din cadrul firmei dumneavoastra. De aceea, contabilul va va putea ajuta pentru completarea tuturor formalitatilor, privind procedura de a efectua schimbarea domeniului de activitate.

Odata cu schimbarea domeniului de activitate este un prilej bun sa va puneti la punct si cu evidenta financiara contabila din cadrul firmei. Un contabil cu experienta in toate procedurile care se pot efectua de-a lungul timpului in firma, va poate ajuta mult si veti putea parcurge acesti pasi mai repede si in deplina legalitate.

Consultantii nostri sunt pregatiti sa va indrume, avand o vasta experienta in toate domeniile si sunt informati in permanenta cu toate schimbarile si modificarile legislative.

Oferim servicii de contabilitate performante pentru ca noua dumneavoastra afacere sa functioneze foarte bine si pentru a fi informat mereu de situatia financiara in vederea investitiilor pe care doriti sa le realizati.

Va asiguram consultanta pe tot parcursul colaborarii pentru a va ajuta sa luati decizii cat mai bune si pentru a dezvolta afacerea dumneavoastra cat mai mult posibil.

Preturile pentru administrarea contabilitatii din cadrul firmei dumneavoastra sunt de regula dupa numarul de inregistrari lunare pe care le aveti in cadrul societatii:
✔️ Firma fara activitate 100 lei / luna;
✔️ 0 si 10 inregistrari contabile pe luna 200 / luna;
✔️ Intre 11 si 50 inregistrari contabile 300 lei / luna;
✔️ De la 51 pana la 75 inregistrari contabile 350 lei / luna;
✔️ Intre 76 si 100 inregistrari contabile 400 lei / luna;
✔️ 101 si 150 inregistrari contabile 550 lei / luna.

O firma de specialitate va poate ajuta mult, indiferent de situatia prin care treceti. Timpul este pretios pentru un administrator de companie. De aceea, am progresat in toate procedurile pentru a va putea ajuta sa va conformati in functie de nevoia societatii dumneavoastra.

Coduri C.A.E.N. – schimbare domeniu de activitate S.R.L.

Procedura de modificare domeniu de activitate firma se realizeaza prin modificarea sau adaugarea codurilor C.A.E.N. In functie de noua dumneavoastra afacere, veti putea autoriza in actul constitutiv noul sau noile coduri pentru a putea functiona legal. Va fi necesara si schimbarea completa a certificatului unic de inregistrare ( C.U.I. ), cu noua dumneavoastra activitate principala pentru a va putea indeplini obiectivele.

Este important sa va documentati sau sa ne contactati pentru a selecta toate codurile C.A.E.N. care va vor permite o buna functionare.

Se intampla deseori sa se greseasca in selectarea corespunzatoare a acestor coduri, iar legea poate fi aspra in cazul unui control, putand emite sanctiuni, fiind o infractiune pentru nedeclararea corecta si care poate duce la procedura de inchidere fortata a firmei de catre A.N.A.F.

Preturile pentru activare / dezactivare coduri C.A.E.N. sau pentru adaugare coduri C.A.E.N. sunt de 500 de lei. In urma modificarilor legislative, aceste 2 servicii nu mai sunt distincte fata de modificarea domeniului de activitate, toate trei reprezentand aceeasi procedura.

Ca sa evitati sanctiunile, este important sa realizati toate procedurile privind schimbarea domeniului de activitate pentru a functiona legal.

Schimbare sediu social

Schimbarea domeniului de activitate poate fi un lucru prielnic pentru societatea dumneavoastra. Oportunitatile de pe piata pot fi prezente oriunde, nu doar in orasul in care firma dumneavoastra activeaza in prezent. Acest lucru inseamna ca, in cazul in care o sansa se prezinta in alta regiune a tarii, trebuie sa faceti anumite schimbari din punct de vedere legal si juridic.

Una dintre aceste modificari este schimbarea sediului social. Acest lucru este esential, pentru ca acesta reprezinta adresa la care autoritatile, organele de control si partenerii de afaceri va pot contacta.

In cazul in care trebuie sa realizati aceasta schimbare, trebuie sa aveti in vedere in ce tip de locatie veti muta sediul. In cele mai multe cazuri, puteti alege un apartament inchiriat, un spatiu comercial sau sa apelati la un serviciu de gazduire a sediului social. Fiecare are avantaje si dezavantaje, insa decizia finala trebuie luata in functie de nevoile firmei dumneavoastra.

Compania noastra din Bucuresti are o experienta vasta in acest domeniu, specialistii nostri fiind pregatiti sa va ajute sa faceti tranzitia catre locatia cea noua usor si cu implicare minima din partea dumneavoastra. Pretul pentru acest serviciu este de 300 RON si se realizeaza in cinci zile lucratoare daca societatea dumneavoastra activeaza in Bucuresti.

Decat sa alergati catre toate institutiile si ghiseele, sa aveti parte de informatii incomplete, va asteptam intr-un mediu profesionist pentru a avea o experienta pozitiva si placuta.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Schimbare domeniu / obiect de activitate firma. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.