• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate I.I.

Contabilitate I.I. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 150 de lei

Contabilitate I.I. la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Infiintare I.I. gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare I.I. fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre cele mai bune companii din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate I.I.

Avem printre cele mai atractive preturi din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate I.I.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

I.I. este o solutie in afaceri?

Pentru a desfasura in mod legal una sau mai multe activitati economice nu este obligatoriu sa infiintati o firma precum S.R.L. sau S.A.
Activitatea dumneavoastra poate avea loc chiar si prin intermediul unei intreprinderi individuale, o forma similara dar nu identica, cu statutul de persoana fizica autorizata cunoscuta drept P.F.A. Formalitatile sunt intr-adevar mult mai putine decat la acele forme de business-uri destinate persoanelor juridice si care, au fost mentionate anterior.

Dar si intreprinderile individuale au o serie de particularitati proprii de care trebuie sa tineti cont inainte de a lua decizia definitiva de infiintare.
Fiindca se vor desfasura anumite actiuni de natura economica, atat la infiintare, cat si in derularea afacerii, la fel de important este sa dispuneti de un om de incredere care sa va indrume corespunzator. Asa ca, din atentia dumneavoastra n-ar trebui sa lipseasca nici serviciile de contabilitate I.I. care trebuie sa fie la nivelul asteptarilor.

Sunteti la un pas de a face cunostinta cu cei mai buni specialisti in materie de inregistrare si contabilitate intreprindere individuala Bucuresti. Lucram cu oameni experimentati si atestati din punct de vedere profesional, astfel incat intregul proces se va transforma intr-o adevarata placere.

Ce este o intreprindere individuala?

Prin intreprindere individuala se intelege o forma economica de activitate desfasurata de catre o persoana fizica autorizata care, asemenea celor care detin un P.F.A. au un parcurs profesional care poate fi desfasurat chiar si din confortul casei proprii. Activitatea se poate desfasura si intr-un sediu profesional dedicat, dupa propriul plac si in functie de nevoi.

Acesta forma legala de activitate este platitoare de T.V.A si poate fi aleasa pentru a oferi servicii medicale, servicii sociale, anumite procese de creatie etc.
Pentru a duce la bun sfarsit planul de afacere, puteti apela prin intermediul unei intreprinderi individuale inclusiv la terte persoane drept colaboratori care detin aceeasi forma de activitate sau care sunt persoane fizice autorizate sau intreprinderi familiale. Bineinteles, serviciile de contabilitate intreprindere individuala pot fi externalizate sau puse in sarcina unui angajat, avand insa in vedere ca, numarul de persoane pe care il puteti integra in activitate este de maxim 8.

Prin urmare, aceasta forma de activitate este o alegere excelenta pentru persoanele aflate la inceput de drum care doresc sa-si lanseze propria lor afacere cu statut legal sau pentru cei care prevad dezvoltarea unui business de familie si/sau grupuri reduse de persoane.

Impozite achitate de o I.I., asa cum reies din serviciile de contabilitate

Este dificil sa alegeti ce forma de activitate vi se potriveste cel mai bine? Nu stiti daca o intreprindere individuala este exact ceea ce aveti nevoie?

Contactati-ne chiar acum pentru a gasi impreuna solutia ideala!

Contabilitate intreprindere individuala

Daca e sa vorbim de contabilitate I.I. putem afirma ca, in general lucrurile sunt simple. Intreprinderile individuale prevad o contabilitate simpla, primara, asa ca nu e loc de ingrijorare daca nu va pricepeti foarte mult la cifre, formalitati de tot felul sau la contabilitatea mai complexa.

Insa, ca orice mod de organizare a unei firme, ideal e sa dispuneti de o strategie si cel putin de un minim de cunostinte in acest sens, pentru a evita sa comiteti greseli aparent marunte, dar care va pot costa mai mult decat v-ati fi asteptat, inclusiv sa va puna activitatea intreprinsa sub semnul intrebarii in fata organelor legale abilitate.

O solutie excelenta e sa apelati la Profi Conta pentru servicii de contabilitate I.I. deoarece, cu atat mai mult in conditiile date, nu va va solicita o avere pentru intreprinderea sarcinilor financiare necesare. Noi asiguram bunul demers al afacerii dumneavoastra printr-o echipa de specialisti axati in permanenta pe nevoile dumneavoastra si care dispun de toate cunostintele necesare.

Tot aici putem aminti si ca, intr-o intreprindere individuala, chiar daca nu sunteti strain de formalitatile contabile pe care le poate desfasura o firma, legea va permite sa figurati drept angajat in afacere pe o astfel de functie prin care sa generati un salariu propriu.

In marea majoritate a cazurilor, cea mai buna optiune are in vedere persoanele terte care ofera astfel de servicii de contabilitate I.I. De altfel, un antreprenor are multe lucruri de care trebuie sa tina cont si o adevarata afacere de gestionat, care sa devina tot mai profitabila si de succes, odata cu trecerea timpului. Asa ca, puteti economisi mai multe resurse in cadrul unei intreprinderi individuale Bucuresti alegand sa colaborati cu unul dintre specialistii nostri.

Cum puteti infiinta o intreprindere individuala si de ce lucruri aveti nevoie?

Pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, daca nu doriti sa o realizati prin intermediul profesionistilor de la Profi Conta, este esential sa va prezentati la Registrul Comertului si la ANAF cu un dosar ce cuprinde mai multe documente privind viitoarea afacere. Alaturi de documentele personale, veti mai avea nevoie in anumite cazuri si de o serie de avize, respectiv aprobari, de semnaturi de la cei care desfasoara diferite alte activitati in acelasi spatiu in care va veti desfasura activitatea, ori de la cei care se afla in vecinatatea unitatii. Trebuie si sa dovediti ca lucrurile pe care le veti intreprinde corespund cu formarea dumneavoastra profesionala, ca indepliniti limita de varsta minima legala in Romania, dar si ca nu dispuneti de acuzatii in fata legii.

Veti avea nevoie inclusiv de alti angajati, in cazul in care afacerea are un specific deosebit la care sunt necesari diferiti specialisti pentru a fi realizabila, de colaboratori daca vreti sa va bucurati de un business mai amplu. Desigur, aceste lucruri sunt o normalitate la deschiderea oricarei afaceri, cu mici diferente pe alocuri.

Insa, unul dintre cele mai importante lucruri la infiintarea unei afaceri e sa dispuneti de ajutorul si/sau cunostintele optime pentru contabilitate intreprindere individuala, caci sunt o sumedenie de activitati care se vor desfasura din acest punct de vedere si care vor trebui monitorizate pas cu pas (cheltuieli, salarii, evidente de documente, costuri cu materia prima, utilitati etc.).

Intregul succes al unei intreprinderi individuale, de la infiintare si pana la inchiderea sau transferul ei, se bazeaza pe toate aceste functii contabile care se desfasoara de-a lungul timpului.

Cand si cum se realizeaza contabilitatea unui I.I. formalitile de care aveti nevoie si nu in ultimul rand, cum sa va raportati la cadrul legal pentru a evita orice problema posibila la nivelul afacerii, sunt intrebari normale la care va pot raspunde cu succes partenerii nostri. Sau si mai bine, ne puteti contacta cu incredere pentru a infaptui toate formalitatile necesare in locul dumneavoastra, diminuand stresul si grijile.

Contabilitate I.I. - Profi Conta - Profesionisti in firme

De ce sa infiintati o intreprindere individuala?

Intreprindere individuala sau P.F.A.? Ei bine, o intreprindere individuala va va atrage negresit atentia din prisma multitudinii de avantaje pe care acesta le detine.

Bineinteles, sunt si dezavantaje, dar cantarite corect in raport cu nevoile dumneavoastra, suntem ferm convinsi ca veti face cea mai buna alegere. Desigur, va va fi mult mai usor sa apelati la unul dintre specialistii nostri ca sa beneficiati in mod gratuit de o analiza corespunzatoare si de recomandarile ideale cu privire la infiintarea unei afaceri.

Principalele motive pentru care merita sa infiintati o intreprindere individuala:

✔️  Puteti dezvolta un profil de activitate la care sa dispuneti de ajutor din partea unui numar de pana la 8 salariati, ceea ce poate fi si un minus daca doriti pe parcurs sa intreprindeti o afacere ceva mai complexa, pentru care ideal ar fi un S.R.L. sau S.A. Totusi, partea pozitiva e ca acest numar va asigura o colaborare cu oamenii esentiali, precum si cheltuieli reduse cu salariile.

✔️  Puteti desfasura pana la 10 activitati prevazute in CAEN, spre deosebire de 5 cum e la P.F.A. dar bineinteles, numarul lor este mult mai redus ca la companiile in care activeaza persoanele juridice;

✔️  Va fi necesara plata contributiilor ca la orice alta societate, lucru care determina existenta dreptului la servicii medicale, posibilitatea de a iesi la pensie, somaj etc;

✔️  Intreprinderea individuala poate fi cedata drept mostenire, in timp ce un P.F.A. se poate infiinta o singura data in numele unei persoane si este indepartat din sistem odata cu decesul persoanei care il detine;

✔️  Necesarul de infiintare si formalitatile impuse sunt reduse;

✔️  Contabilitatea este de asemenea primara si poate fi desfasurata de catre titularul afacerii, dar poate fi si externalizata, dupa caz.

Servicii de contabilitate intreprindere individuala

Amintim faptul ca, daca aveti suficiente cunostinte de contabilitate si astfel de formalitati, nu exista niciun impediment pentru a va desfasura singur activitatile contabile.

Consideram insa ca, ajutorul unui specialist este intotdeauna binevenit, iar o astfel de colaborare va poate aduce la randul ei o serie de avantaje.

In primul rand, veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a va canaliza intreaga energie catre afacerea dumneavostra, catre organizarea angajatilor si a intregului necesar de care este nevoie in firma astfel incat lucrurile sa decurga in mod corespunzator.

De asemenea, noi va asiguram deplina transparenta, colegii nostrii fiind acreditati CECAR in vederea desfasurarii de servicii contabilitate intreprindere individuala Bucuresti.

Si nu in cele din urma, garantam corectitudinea tuturor proceselor derulate, pe care le executam ca indrumare a unui comun acord si pentru care solicitam implicatii financiare reduse.

Si pentru ca inregistrarea unei afacere presupune o serie de eforturi suplimentare, va putem oferi inclusiv sansa de a va infiinta o intreprindere individuala in mod gratuit, fara a mai fi nevoie sa platiti onorariul (restul taxelor va revin). Pentru a beneficia de acest avantaj este necesar sa achitati pentru 6 luni, in avans, serviciile de contabilitate intreprindere individuala.

Cum va poate ajuta un profesionist in contabilitate I.I. ?

Dezvoltarea companiei prin atragerea de noi oportunitati si colaboratori, implicit angajati, ori necesarul de achizitie sau de mutare intr-un nou spatiu, cheltuielile si gestionarea profitului sunt doar cateva dintre sarcinile pe care le puteti adauga in fisa de lucru a unui contabil. De asemenea, mai putem mentiona si:

 • Necesitatea de a realiza si de a inregistra o serie de documente in dosarul contabil al firmei,
  ori sa fie depuse la Registrul Comertului si la dispozitia altor entitati legale;
 • Stabilirea impozitului necesar a fi acordat catre stat,
  respectiv desfasurarea sarcinilor ce tin de salarizarea angajatilor;
 • Redatarea Registrului Jurnal si a inventarului,
  cu bilanturile contabile aferente;
 • Determinarea stocurilor si stabilirea investitiilor
  periodice necesare;
 • Oferirea unui ajutor suplimentar atunci cand aveti nevoie de consiliere in
  desfasurarea altor actiuni ce pot influenta firma si/sau profitul si cheltuielile;
 • Gestionarea posibilelor cheltuieli referitoare la
  traingurile de formare (daca e necesar), utilitati etc.

Lista serviciilor si a ajutorului pe care vi-l poate pune la dispozitie un contabil, cat si a implicatiilor ce privesc resursele financiare ale companiei, poate continua. Aducem la cunostinta dumneavoastra si ca, in cazul mostenirii unei intreprinderi individuale, se transfera inclusiv datoriile. Iar in ceea ce priveste declaratiile contabile, ele sunt obligatorii a fi realizate lunar si anual, respectiv predate autoritatilor.

Avantajele externalizarii serviciilor de contabilitate I.I.

Avantajul major al externalizarii serviciilor de contabilitate e ca va luati de pe umeri una dintre cele mai dificile sarcini – gestionarea anevoioasa a documentelor, cu depunerea acestora si drumurile asociate, respectiv tinerea unei gestiuni care se poate complica mai ales atunci cand aveti un program extrem de incarcat.

Consideram si ca, prezenta certificarii de care dispune echipa noastra este un atu important, dat fiind ca nu toti specialistii de pe piata au la fel de multe cunostinte si o experienta bazata in domeniu, care asigura corectitudinea si siguranta tuturor actiunilor contabile desfasurate.

Venim si cu o viziune externa care poate simplifica lucrurile chiar si daca dispuneti de un contabil intern si daca vreti sa va asigurati ca lucrurile sunt in ordine.
Date fiind aceste aspecte, va putem asigura de transparenta, corectitudinea si de faptul ca asteptarile dumneavoastra vor fi implinite, exact asa cum trebuie sa decurga orice colaborare cu un profesionist adevarat.

Contactati-ne chiar acum si haideti sa punem impreuna o intreprindere individuala in functiune, de la infiintare, pana la mentenanta!

Raspundem afirmativ chiar si celor mai ample cerinte, transformand orice provocare intr-o adevarata oportunitate de dezvoltare.

Cat costa serviciile de contabilitate I.I. Bucuresti?

Serviciile noastre de contabilitate sunt printre cele mai accesibile disponibile la ora actuala pe piata. Oferta de pret include numeroase pachete variabile, pentru ca fiecare intreprindere are un profil diferit si, ca prin urmare, si o mentenanta contabila distincta.

Orientativ, putem spune ca pentru o intreprindere individuala fara activitati contabile, costul estimativ lunar este de 100 lei. Daca afacerea dumneavoastra este una mai mare si necesita generarea de 100 – 150 de repere contabile, costul poate atinge suma de 500 de lei.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate I.I.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.