• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Despre noi

Home Despre noi
Despre Profi Conta

Dedicati firmelor

Profi Conta a luat nastere ca urmare a dorintei de a veni in intampinarea companiilor cu ajutor legat atat de partea de infiintare si gestiune contabila, cat si de cea a serviciilor complementare, cum ar fi: activare sau dezactivare cod CAEN, suspendare sau reluare activitate firma, schimbare domeniu / obiect de activitate firma, vanzare / instrainare firma – cesiune de parti sociale etc.

Solutia companiilor intr-un timp redus

Suntem printre cei mai rapizi de pe piata, fara a sacrifica din precizia de executie. Reusim sa va infiintam firma in aproximativ 4 zile lucratoare, chiar si incluzand seriviciul de gazduire sediu social oferit de Profi Conta. 

Contabilitate firma fara limite

Despre Profi Conta - Profesionisti in firme

116

Firme cu serviciul de contabilitate in derulare

64

Contracte de gazduire de sediu social firma in derulare

56

Puncte de lucru deschise

180

Companii infiintate
Servicii auxiliare pentru firme

Pentru ca oferim mai mult de infiintare firma si contabilitate

O companie este in continua dezvoltare, asa ca necesitatile variaza constant. Colaborand cu Profi Conta veti beneficia de o paleta cat mai larga de servici astfel incat solutia sa se afle aproape mereu in acelasi loc.

Amintim cateva din operatiunile executate mai frecvent de catre firma noastra:
Schimbare denumire firma
x51
Adaugare cod CAEN
x76
Schimbare sediu social
x30
Numire sau revocare administrator
x72
Experienta ne recomanda

Suntem pregatiti pentru infiintare firma si contabilitate in toate domeniile de activitate

Putem oferii servicii indiferent de codul CAEN solicitat. De asemenea, sunt anumite domenii asupra carora detinem informatii la un nivel foarte ridicat deoarece frecventa acesta tipuri de companii in portofoliul nostru este sensibil mai inalta.

Infiintare C.M.I.

Sanatatea cabinetului medical individual este pe maini bune la Profi Conta. Ingrijiti-va de pacienti si noi ne vom ingriji de actele dumneavoastra.

Infiintare firma de taxi

Transformati pasiunea in porpria companie si veti avea atat incasari constante cat si conversatii placute cu pasagerii de zi cu zi.

Infiintare firma ridesharing: Bolt si Uber

Cunoastem atat de bine ridesharingul incat veti conduce la sigur.

Infiintare sucursala firma

Cand ajungeti la un nivel bun este normal sa va extindeti si un mod excelent de a acoperi piata este deschiderea de noi sucursale.
Va raspundem cu placere

Intrebari frecvente

Cele mai bune decizii vin in urma unor informari corecte, putand inclusiv sa alegeti ce tip de firma doriti sa infiintati, cat si sa anticipati valorea impozitelor pe care le veti avea de platit.

Profi Conta va poate gazdui sediul social pe termen nedeterminat, spre deosebire de cabinetele de avocatura care pot oferi acest serviciu pentru maxim 12 luni. De asemenea, nu veti avea nevoie de acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor.

Daca optati pentru infiintare S.R.L. puteti lucra in cadrul acestuia fara a fi nevoie de contract de munca. Pentru anul 2023 veti avea de achitat 16% impozit pe profit daca firma nu are salariati sau 1% impozit pe venit daca are un angajat cu norma intreaga sau mai multi cu timp partial care totalizeaza 8 ore/zi.

Putem oferi serviciul de deschidere punct de lucru pentru doar 350 de lei si ne asiguram ca totul decurge fara probleme, astfel incat sa dosarul sa nu fie respins. Timpul estimat este de cateva zile lucratoare, asa ca putem duce la indeplinire acest proces destul de rapid. 

Din punct de vedere legal contabilitatea unui S.R.L. poate fi efectuata de catre o persoana angajata pe postul de contabil sau de catre o firma de contabilitate. In cele mai multe cazuri este mai economic sa contractati o companie specializata deoarece tariful este mai mic decat un salariu.

Despre Profi Conta - Profesionisti in firme
Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciile de infiintare firma si contabilitate.

Contactati-ne si ne vom ocupa de toate documentele.