• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate sucursala firma

Contabilitate sucursala firma - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 200 de lei

Contabilitate sucursala firma la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Contabilitate sucursala
firma + consultanta

Oferim informatii de fiscalitate

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre cele mai bune companii din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate sucursala firma

Avem printre cele mai atractive preturi din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate sucursala firma.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

Acoperirea locala a pietei prin serviciile de contabilitate sucursala firma

Piata este presarata cu oportunitati. Indiferent de sectorul de activitate, intotdeauna exista o nevoie sau un serviciu care trebuie satisfacut. Antreprenoriatul din Romania a cunoscut o explozie in ultimii 10 ani, dorinta de a porni o afacere fiind mai mare ca niciodata.

Infiintarea unei intreprinderi este o idee pe care multi oameni o au in cursul vietii. Acestia pot sa nu mai fie satisfacuti doar de un simplul job zilnic si simt ca posibilitatea lor de dezvoltare profesionala si personala este plafonata. De aceea, promisiunea unui venit mai bun si a unui program de lucru mai flexibil, impinge din ce in ce mai multi antreprenori sa isi deschida propriile afaceri.

In decursul activitatii unei societati comerciale, succesul sustinut este o prioritate pentru orice manager. Odata cu cresterea afacerii, cu atat este mai importanta o planificare si o organizare mai eficienta.

Exista un moment in care afacerea a crescut si a reusit sa acapareze clientii tinta din zona vizata de desfacere si sa controleze o buna cota din piata locala. In acest caz, un om de afaceri poate lua in considerare extinderea activitatii pentru a-si largi numarul de clienti si sfera de influenta a operatiunii economice pe care o conduce.

Astfel, o extindere poate fi realizata usor prin folosirea unei sucursale.

Ce este o sucursala?

Sucursala este o societate economica, ce nu are personalitate juridica, ce depinde de compania – mama si nu are independenta din punct de vedere al deciziilor.

O sucursala are rolul principal de a extinde activitatea companiei – mama si a mari sfera de influenta a acesteia, de a maximiza in acest fel numarul de clienti, cantitatea de bunuri si servicii vandute, astfel obtinand o pozitie mai buna pe piata.

Sucursalele sunt folosite de cele mai multe ori pentru a deschide intreprinderea in alte regiuni ale tarii sau chiar pe piata internationala. In functie de obiectul de activitate, dezvoltarea afacerii in afara granitelor poate fi o decizie corecta, acest lucru fiind important de luat in calcul dupa cercetari de piata si examinarea mediului de afaceri.

Regimul de contabilitate sucursala firma

Un management eficient si o organizare bine definita sunt doar doua parti ce contribuie la succesul unei afaceri. Pe langa acestea si un produs de cea mai buna calitate, este necesara si o gestiune realizata bine.

Ca orice alta societate comerciala, si sucursala are nevoie de o contabiliate tinuta corect si corespunzator din punct de vedere al legislatiei in vigoare. Serviciul de contabilitate sucursala firma este tinut in partida dubla, in limba romana, in moneda nationala, dar si in valuata, dupa caz.

Sucursala este obligata sa depuna, in limita a 150 de zile de la terminarea anului calendaristic, registrul contabil la organul fiscal.

Mediul de afaceri s-a dezvoltat si a luat amploare. Indiferent de sectorul de activitate, progresul tehnologic si economic de care s-a bucurat tara noastra a accelerat dezvoltarea antreprenoriatului.

Este o oportunitate de neratat acoperirea mai multor zone prin sucursale noi.  Trebuie doar sa ne contactati, iar noi va vom ajuta atat cu deschiderea cat si cu serviciul de contabilitate sucursala firma.

Impozite datorate de sucursala

Ca si celelalte entitati, desi nu are personalitate juridica, sucursala are obligatia de a plati impozit pe profitul realizat si contributiile datorate statului.

Cota de impozitare pentru sucursale este de 16% pe profitul realizat.

Calcularea T.V.A.-ului in cadrul operatiunii de contabilitate sucursala firma

In momentul infiintarii sucursalei, aceasta este neplatitoare de T.V.A.. Insa, exista un anumit prag (300.000 de lei), iar daca acesta este depasit intr-un an calendaristic, sucursala are obligatia de a se inregistra ca platitoare de T.V.A..

In Romania exista doua perioade fiscale de declarare a T.V.A.-ului:

➡️  Luna calendaristica – pana pe data de 25 a lunii urmatoare, T.V.A.-ul datorat trebuie declarat si platit;
➡️  Trimestrul calendaristic – pana pe data de 25 a lunii urmatoare incheierii trimestrului, T.V.A. datorat trebuie declarat si platit.

In Romania, T.V.A.-ul poate fi aplicat in functie de obiectul de activitate al unei companii. Aceste cote pot fi: 0%, 5%, 9% sau 19%.

Regimul T.V.A. la incasare poate deveni o optiune doar daca cifra de afaceri din sfera T.V.A. se incadreaza in maxim 4.500.000 de lei.

Impozitarea angajatilor

Gestiunea angajatilor companiei este o componenta importanta in reusita unei afaceri. O sucursala are nevoie de personal pentru a functiona si trebuie platite impozitele aferente, acestea fiind:

  Impozit pe salariu – 10% baza impozabila;
  Contributia la sanatate – 10% din salariu brut;
  Contributia la fondul de pensii – 25% din salariu brut;
  Contributie asiguratorie pentru munca – 2,25% din salariu brut.

Evidenta salariatilor face parte din serviciul de contabilitate sucursala firma. Astfel, firma noastra din Bucuresti va poate ajuta in acest proces, expertii nostri contabili oferindu-va servicii de calitate la cele mai competitive costuri de pe piata; pretul pentru salarizare personal porneste de la 100 de lei pe luna.

In acest serviciu beneficiati de o gestioare a documentatiei facuta corect, cat si de trimiterea lunara prin Revisal la Inspectoratul Teritorial de Munca a tuturor documentelor necesare. Calcularea statelor de plata si a concediilor intra in sarcina noastra.

Cat costa serviciul de contabilitate sucursala firma?

Compania noastra din Bucuresti are experienta si personal calificat, pregatit sa va asiste in toate demersurile legale ce tin de contabilitate si nu numai. Pretul pentru acest serviciu porneste de la 200 de lei/luna.

Onorariile se calculeaza astfel:

✔️ Intre 0 si 10 inregistrari contabile/luna ➡ 200 de lei
✔️ Intre 11 si 50 inregistrari contabile/luna ➡ 300 de lei
✔️ Intre 51 si 75 inregistrari contabile/luna ➡ 350 de lei
✔️ Intre 76 si 100 inregistrari contabile/luna ➡ 400 de lei
✔️ Intre 101 si 150 inregistrari contabile/luna ➡ 550 de lei

✔️ Firma fara activitate ➡ 100 de lei

Contabilitate sucursala firma - Profi Conta - Profesionisti in firme

Infiintare sucursala firma

O firma poate cunoaste o crestere semnificativa, datorita unui management efectiv si a unui plan bine pus la punct. Insa, cresterea poate fi plafonata pana la un anumit nivel, deoarece numarul de clienti dintr-o anumita zona este si el limitat, indiferent de calitatea produselor si serviciilor. In astfel de momente este indicat sa va extindeti activitatea in alte zone si regiuni ale orasului sau ale tarii.

O sucursala va poate ajuta in acest sens, fiind o modalitate excelenta de a mari aria de acoperire si deschiderea firmei catre alte teritorii. In acest fel, numarul de clienti poate creste semnificativ si cu ajutorul unei strategii de marketing bine pusa la punct, puteti creste exponential firma si profitul dumneavoastra.

De asemenea, faptul ca sucursala nu are personalitate juridica si nu are independenta decizionala, va poate ajuta sa o controlati exact asa cum va doriti.

Deschiderea unei sucursale este un proces complicat si dificil, ce poate sa consume timp pretios, timp care ar putea fi petrecut mai bine realizand obiectivele tinta ale companiei.

De aceea, societatea noastra din Bucuresti este pregatita sa va ajute in aceasta privinta, avand experienta necesara sa duca la bun sfarsit si cu implicatie minima din partea dumneavoastra deschiderea noii sucursale.

Infiintarea se poate realiza in doar patru zile si costa 1400 lei.

Filiala versus sucursala

In timpul de functionare al unei entitati juridice pot aparea extinderi pentru a facilita cat mai mult produsele si serviciile pe care le oferiti clientilor dumneavoastra. Un alt factor important ar fi pretul materiilor prime, in unele zone fiind mai ieftine decat in altele. Este o optiune des intalnita pentru a va extinde afacerea in alte locatii atat in tara, dar si international.

Acest lucru il puteti face in urma cercetarii pietei pentru a vedea competitia, dar si cat de cerut poate fi produsul sau serviuciul pe care il oferiti.

Filiala si sucursala se diferentiaza prin cateva puncte principale, iar acestea sunt:

Trasaturi filiala

Filiala are personalitate juridica;
Este o societate independenta fata de organizatia – mama;
Aceasta poate avea aceeasi activitate ca societatea principala sau o alta activitate, deoarece aceasta este o societate separata si din punct de vedere juridic poate avea un obiect de activitate distinct;
Este necesar sa fie inregistrata si inmatriculata la Registrul Comertului, cu un capital social stabilit in functie de personalitatea juridica pe care aceasta o are;
Are capacitatea de a lua decizii independente fata de organizatia – mama si are autonomie financiara;
Fiind independenta din punct de vedere legal si juridic, aceasta are nevoie de stabilirea unui sediu social;
Compania centrala poate avea o participatie cuprinsa intre 50 – 100% din proprietatea filialei;
Poate detine patrimoniu propriu, distinct si separat de organizatia centrala;
Filiala este responsabila in proportie de 100 % in plata si achitarea datoriilor;
In cazul pierderilor prea mari, filiala este vanduta catre alta firma.

Trasaturi sucursala

Sucursala nu are personalitate juridica;
Sucursala nu are activitate independenta fata de organizatia – mama, adica ambele au acelasi obiect de activitate;
Face parte din societatea–centrala, nu are autonomie;
Este necesara inregistrarea la Registrul Comertului in actul constitutiv, insa nu este necesar sa aiba un capital social;
Sucursala nu are nevoie de stabilirea unui sediu social, aceasta avand locatia stabilita in acelasi loc cu asociatia centrala;
Neavand autonomie, organizatia–mama are 100% cota–parte din sucursala;
Nu are patrimoniu propriu, cu exceptia echipamentului si bunurilor utilizate in executarea operatiunii prevazute de catre oraganizatia – mama;
In cazul in care exista datorii care nu pot fi platite de catre sucursala, acestea sunt preluate de catre organizatia – centrala;
In cazul in care pierderile sunt mari, aceasta este supusa inchiderii.

Un management de bun, dar si un serviciu de contabilitate sucursala firma realizata conform legii va poate propulsa spre succes, astfel reusind sa va mariti numarul de clienti si zona de acoperire.

De aceea, compania noastra din Bucuresti este gata sa va asiste si sa va ajute in toate formalitatile juridice. Astfel, veti avea un partener de incredere in drumul spre succes.

Schimbare denumire societate comerciala

Numele unei companii este foarte important. Acesta este primul lucru pe care clientii il vad atunci cand intra in contact cu produsele dumneavoastra, putand fi si cea mai puternica unealta din trusa de marketing.

Schimbarea denumirii / numelui firmei dumneavoastra poate interveni din cauza mai multor factori, precum:

🔸  Alegerea neinspirata a numelui in momentul infiintarii poate ameninta evolutia pozitiva a firmei, fiind probabil greu de retinut de catre consumatori.
🔸  Un nume selectat cu grija poate deveni brandul si imaginea firmei, fiind o unealta esentiala in strategia de promovare.
🔸  Numele firmei poate deveni sinonim cu calitatea produselor si serviciilor; astfel va puteti bucura de renume si o reputatie crescuta atat in randul clientilor, cat si al partenerilor.

Acest procedeu se poate realiza simplu de catre societatea noastra din Bucuresti. Pretul pentru acest serviciu este de 350 de lei.

De ce sa colaborati cu o firma de contabilitate?

Infiintarea unei societati comerciale si operarea acesteia, indiferent de tipul de activitate sau de forma juridica, poate fi un proces complicat, un mare consumator de timp si nenumarate documente.

Daca va hotarati sa colaborati cu firma noastra din Bucuresti, puteti beneficia de cateva avantaje, acestea fiind:

 • Experienta vasta in domeniul de contabilitate sucursala firma

  Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta in domeniu, fiind pregatiti sa va asiste in toate demersurile de care aveti nevoie;
 • Timp castigat

  Cu ajutorul nostru, nu trebuie sa va mai pierdeti timpul la ghisee si in trafic, astfel va puteti concentra pe obiectivele societatii comerciale pe care o conduceti.
 • Mai putin stres

  Deschiderea unei sucursale sau a unei societati comerciale, cat si orice alta schimbare din punct de vedere juridic este un proces complex ce necesita cunostinte si mult timp. Firma noastra din Bucuresti va poate elibera de aceasta sarcina, scapandu-va de un stres in plus.
 • Preturi scazute pentru contabilitate sucursala firma

  Firma noastra are unele dintre cele mai accesibile preturi pentru serviciile oferite si avand in vedere beneficiile prezentate, a timpului castigat si dificultatii de a realiza aceste actiuni pe cont propriu, putem spune ca raportul dintre beneficiu si pret este unul foarte bun.
 • Timp scurt de realizare

  Majoritatea serviciilor noastre sunt realizate intr-un timp cat mai scurt, astfel va puteti incepe sau continua activitatea fara intarzieri din partea noastra.
 • Un numar mare de servicii oferite suplimentar fata de cel de contabilitate sucursala firma

  Firma noastra din Bucuresti ofera un numar foarte mare de servicii, fiind pregatita sa va asiste in toate demersurile ce tin de deschiderea orcarui tip de societate ( de la intreprindere individuala – I.I., societate comerciala cu raspundere limitata - S.R.L. pana la societate pe actiuni – S.A.), tinerea contabilitatii pentru firme, cat si a angajatilor acestora si multe altele. Indiferent de ce serviciu aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi consultanta si consiliere in privinta acestor actiuni de natura juridica.
 • Profesionalism

  Ne ocupam cu seriozitate de fiecare firma in parte, pentru a putea oferi cele mai bune si calitative servicii.
 • Consultanta gratuita oferita la serviciul de contabilitate sucursala firma

  Fiecare actiune de natura juridica poate fi complexa, insa expertii din cadrul firmei noastre sunt pregatiti sa va consulte si sa va sfatuiasca in privinta celei mai bune directii;
 • Punctualitate

  O gestionare corecta si eficienta a contabilitatii nu este de ajuns pentru a mentine firma pe directia succesului. Exista termene stabilite de lege ce nu trebuie depasite; de aceea specialisti nostri vor depune toate documentele necesare, indiferent de natura lor, inainte ca acest termen sa expire.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate sucursala firma. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.