• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Preturi pentru contabilitate firma

Home Onorarii Preturi pentru contabilitate firma
Preturi pentru contabilitate firma - Profi Conta - Profesionisti in firme

Preturi atractive pentru contabilitate firma

Contabilitatea unei firme trebuie realizata adecvat, conform legilor in vigoare. Fiecare firma este unica, de aceea si tarifele pot fi diferite, acestea variind in functie de numarul documentelor procesate, a tipului de activitate si a specificului firmei (daca aceasta este platitoare de T.V.A. sau nu).

  Preturi pentru contabilitate S.R.L. fara activitate    100 lei / luna;
  Contabilitate firma cu un numar de inregistrari contabile cuprins intre 0 – 10    200 lei / luna;
  Preturi pentru contabilitate S.R.L. cu 11 – 50 inregistrari contabile    300 lei / luna;
  Preturi pentru contabilitate firma cu 51 – 75 inregistrari contabile    350 lei / luna;
  Preturi pentru contabilitate S.R.L. cu 76 – 100 inregistrari contabile    400 lei / luna;
  Preturi pentru contabilitate firma, intre 101 si 150 inregistrari contabile    550 lei /luna.

Aceste preturi pentru contabilitate S.R.L. sunt orientative, de aceea, pentru o oferta exacta, nu ezitati sa ne contactati pe email, la telefon sau la sediul nostru din Bucuresti.

Ce este inclus in serviciul pentru tinerea evidentei contabile?

Contabilitatea unei firme cuprinde mai multe operatiuni, fara acestea nefiind posibila o gestionare corecta si legala. O firma specializata va poate ajuta sa va indepliniti target-urile, avand grija ca documentele sa fie realizate cat mai exact si la termen.

 • inregistrarea documente primare;
 • calcularea valorii T.V.A.-ului de plata sau de recuperat;
 • intocmirea decontului de T.V.A. si depunerea acestuia;
 • intocmirea jurnalelor de achizitii si vanzari;
 • depunerea declaratiilor;
 • calculul impozitului pe profit sau venit;
 • intocmirea ordinelor de plata pentru impozite;
 • intocmirea balantelor lunare, trimestriale si anuale;
 • servicii aferente resurselor umane;
 • consultanta si asistenta in cazul unui control al institutiilor statului;
 • arhivarea documentelor.

Evidenta personalului

Gestionarea angajatilor este o parte foarte importanta in cadrul departamentului de contabilitate. Indiferent de numarul acestora, este esential sa administrati tot ce tine de evidenta salariatilor, pentru a putea tine o situatie clara asupra acestora. Externalizarea acestui serviciu poate fi avantajos pentru dumneavoastra, mai ales daca alegeti sa lucrati cu o firma serioasa, deoarece puteti sa va ocupati de obiectivele societatii comerciale fara a avea o grija in plus.

Firma noastra din Bucuresti va poate oferi acest serviciu incepand de la pretul de 100 de lei / luna. In cadrul acestuia, contabili nostri se vor ocupa de tot ce tine de evidenta salariatilor, precum gestionarea contractelor individuale de munca, trimiterea lunara prin Revisal la Inspectoratul Teritorial de Munca a documentelor necesare, cat si calcularea statelor de plata si a concediilor.

Este important ca in firma dumneavoastra sa existe o organizare buna a evidentei contabile si nu numai.

Contactati-ne si societatea noastra va poate consulta in toate privintele care tin de entitatea juridica pe care o administrati.

Care sunt avantajele externalizarii serviciilor de contabilitate?

Contabilitatea este una dintre cele mai importante ramuri dintr-o firma. Insa, indiferent de marimea societatii, nu este necesara intotdeauna angajarea unui contabil, fiind mult mai avantajos sa externalizati aceasta sarcina.

Legile se schimba foarte des si contabilitatea unei societati comerciale este complexa, de aceea firma noastra din Bucuresti este pregatita sa va ajute in toate demersurile contabile si juridice. Daca alegeti sa colaborati cu noi, puteti sa profitati de un numar de beneficii, printre acestea fiind si urmatoarele:

 • Timp castigat

  Un manager bun stie ca timpul este limitat, de aceea acesta trebuie gestionat cat mai eficient pentru a putea lua cele mai bune decizii. Indiferent de stadiul in care firma dumneavoastra se afla, fie ca este la inceput de drum sau este intr-o etapa mai avansata, stiti cat de mult se pierde timpul cu interviurile de angajare, cu asteptarea persoanei potrivite si multe altele.

  De aceea, colaborarea cu firma noastra va poate ajuta sa treceti peste acest pas, putand sa transferati imediat responsabilitatea contabila catre noi.
 • Economisiti bani prin prisma unor preturi pentru contabilitate firma atractive

  Antreprenorii stiu cat de important este, mai ales la inceput de drum si nu numai, sa mentina cheltuilelile la un nivel cat mai scazut, indiferent ca este vorba de cheltuileli cu productia, sediul sau mententanta.

  Cheltuilelile cu personalul sunt de asemenea in cea mai mare parte mari, de aceea externalizarea acestui serviciu va poate ajuta considerabil, deoarece astfel platiti doar tariful stabilit prin contract, nemaifiind necesara plata altor taxe care ar veni odata cu angajarea unui contabil (taxele salariale lunare aferente, drumurile realizate in scop profesional, instruire profesionala si asa mai departe ).
 • Experienta in domeniu

  Mediul de afaceri se schimba permanent. Zi de zi, legile sunt modificate sau sunt adaugate unele noi. Un contabil angajat in cadrul firmei dumneavoasta poate avea probleme in a tine pasul cu aceste schimbari, acesta fiind un motiv pentru care din ce in ce mai multe firme aleg sa isi externalizeze contabilitatea.

  Expertii nostrii contabili din Bucuresti sunt pregatiti si sunt la curent cu toate schimbarile legislative, astfel puteti fi sigur ca gestiunea documentelor este realizata corect si conform legilor in vigoare.

  Desi la inceputul carierei de antreprenor, numarul de ore poate fi unul destul de mare, in timp, odata cu stabilizarea activitatii si intrarii intr-un ritm normal, veti fi capabil sa munciti exact atat cat doriti.
 • Timp scurt de realizare a documentelor contabile

  Viteza este esentiala in business. Antreprenorii care reactioneaza rapid la schimbarile de trend pot profita din plin de aceste tendinte. Si in contabilitate acest lucru conteaza. Depunerea documentelor trebuie facuta la o anumita data stabilita prin lege, depasirea acesteia venind cu sanctiuni pentru dumneavoastra.

  Un contabil angajat poate, din diferite motive profesionale sau personale, sa nu indeplineasca acest termen, lucru ce va poate afecta pe termen scurt si mediu afacerea. Compania noastra din Bucuresti isi indeplineste toate sarcinile intr-un timp cat mai scurt, astfel puteti avea contabilitatea facuta la timp si transmisa mai departe institutiilor statului.
 • Beneficiati de consultanta inclusa in aceste preturi pentru contabilitate firma

  O intreprindere este infiintata cu usurinta, insa conducerea acesteia poate prezenta dificultati ocazional. Un plan de afacere este intotdeauna esential la inceput de drum, insa ca si in viata, mediul de afaceri testeaza si pune la incercare firmele cu diferite impedimente.

  Nu de multe ori se intampla sa existe probleme in legatura cu anumite componente ale firmei, fie departamentul de marketing, productie sau chiar contabilitate. In astfel de situatii este esential sa aveti acces la o firma specializata pentru a va putea consulta si a va ajuta sa luati decizii cat mai inspirate.

  Expertii nostrii din Bucuresti au experienta vasta in domeniu si va pot ajuta cu sugestii si idei pentru a iesi din impas si a va ajuta sa reveniti pe traiectoria succesului.
 • Experienta in diferite domenii de activitate

  Exista o multitudine de domenii de activitate in care o firma poate activa, fiecare avand particularitatile ei specifice. O cafenea, de exemplu va avea o contabilitate mai usor de realizat decat in cazul unei firme care realizeaza comert intracomunitar, cea din urma fiind mult mai complexa.

  Echipa noastra de contabili au experienta, acestia lucrand cu un numar mare de firme in diferite domenii de activitate, lucru ce va poate avantaja. Astfel, va putem oferi solutii potrivite pentru a lua decizii cat mai profitabile.

Preturi pentru contabilitate firma in folosul dumneavoastra

Atunci cand un antreprenor infiinteaza o societate comerciala, acesta stie cat de importanta este gestionarea afacerii. De la deciziile manageriale ce tin de lantul de productie pana la strategiile de marketing si promovarea produselor si serviciilor comercializate, un administrator trebuie sa cunoasca toate detaliile pentru a putea lua deciziile corecte, inclusiv lista de preturi pentru contabilitate firma, in scopul platii unor onorarii corecte.

Indiferent de domeniul de activitate, o gestionare a documentelor si a personalului este necesara si importanta, deoarece va permite sa urmariti veniturile, cheltuilelile si multe alte elemente esentiale, astfel putand sa verificati situatia societatii comerciale pe care o conduceti si sa luati decizii de extindere sau reducere a activitatii pe baza acestora.

Aveti mai mult decat garantia unor preturi pentru contabilitate firma excelente

In afaceri timpul inseamna bani, de aceea lucrand cu noi veti avea posibilitatea de a va indrepta atentia si energia acolo unde este nevoie. Decat sa mergeti la diverse institutii si sa pierdeti timp pretios la ghisee, unde nu va sunt oferite de multe ori informatii complete, ne puteti solicita sa ne ocupam de aceasta problema in locul dumneavoastra pentru a beneficia rapid de modificarile sau adaugarile din cadrul firmei pe care o conduceti.

Infiintare firma gratuit

Deschiderea unui business este o alegere ce necesita multa analiza. Mediul de afaceri trebuie cu atentie cercetat si evaluat pentru a lua cea mai buna decizie, atat din punct de vedere al domeniului de activitate ales, dar si al timpului de intrare pe piata. Infiintarea unei firme este primul pas in calatoria in lumea antreprenoriatului, fiind necesara pentru a functiona legal.

Costul pentru infiintare firma nu este mare, insa timpul pierdut si numarul mare de documente cerute la diferite institutii ale statului pot impiedica si intarzia inceperea activitatii firmei.

De aceea, firma noastra din Bucuresti va poate ajuta sa va deschideti numaidecat o firma, indiferent de tipul juridic, in numai patru zile lucratoare. Pretul pentru aceast serviciu incepe de la 350 de lei + taxe.

Societatea noastra poate deschide orice tip de firma, printre acestea cele mai populare sunt urmatoarele:

Compania noastra din Bucuresti va ofera de asemenea oportunitatea de a deschide o firma gratuit. Acest lucru il puteti realiza daca alegeti sa achitati in avans serviciul de contabilitate pentru o perioada de cel putin 6 luni. Practic, platiti in avans ceea ce oricum ar fi trebuit sa o faceti lunar. Contabilitatea este necesara, de aceea puteti profita de o gestiune realizata eficient la un pret scazut si de o infiintare firma gratuit. Orice manager de succes stie cat de importanta este minimizarea cheltuielilor si prin aceste doua lucruri puteti sa faceti economii serioase inca de la inceput.

De ce este important sa beneficiati de o evidenta contabila corecta in schimbul un preturi pentru contabilitate firma atractive?

 • 01

  Va ajuta sa fiti organizat

  Contabilitatea este vitala pentru supravietuirea unei firme, atat din punct de vedere legal, dar si financiar. Fara o contabilitate realizata corespunzator nu puteti sa luati decizii corecte si nu stiti ce directie urmeaza firma. Cu ajutorul acesteia, stiti exact ce datorii aveti de incasat si ce aveti de platit, putand astfel sa urmariti exact flow-ul de bani.
 • 02

  Va ajuta in luarea deciziilor

  O balanta a veniturilor si a cheltuielilor va poate indica situatia financiara a firmei si va ajuta sa luati decizii cat mai bune. Indiferent de domeniul de activitate, trebuie sa stiti in permanenta unde se duc bani si ce resurse aveti, astfel putand hotari in privinta investitiilor sau a reducerii acestora. O expansiune sau o restrangere a activitatii poate fi facila, insa aceasta decizie trebuie luata doar dupa ce verificati amanuntit contabilitatea.
 • 03

  Necesara din punct de vedere legal

  Contabilitatea firmei este o necesitate, nu o optiune. Pentru a functiona aveti nevoie, conform legii, de tinerea unei evidente cat mai corecte, pentru a putea reflecta cat mai bine activitatea firmei.
 • 04

  Va ajuta in cazul investitiilor externe sau al imprumuturilor bancare

  In cazul in care doriti sa obtineti un credit bancar sau un investitor doreste sa intre in firma dumneavoastra, primul lucru pe care acestia doresc sa il analizeze este contabilitatea firmei. O gestiune realizata corect va putea fi inteleasa mai usor si va accelera procesul de aprobare din partea acestora.

Coduri C.A.E.N.

Codurile C.A.E.N. sunt necesare pentru a va putea infiinta o firma si pentru a putea sa va desfasurati activitatea legal. Acest lucru poate fi complicat si va poate aduce sanctiuni daca nu sunt alese corect. Specialistii nostri din Bucuresti va pot consulta in aceasta privinta pentru a le alege varianta optima, in functie de activitatea dumneavoastra.

Adaugarea codurilor C.A.E.N. se realizeaza atunci cand inregistrati o firma sau pe parcursul activitatii, daca doriti sa completati gama de produse sau servicii pe care le oferiti clientilor dumneavoastra. Pretul pentru acest serviciu este de 250 de lei.

Autorizare (activare) / dezactivare coduri C.A.E.N.

Autorizarea acestora se va realiza la Registrul Comertului, modificarile fiind trecute in actul constitutiv si va fi necera schimbarea certificatului unic de inregistrare. Pe C.U.I. va aparea noul cod principal urmat de cele secundare, pentru a putea incepe sa va desfasurati noua activitate.

Dezactivarea codurilor C.A.E.N. se realizeaza tot la Registrul Comertului, fiind eliminate anumite coduri din actul constitutiv si certificatul unic de inregistrare. Acest lucru se intampla atunci cand au fost trecute prea multe astfel de coduri la infiintare, cu gandul de a activa pe mai multe planuri deodata. In functie de cererea pietei, unele dintre aceste coduri probabil nu le veti putea folosi, de aceea va fi necesara dezactivarea unora dintre ele.

Pretul pentru serviciul de activare (autorizare) / dezactivare coduri C.A.E.N. este de 150 de lei.

Este important ca in firma dumneavoastra sa existe o organizare buna a evidentei contabile si nu numai.

Societatea noastra va poate consulta in toate privintele care tin de entitatea juridica pe care o administrati.

Ne puteti contacta

Avem preturi atractive pentru contabilitate firma

Concentrati-va eforturile pentru a avea rezultate financiare cat mai bune. Ne vom ocupa noi de depunerea declaratiilor si inregistrarea contractelor de munca.

Veti putea tine costurile sub control, avand preturi pentru contabilitate firma la un nivel redus.
Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciile de infiintare firma si contabilitate.

Contactati-ne si ne vom ocupa de toate documentele.