• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate firma de taxi

Contabilitate firma de taxi - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 200 de lei

Contabilitate firma de taxi la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Infiintarea firmei gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare firma de taxi fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre companiile importante din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate firma de taxi

Oferim preturi atractive pentru afacerile din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate firma de taxi.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

Informatii introductive cu privire la contabilitate firma de taxi

Pentru un profesionist, practicarea meseriei de sofer taxi este o adevarata placere. Insa, atunci cand doriti sa va infiintati propria firma care sa ofere servicii de taximetrie in Bucuresti, lucrurile devin mai complexe.

Pana la crearea si functionarea unui centru de car sharing sau a unei firme de taxi este necesar sa treceti printr-o serie ampla de procese care impun obtinerea unor atestate profesionale, documente, organizarea unui spatiu de tip call-center pentru angajatii care vor lucra de la birou, pana la achizitia de masini pe care sa le puneti in folosul celor care le vor opera.

Asadar, la infiintarea si functionarea unei astfel de firme sunt necesare multe investitii, fiind un domeniu in care banii sunt in permanenta in circulatie. Astfel, daca doriti sa va transformati pasiunea intr-un business in Bucuresti, din care sa ia nastere o firma de taxi tip S.R.L. sau S.A. ori alta forma de organizare, serviciile de contabilitate firma taxi vor fi si ele necesare.

Cu ajutorul specialistilor nostri putem pune la dispozitia dumneavoastra intreg ajutorul de care aveti nevoie, astfel incat infiintarea si gestiunea activitatilor financiare sa nu mai reprezinte o problema.

De ce sunt esentiale serviciile de contabilitate firma de taxi?

O firma de taxi poate porni initial ca o afacere mica de familie. Ati putea infiinta un PFA pentru a functiona din punct de vedere legal, forma pentru care contabilitatea se poate derula in partida simpla, nefiind necesar sa dispuneti de un contabil dedicat.

Insa, infiintarea unei firme de taximetrie se dovedeste in marea majoritate a cazurilor a fi o idee inspirata. O astfel de firma poate functiona un timp indelungat si se poate dezvolta cu usurinta. Astfel, un P.F.A. poate fi o alegere mai limitata din multe puncte de vedere, care sa va dezavantajeze in tot ceea ce va propuneti.

Este important sa analizati nu doar prezentul, ci si sa anticipati viitorul. Mai ales ca, nu veti duce lipsa de competitori. Iar pentru a va dezvolta profesional si financiar, dumneavoastra nu va veti putea imparti intre zeci de locuri si sarcini. Ori adesea se ajunge la concluzia ca, un S.R.L., este cea mai viabila forma de infiintare pentru acest tip de afacere.

Pentru a functiona corespunzator va trebui sa faceti mai multe achizitii, poate sa investiti atent un buget aprobat ca urmare a unui ajutor sau a unei finantari pe care trebuie s-o justificati in detaliu, la fel cum nu e exclus sa impartiti cu partenerii terti asociati toate costurile si implicatiile ce apar.

De aceea este esential sa apelati la servicii de contabilitate firma taxi, pentru ca intregul proces se poate complica, cheltuielile pot fi dificil de gestionat corespunzator, iar erorile pot ajunge sa fie justificate din propriul buzunar, ori puteti raspunde cu libertatea dumneavoastra in fata instantelor de judecata.

Cand sa apelati la servicii de top contabilitate firma de taximetrie?

Nu trebuie sa asteptati sa intampinati erori, stres si sa treceti prin ample confuzii pentru a atinge acele realizari pe care vi le-ati propus prin infiintarea unei firme de taximetrie. Este mult mai eficient sa apelati la serviciile noastre de contabilitate firma taxi inca dinaintea demersurilor aferente, pentru a va oferi intreg sprijinul de care aveti nevoie in ceea ce priveste birocratia de inceput, a gestionarii eficiente de investitii, la calculul tuturor implicatiilor materiale si economice, cat si pentru a beneficia in permanenta de un sfat de incredere venit din partea unor profesionisti axati pe nevoile afacerii voastre.

De altfel, am mentionat initial ca infiintarea unei astfel de firme Bucuresti poate avea loc sub diferite tipuri de societati. Iata, aceasta afirmatie poate fi propriu-zis una dintre primele si cele mai dificile provocari pentru dumneavoastra – sa va orientati cum trebuie in deschiderea afacerii pe piata sub o anumita forma juridica, mai ales cand exista variabile necunoscute ce v-ar putea pune o piedica in dezvoltarea acestei idei, acum sau pe viitor.

Suntem intotdeauna aici pentru dumneavoastra si garantam prin intermediul echipei noastre de experti servicii de contabilitate firma taxi prompte, transparente, alaturi de o indrumare profesionista.

Avantajele externalizarii serviciilor de contabilitate S.R.L. taxi

Odata ce ati ales sa infiintati un S.R.L pentru desfasurarea serviciilor de taximetrie, cheltuielile si investitiile nu vor ezita sa apara. Ori succesul unei astfel de firme se bazeaza si pe prezenta unei echipe unite, responsabile, profesioniste, care sa va stimeze si sa va ajute la fiecare pas pe care va doriti sa-l faceti.

Vor fi la inceput foarte multe investitii pe care va trebui sa le faceti, unele din bani proprii munciti cu truda, iar in alte cazuri, poate bani imprumutati, alocati prin programe sau intelegeri speciale.

Asadar, va fi un avantaj sa puteti economisi cat de mult cu putinta, fara a afecta calitatea serviciilor de care beneficiati de la parteneri si/sau angajati. Prin urmare, puteti solicita cu incredere servicii de contabilitate S.R.L. taxi prin intermediul companiei noastre, servicii pe care sa le externalizati si pe care sa le platiti in functie de implicatiile specialistului. Acest lucru va scuteste de necesitatea de a angaja un contabil pe perioada nedeterminata, care va poate solicita extra pe langa plata salariului si plata unor contributii, a unor beneficii, prime etc.

In plus, o viziune externa de la oameni deja experimentati aduce intotdeauna un plus de valoare, acestia fiind mai determinati in general sa va ofere o expertiza mai ampla, rezultate mai eficiente si, nu in cele din urma, sa va ia de pe umeri o serie de griji.

Daca aceasta este si dorinta dumneavoastra, noi va punem la dispozitie intreaga expertiza pe care o avem in domeniul de contabilitate firma de taxi Bucuresti.

Va vom oferi sprijin in ceea ce priveste infiintarea unei firme de taximetrie, gestiunea contabila si cheltuielile, precum si in cazultuturor provocarilor birocratice.

Cheltuielile intr-o firma de taxi

Privita de la exterior, o firma de taxi nu pare a impune multe implicatii financiare. Insa, realitatea e cu totul alta. Ca orice alta activitate de aceasta marime, la contabilitate S.R.L. taxi s-a remarcat ca exista numeroase costuri care trebuie avute in vedere.

Vi le enumeram si dumneavoastra in cele ce urmeaza, pentru a va face o idee mai buna despre ce inseamna functionarea unei astfel de firme, precum si ajutorul pe care vi-l ofera specialistul in contabilitate S.R.L.

Costuri firma de taxi:

  Cheltuieli salariale cu angajatii;
  Plata taxelor, a impozitelor fiscale, T.V.A, CAS, CASS;
  Achizitia de masini;
➤  Gazduirea sediului social al firmei;
  Achizitii de mobilier;
  Inchirierea sau achizitia terenului/amplasamentului unde se va desfasura activitatea activitatea de tip call-center;
  Amenajarea unor spatii dedicate de lucru;
  Cheltuieli cu materia prima: accesorii de birou, benzina, accesorii pentru reparatii, revizii, service etc.;
  Cheltuieli pentru obtinerea unor atestate si autorizatii de functionare (de exemplu, obtinerea atestatelor specializate pentru angajatii care-si doresc sa profeseze in compania dumneavoastra);
  Dupa caz, plata unor amenzi datorate nerespectarii unor reguli de circulatie de catre angajati;
  Cheltuieli asociate cu utilitatile folosite la call-center etc.

Bineinteles, acestea sunt doar o parte din costurile pe care le puteti intampina. Iar intr-o afacere profitabila trebuie sa va asigurati ca, dupa ce ati facut toate platile necesare cu cheltuielile lunare si cele imprevizibile, veti ramane cu un surplus financiar care va avea denumirea de “profit” si care va demonstra ca, intr-adevar, afacerea pe care o detineti este cu adevarat viabila, prospera si va confera statutul antreprenorial mult visat.

Care sunt interventiile prin care poate contribui un contabil intr-o firma de taximetrie?

Un contabil poate avea mai multe functii. Pe langa faptul ca va poate ajuta in mod eficient sa echilibrati cheltuielile si incasarile, acesta va poate oferi astazi si o mana de ajutor cu privire la infiintarea afacerii, la intemeierea unor acte, cu realizarea si depunerea bilanturilor obligatorii, pana la posibilitatea de a va acorda un sfat pretios atunci cand nu sunteti ferm convins in ceea ce priveste anumite chestiuni importante – de exemplu, poate va doriti sa angajati personal nou, sa achizitionati mai multe masini, sa va extindeti activitatea, sa scoateti dividende etc. si vreti sa aflati daca este un moment oportun sa puneti ideea in aplicare sau sa stiti cum va poate influenta aceste demersuri in viitorul apropiat.

Avand o viziune foarte precisa asupra firmei, profesionistii nostri in contabilitate S.R.L. taxi va pot raspunde cu succes la orice intrebare care va framanta si se pot transforma in adevarati parteneri de incredere.

Sunteti din Bucuresti si doriti sa colaborati cu un profesionist, cu zeci de ani de experienta? Contactati-ne chiar acum!

Gasim solutii la toate solicitarile dumneavoastra si va suntem alaturi in tot ceea ce implica o firma de taximetrie, de la infiintare si pana la gestiune contabila.

Cum va ajuta serviciile de contabilitate firma de taxi Bucuresti sa va dezvoltati pe termen lung?

Inlaturand toate grijile mai importante atunci cand vine vorba de costuri, care pot fi unul dintre aspectele cruciale in mentenanta si dezvoltarea unei firme, va veti putea axa in mod precis fix acolo unde e nevoie de ajutorul dumneavoastra, fara a mai face risipa de timp sau de alte resurse.

Un antreprenor care conduce o firma de taxi are nenumarate responsabilitati printre care:

Contabilitate firma de taxi - Profi Conta - Profesionisti in firme

Este foarte important sa nu va puneti intreaga incredere in angajatii care oficiaza curse si sa-i lasati pe deplin sa-si gestioneze activitatea, modalitate prin care ati putea preveni o serie de prejudicii cauzate de acestia. De exemplu, urmariti ca soferii sa ofere tuturor clientilor un confort optim, incurajandu-i sa devina clienti fideli si sa nu se reorienteze catre competitie.

Totodata, o masina ingrijita va functiona corespunzator mai mult timp si nu va necesita investitii periodice.

De exemplu, prestanta acestuia trebuie sa fie una adecvata, atat din punct de vedere a vocabularului fata de client, chiar daca acesta nu este unul usor de multumit, pana la modul cum se prezinta la lucru din punct de vedere estetic.

De altfel, inca de la un interviu sau o mica verificare in teren, va puteti da seama daca lucrati cu o persoana responsabila, care ofera grija si atentie meseriei pe care o practica, cat si asupra lucrurilor de care beneficiaza din partea companiei.

Un bun antreprenor analizeaza in mod constant schimbarile care au loc in domeniul sau. Cunoscandu-va competitia si organizandu-va activitatea in mod eficient, veti sti in mod constant ce imbunatatiri trebuie sa aduceti pentru a va situa deasupra tuturor celor care va sunt competitori.

De asemenea, schimbarile din domeniul legislatiei va pot afecta suficient de tare incat, neimplementate la timp, au posibilitatea de a va compromite existenta pe piata.

Bineinteles, personalul de contabilitate S.R.L. se va asigura ca veti fi in tema cu tot ceea ce poate aparea nou din acest punct de vedere si se va sfatui cu dumneavoastra atunci cand sunt decizii importante de luat. Totusi, nu strica sa fiti precaut si informat pe deplin.

De ce sa colaborati cu o firma profesionista in contabilitate S.R.L. taximetrie?

Daca nu vreti sa faceti investitii anoste, sa fie necesar sa cheltuiti in permanenta cu noi oameni si noi servicii de contabilitate S.R.L. taxi din nou si din nou, este recomandat din start sa alegeti un profesionist care se respecta si pe el, si pe dumneavoastra.

O colaborare serioasa si bazata pe o experienta vasta va va ajuta sa deveniti un bun exemplu pentru societate si pentru ceilalti antreprenori care activeaza in domeniu, iar afacerea dumneavoastra nu va ezita sa va furnizeze roadele mult visate.

Cat costa serviciile de contabilitate firma taxi?

Serviciile noastre de contabilitate S.R.L. taxi Bucuresti sunt disponibile la un pret accesibil, cost calculat in baza numarului de activitati contabile intreprinse. Cu alte cuvinte, daca sunteti abia la inceput si aveti o firma fara activitate, dar care necesita in continuare sa realizeze diferite formalitati si care are diferite cheltuieli, costurile vor fi minime.

De altfel, chiar si daca aveti o activitate remarcabila, serviciile oferite vor fi chiar si de pana la 5 ori mai reduse fata de salariul unui contabil independent.

✔️ Intre 0 si 10 inregistrari contabile/luna ➡ 200 de lei
✔️ De la 11 la 50 inregistrari contabile/luna ➡ 300 de lei
✔️ Firme cu pana la 75 inregistrari contabile ➡ 350 de lei
✔️ Intre 76 si 100 inregistrari contabile/luna ➡ 400 de lei
✔️ SRL-uri cu inregistrari contabile lunare de la 101 la 150 ➡ 550 de lei

Prin urmare, nu ramane decat sa ne contactati pentru a descoperi oferta dumneavoastra personalizata.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate firma de taxi. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.