• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Infiintare S.R.L.

Infiintare S.R.L. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Doar la 350 de lei + taxe

Infiintare S.R.L. la pretul corect

In 4 zile lucratoare

Inregistrarea se face rapid

Infiintare S.R.L. gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare S.R.L. fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

Cat timp dureaza

In 4 zile lucratoare realizam operatiunea de infiintare S.R.L.

Cat costa serviciul de infiintare S.R.L.

678 de lei veti avea de achitat in total350 de lei (onorariu) + 200 de lei (notariat) + 128 de lei (Registrul Comertului).

Ce acte sunt necesare

Aveti nevoie de cartea de identitate si dovada dreptului sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere, contract de comodat etc.).

Va putem oferi gazduirea sediului social in Bucuresti, incepand de la 500 de lei/an, daca nu aveti la dispozitie o locatie. Pentru 2 ani veti avea de achitat doar 900 de lei, fiind o solutie optima pentru cei care doresc un termen mai lung.

Colaborare de lunga durata dupa operatiunea de infiintare S.R.L.

Suntem alaturi de compania dumneavoastra inclusiv cu serviciile de contabilitate S.R.L., oferindu-va onorarii atractive. Iar acestea pornesc de la doar 200 de lei/luna.

La plata contabilitatii in avans pe 6 luni beneficiati de inregistrare S.R.L. gratuit, fara a achita onorariul de 350 de lei (celelalte taxe fiind in sarcina dumneavoastra).

Poate cea mai buna schimbare din viata profesionala: infiintare S.R.L.

Infiintarea unei firme este un prim pas catre succesul dvs. personal, dar si al familiei dvs. O astfel de decizie este calculata si gandita in prealabil pentru a fi pregatit pentru toate etapele ce vor urma. In ultimii ani, multe persoane au vazut o oportunitate in demararea unei afaceri pe cont propriu, iar acest lucru presupune inevitabi infiintarea unei societati.

Sunteti bucurosi sa va spunem ca alaturi de profesionistii nostri din Bucuresti puteti obtine ceea ce va doriti intr-un timp scurt si fara probleme: sa infiintati o societate cu raspundere limitata pentru afacerea pe care intentionati sa o gestionati si sa o cresteti.

Exista multe tipuri de societati juridice din care sa alegeti. De aceea, este bine sa fiti informat corect asupra tuturor aspectelor si diferentelor dintre aceste societati, pentru a vedea care se preteaza cel mai bine pentru dvs. si afacerea pe care doriti sa o construiti. Cele mai uzuale tipuri de entitati sunt P.F.A. (persoana fizica autorizata), I.I. (intreprindere individuala), IF (intreprindere familiala), S.A. (societate pe actiuni), S.R.L.-D. ( societate cu raspundere limitata debutant) si S.R.L. (societate cu raspundere limitata).

Ce este un S.R.L.?

Aceasta entitate juridica este una dintre cele mai folosite forme atunci cand se vrea infiintarea unei noi societati comerciale. Aceasta, ca si dezvoltare se afla undeva intre PFA si SA. Astfel, puteti realiza multe tipuri de afaceri incepand de la un nivel scazut pana la unul mai mare, fara nici o problema.

Inregistrare societate cu raspundere limitata ofera avantajul asociatilor sai de a avea o raspundere limitata in privinta capitalului social investit.

Un S.R.L. poate avea mai multi asociati, maxim 50 si un numar mai mic sau egal cu acesta al administratorilor, in functie de decizia membrilor din societate. De regula, este ales un singur administrator pentru o mai buna functionare a societatii.

Aceasta forma juridica are cateva avantaje si dezavantaje pe care ar fi bine sa le cunoasteti inainte de pornirea procedurile de infiintare societate cu raspundere limitata:

Avantaje infiintare S.R.L.

S.R.L.-ul are cateva avataje care va pot convinge pentru inceperea activitatii sub aceasta forma juridica:

impozitul este de 1% din venit la infiintare, acesta fiind un atu puternic pentru un start bun. Daca cifra de afaceri depaseste 500 000 de euro sau daca nu exista cel putin 1 salariat cu norma intreaga sau mai multi cu norma redusa, dar care totalizeaza minim cat o norma intreaga, atunci impozitul devine pe profit si se aplica o cota de 16%;
S.R.L.-ul ofera protectie patrimoniala membrilor in cazul unor datorii; ei nu vor trebui sa puna garantie bunurile personale, ci doar proprietatile si bunurile firmei;
nu exista limite pentru alegerea codurilor CAEN, ca in cazul altor entitati precum PFA;
membrii unui S.R.L. pot fi persoane fizice cat si juridice;
nu aveti nevoie de diploma pentru a atesta pregatirea profesionala asa cum este cerut la un PFA/ persoana fizica autorizata;
serviciul de inregistrare societate cu raspundere limitata se realizeaza rapid si costuri mici sau chiar gratuit (fara onorariu; taxele raman in sarcina dvs) in cazul platii in avans, pe 6 luni, pentru tinerea contabilitatii firmei;
capitalul social minim este de 1 leu pentru 1 asociat, 2 lei pentru 2 asociati, 3 lei pentru 3 asociati etc.;
puteti fi angajat al propriei firme;
posibilitatea retragerii dividendelor pentru profitul realizat.

Dezavantaje infiintare S.R.L.

responsabilitate in fata legii cu activitatea firmei (acte contabile etc);
in cazul dizolvarii unei societati comerciale cu raspundere limitata, aceasta poate dura pana la 2 luni;
impozitele si datoriile pe care firma nu le poate realiza se vor retine din dividende;
8% impozit pe dividende;
plata TVA-ului ( in cazul in care alegeti sa fiti platitor de TVA sau daca cifra de afaceri depaseste 88 500 Euro / an echivalent a 300.000 lei -> TVA; se stabileste folosind cursul de schimb comunicat de Banca Nationala a Romaniei la data aderarii si se rotunjeste la urmatoarea mie);
recuperarea TVA-ului este greoaie si implica multe formalitati contabile (in cazul in care aveti TVA de recuperat).

Pret si durata infiintare societate cu raspundere limitata

Societatea cu raspundere limitata (S.R.L.) se poate infiinta intr-un termen relativ scurt de 4 zile lucratoare, datorita consultantiilor nostri din Bucuresti, iar costul pentru un astfel de serviciu este de 350 RON, la care se adauga taxele pentru notariat si Registrul Comertului (200 si 128 de lei).

Va putem oferi si inregistrare S.R.L. in mod GRATUIT in cazul in care se achita in avans minim 6 luni de zile tinerea evidentei financiar contabile. Dvs. va trebui sa platiti doar taxele de la Registrul Comertului, taxa de notariat si taxele precum varsarea capitalului social (incepand de la 1 leu) in banca cu care ati decis sa colaborati.

Infiintare S.R.L. - Profi Conta - Profesionisti in firme

De ce sa apelez la o firma pentru infiintare S.R.L.?

Datoria noastra este sa va ajutam sa realizati toti pasii cat mai repede si corect, pentru ca dvs. sa aveti timpul si concentrarea catre obiectivul principal. Deschiderea unei firme cu ajutorul nostru va va scapa de griji si alergatura din ghiseu in ghiseu, noi fiind informati si updatati la zi cu legislatia in vigoare.

Timpul pentru dvs. de acum inseamna bani. Astfel o firma specializata va poate ajuta sa castigati timp pentru o implicare mai profunda asupra societatii nou infiintate.

Inregistrare PFA vs Inregistrare societate cu raspundere limitata

Pentru a va face o ideea cam care ar fi diferenta intre cele 2 entitati vom dezvolta cateva diferente pentru a lua cea mai buna decizie in privinta afacerii dvs:

Avantaje PFA

costuri mai reduse decat in cazul unui S.R.L.;
profitul unui PFA poate fi retras oricand doreste conducerea;
dizolvarea unui PFA se realizeaza intr-un termen mult mai scurt si cu documente mai putine;

Dezavantaje PFA

maxim 3 persoane se pot angaja cu contract individual de munca;
diploma este necesara in vederea infiintarii unei persoane fizice autorizate;
in lipsa profiturilor, conducerea nu este lipsita de plata contributiilor angajatiilor;
dezvoltare limitata decat in cazul unui S.R.L.;
urmatoarele coduri CAEN nu pot functiona in cazul unui PFA:

➤ 4910 – Transporturi interurbane de calatori pe calea ferata
➤ 8553 – Scoli de conducere (pilotaj) – exceptie: permis PFA, numai cu mentiunea instructor auto
➤ 2020 – Fabricarea pesticidelor si a altor produse agrochimice
➤ 4675 – Comert cu ridicata al produselor chimice
➤ 8010 – Activitati de protectie si garda
➤ 5229 – Alte activitati anexe transporturilor
➤ 6621 – Activitati de evaluare a riscului de asigurare si a pagubelor
➤ 6622 – Activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari
➤ 6629 – Alte activitati auxiliare activitatilor de asigurari si fonduri de pensii
➤ 2051 – Fabricarea explozivelor
➤ 6430 – Fonduri mutuale si alte entitati financiare similare
➤ 6499 – Alte intermedieri financiare n.c.a.

Contabilitate – inregistrare societate cu raspundere limitata

Contabilitatea unei firme este importanta si obligatorie conform legilor in vigoare. In afara de raspunderea obligativitatii evidentei financiar contabile, aceasta va poate ajuta si pe dvs. in vederea obtinerii de date corecte pentru urmatoarele investitii pe care doriti sa le faceti.

Societatea noastra din Bucuresti va poate ajuta in tinerea evidentei contabile, specialistii nostri fiind mereu la zi cu toate schimbarile si modificarile din lege. Pretul pentru acest serviciu este in functie de inregistrarile dvs. lunare, dupa cum urmeaza:

Firma fara activitate – 100 lei / luna;
0 si 10 inregistrari contabile pe luna – 200 /luna;
Intre 11 – 50 inregistrari contabile – 300 lei /luna;
De la 51 la 75 inregistrari contabile – 350 lei /luna;
Intre 76 si 100 inregistrari contabile – 400 lei /luna;
Peste 101 inregistrari contabile – 550 lei /luna.

Mai ales in cazul S.R.L.-urilor, o evidenta contabila bine pregatita si la timp depusa va poate avantaja daca lucrati cu o firma specializata. Noi garantam calitatea serviciilor noastre. Astfel, dvs. nu veti avea aceasta grija si mai ales nu veti avea probleme cu legea sau cu anumite controale care se vor desfasura cu siguranta pe parcursul activitatii dvs.

S.R.L. platitor de TVA sau neplatitor – infiintare societate cu raspundere limitata

O persoana juridica are optiunea de a alege in momentul inregistrarii societatii daca doreste sa fie platitoare sau neplatitoare de TVA. In cazul in care ati optat pentru neplatitor de TVA, acesta va ramane in acest stadiu pana in momentul in care veti depasi plafonul impus de lege, de 300 000 de lei (88 500 de euro echivalentul in lei la cursul valutar stabilit la inceputul anului de guvern).

Pentru a beneficia de aceasta oportunitate in momentul infiintarii S.R.L., va trebui sa declarati o estimare a cifrei de afaceri pe care considerati ca o veti realiza in cursul anului.

Astfel va trebui sa declarati o suma mai mica decat cea mai sus mentinata.

In cazul depasirii plafonului, aveti termen de 10 zile pentru a depune formulator 010 insotit de balanta analitica de la inceputul anului pana in luna in care va aflati. Dupa aceasta procedura care de regula este pregatita de contabili autorizati si bine informati, in maxim 5 zile veti primi de la ANAF certificatul de inregistrare in scopuri de TVA.

Exista si cazuri in care veti dori sa deveniti platitor de TVA de la infiintarea S.R.L.:

➡️ aveti in vedere investitii mari in cadrul societatii dvs.;
➡️ colaborarea cu anumiti clienti persoane juridice care cer facturare cu TVA.

Lucrand cu Profi Conta aveti garantia ca infiintarea S.R.L.-ului se realizeaza la timp si actele sunt intocmite corect.

Luati legatura cu noi si ne vom asigura ca veti deveni proprietarul unei firme cat se poate de repede.

Evidenta salariatilor dupa inregistrare S.R.L.

Evidenta personalului angajat din cadrul societatii dvs face parte din contabilitate. Astfel, societatea noastra va poate ajuta si in cazul acesta, pretul pornind de la 100 de lei / luna. Aici intra toate operatiunile lunare cat si concediile, calcularea impozitelor si taxelor catre casa de asigurari de sanatate.

Datele angajatiilor vor fi furnizate Inspectoratului Teritorial de Munca prin Revisal in timp util pentru a evita eventualele penalizari.

Deschidere punct de lucru – inregistrare S.R.L.

O societate poate activa in mai multe puncte decat sediul social. Spre exemplu, va puteti extinde afacerea si in alte localitati sau judete de pe teritorul Romaniei, prin deschiderea unui punct de lucru functional. Puteti avea mai multe puncte de lucru in diferite zone, dar va trebui sa stabiliti un punct de lucru principal, de regula acesta fiind chiar sediul social de la infiintarea societatii dvs.

Deschiderea mai multor puncte de lucru este benefica, mai ales atunci cand vreti sa va dezvoltati afacerea si sa va apropiati cat mai mult de clientii dvs.. Astfel si serviciile sau produsele oferite vor ajunge mai repede la clienti.

Aici, va putem oferi pachetul complet pentru introducerea punctului de lucru in actul constitutiv, iar pretul pentru acest serviciu este de 350 RON.

Schimbarea sau numirea unui nou administrator

In cazul in care doriti sa numiti un alt administrator sau sa mai adaugati sau sa schimbati administratorul, acest lucru se poate realiza rapid de catre noi, modificarea fiind efectuata intr-un termen de maxim 4 zile de la depunerea cererii si adaugarea noului administrator in actul constitutiv la Registrul Comertului. Pretul pentru schimbare / modificare / adaugare administrator este de 300 RON.

Sediul social - infiintare societate cu raspundere limitata

In momentul in care sunteti decis pentru inregistrare S.R.L., stabilirea sediului social in anumite cazuri va poate da batai de cap. Pentru evitarea strangerilor de semnaturi de la vecini sau administratie, va putem oferi un spatiu care poate fi folosit pentru gazduire sediu social cu scopul demararii infiintarii societatii dvs. mai rapid si fara acte suplimentare. Pretul pentru sediul social incepe de la 350 de lei pentru 6 luni. Pentru 1 an si 2 ani ofertele sunt de 500 si 900 de lei. Acest serviciu se poate contracta pe o perioada nelimitata de timp, in functie de nevoile dvs.

Ulterior, in cazul in care doriti sa schimbati sediul social la adresa unui imobil de-al dvs., acest lucru se va realiza fara nici o problema oricand va fi necesar.

Coduri CAEN

Tariful pentru o interventie de adaugare si autorizare coduri CAEN este de 500 RON (+ 128 de lei taxa Registrul Comertului) si timpul de realizare este de 4 zile lucratoare. Puteti alege orice tip de cod CAEN atata timp cat corespunde cu activitatea firmei dvs. Trebuie avut in vedere faptul ca va exista un cod CAEN principal care va fi si pe CUI (certificatul unic de inregistrare), urmat de alte coduri CAEN secundare (se poate adauga un numar nelimitat de astfel de coduri).

Alaturi de specialistii nostri din Bucuresti vom putea oferi consultanta in vederea alegerii codului CAEN corect pentru tipul de activitate pe care il dezvoltati. De precizat ca, in urma modificarilor legislative, serviciile de adaugare si autorizare coduri CAEN precum si cele de activare sau dezactivare coduri CAEN nu mai sunt distincte de cele de modificarea domeniului de activitate, acum reprezentand aceeasi procedura. 

Este important atunci cand vreti sa plecati la drum cu o noua afacere, mai ales daca este pentru prima data cand se doreste o infiintare S.R.L., sa lucrati cu o firma specializata in toate domeniile. Aceasta se poate ocupa de contabilitate si gestionarea documentelor.

Consultantii nostri din Bucuresti va stau la dispozitie oricand pentru a va informa in privinta schimbarilor din lege si pentru a va sfatui atunci cand nu sunteti sigur pe anumite puncte din legislatie.

O colaborare stransa cu noi si de durata poate influenta in mod pozitiv afacerea dvs. si va poate oferi increderea si linistea de care sa va bucurati in timpul liber alaturi cu familie.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Infiintare S.R.L.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.