• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate S.A.

Contabilitate S.A. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 200 de lei

Contabilitate S.A. la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Contabilitate S.A.
+ consultanta

Oferim informatii de fiscalitate

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre cele mai bune companii din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate S.A.

Avem printre cele mai atractive preturi din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate S.A.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

Alegerea tipului unei companii inainte de serviciile de contabilitate

La infiintarea unei afaceri puteti avea in vedere deschiderea unei societati pe actiuni sau S.A., o optiune extraordinara daca va doriti o afacere pe termen lung in care sa includeti mai multi parteneri de business. Aceasta se alatura celorlalte optiuni disponibile, precum S.R.L., P.F.A., I.I. etc.

Chiar daca poate fi dificil pentru dumneavoastra sa alegeti forma de activitate potrivita, in echipa noastra veti gasi o serie de specialisti orientati ce va pot acorda indrumarea de care aveti nevoie. Totodata, veti descoperi si cat de important este rolul serviciilor de contabilitate societate pe actiuni la gestionarea acesteia si cat de mult va poate usura intreaga munca.

Societatea pe actiuni - S.A.

Societatea pe actiuni se defineste din punct de vedere legal drept acea forma de societate ce poate fi infiintata de minim 2 actionari indiferent de nationalitate, dar a carui capital nu poate fi mai mic de 25.000 de euro. Prin urmare, un S.A. poate fi considerat o afacere mai serioasa cu numeroase posibilitati de dezvoltare, unde toti partenerii au de spus un cuvant important si detin un aport din actiuni sub forma de procente.

Inca de la aceste informatii putem trage concluzia ca un S.A. Bucuresti, dispune de o organizare complet diferita fata de un S.R.L. Bucuresti sau orice alta forma de afacere cu care aceasta se afla intr-o competitivitate.

De asemenea, administrarea unei societati pe actiuni trebuie in mod obligatoriu sa fie realizata de catre un administrator dedicat si pana la minim trei (situatie aplicata institutiilor care ofera solutii de auditare).

Sigur, sunt mult mai multe particularitati pe care trebuie sa le analizati cu atentie atunci cand alegeti sa infiintati un S.A. sau orice alt tip de firma, unul dintre beneficiile puse la dispozitie de un specialist in contabilitate S.A. fiind o indrumare de succes.

Aveti in vedere infiintarea unei societati pe actiuni?

Contactati-ne chiar acum si vom descoperim impreuna cum poate fi realizat acest lucru!

Cat de important este sa beneficiati de servicii contabilitate societate pe actiuni?

Interventia unui contabil este apreciata indiferent de segmentul de activitate in care va propuneti sa activati. Mai presus de toate, el va asigura increderea unor tranzactii eficiente, dar si a unei bune raportari cu cadrul legal, mai ales tinand cont ca vorbim de un capital initial investit cu o suma destul de generoasa.

Pe langa bugetul de start, veti mai avea nevoie si de angajati, de diferite servicii, veti intreprinde actiuni variate privind achizitiile si cheltuielile firmei. Asa ca existenta serviciilor de contabilitate societate pe actiuni nu e un moft, ci o obligativitate si o necesitate, in primul rand pentru a asigura transparenta tranzactiilor si corectitudinea acestora.

Mai amintim inclusiv faptul ca, intr-o astfel de societate, actiunilor pot fi cedate unei terte parti si inclusiv vandute. Ei bine, in astfel de cazuri, un contabil va avea o contributie majora in a asigura echitabilitatea schimbarilor. Compania poate fi ilistata in Bursa, iar asta poate facilita si mai mult tranzactionarea actiunilor.

Un contabil bun poate reflecta un S.A. de succes.

Alegeti sa colaborati cu cei mai buni experti in domeniu, fara riscuri sau erori. Suntem doar la un click distanta!

Rolul unui contabil S.A.

Tinand cont de cele mentionate anterior, putem afirma faptul ca, un contabil, e totodata un pion important ce poate constribui la desfasurarea unui S.A. Bucuresti. Bineinteles, indiferent de zona in care va aflati sau in care ia nastere o astfel de societate, prezenta si ajutorul contabilului sunt esentiale.

Iata, va putem aduce la cunostinta numeroase sarcini pe care acesta le va desfasura cu maxim de responsabilitate:

✅  Realizarea si inregistrarea de documente contabile necesare la infiintarea firmei;
✅  Stabilirea indatoririlor necesare la infiintare, dar si catre stat/angajati;
✅  Asigurarea platilor catre angajati si furnizori, precum si sprijinirea de alte tranzactii ce au loc;
✅  Realizarea bilanturilor contabile, a intrarilor si iesirilor periodice si/sau anuale, permitand o analiza corespunzatoare a cheltuielilor, investitiilor, cat si in ceea ce priveste obtinerea de profit;
✅  Tranzactionarea actiunilor etc.

La nivelul unei societati, in special cu privire la cele generoase, cu multi angajati si asociati, activitatea contabila poate fi una intensa, deci si aceste servicii de contabilitate societate pe actiuni trebuie sa fie la nivelul asteptarilor.

Si, pentru ca fiecare societate difera ca marime si drept profil de activitate, la fel si sarcinile vor fi variate. Acest aspect determina implicit costurile pe care puteti fi nevoit sa le achitati.

Contabilitate S.A. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Ce beneficiii va ofera contabilul la infiintarea si mentenanta unei societati pe actiuni?

Scopul intreprinzatorului si al actionarilor dintr-o societate e sa-si concentreze toate energiile de care dispun pentru a contribui la buna dezvoltare si la succesul afacerii.

Nu e de mirare ca, tuturor celor care actioneaza contrar acestor principii, in situatia in care acest lucru poate fi dovedit din punct de vedere legal, li se poate suspenda dreptul de vot in cadrul unor sedinte ce au ca urmare luarea unor decizii importante.

Asadar, in timp ce dumneavoastra va concentrati energiile pentru a descoperi cele mai bune solutii si activitati de care are nevoie societatea, trebuie sa acordati increderea si posibilitatea specialistilor in domeniu de a se ocupa de celelalte lucruri relevante precum contabilitatea.

Astfel, principalele beneficii pe care el le pune la dispozitie sunt: economia de timp si de resurse, respectiv indrumare si ajutor de specialitate in actiuni contabile primare si secundare, transparenta, seriozitate si promptitudine.

Economisiti timp legat de serviciile de contabilitate S.A.

Noi va garantam maximum de profesionalism in desfasurarea activitatii noastre, avand o experienta vasta in servicii de contabilitate societate pe actiuni, dar si numerosi specialisti dedicati care-si vor concentra atentia exact acolo unde este necesar.

De asemenea, nu mai trebuie sa treceti prin situatii nefericite de a verifica de doua ori munca expertului contabil sau riscul de a aparea o serie de erori. Verificam si validam fiecare activitate intreprinsa in parte, oferind rezultate optime atat cand vine vorba de gestionarea documentatiei, cat si in tranzactiile financiare.

Economisiti resurse financiare alocate pentru contabilitate societate pe actiuni

Credem cu tarie in lucrurile duse la bun sfarsit exact asa cum trebuie. Prin urmare, de ce ar trebui sa platiti mai mult decat e necesar pentru a va bucura de serviciile pe care le meritati? Va oferim cel mai bun raport calitate-pret pentru servicii contabilitate S.A. pe care le adaptam cerintelor si nevoilor individuale ale oricarei afaceri.

Beneficiati de indrumare de specialitate

Este extrem de dificil sa gasiti indrumarea potrivita in momentul infiintarii unei afaceri. Insa, acum sunteti la un pas sa dobanditi servicii de contabilitate de calitate si de un partener de incredere in aceasta directie, ce va poate ajuta sa luati cele mai bune decizii financiare. Acest lucru se va putea reflecta ulterior si in rezultatele obtinute, in profit si investitii.

Specialistul in contabilitate S.A. va va atentiona cu orice modificare necesara sau impusa, cat si cu privire la anumite erori existente (ce pot aparea mai ales daca ati colaborat in trecut cu alte personalitati din domeniu ce nu si-au pus la dispozitie intreaga expertiza sau care au dispus de cunostinte limitate).

Compania noastra investeste permanent in formare, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de protectie, eficacitate, punctualitate si siguranta.

Transparenta si seriozitate cu privire la operatiunile de contabilitate S.A.

Cheia unei colaborari de succes este transparenta si seriozitatea, lucruri in care credem cu tarie. De aceea, fiecare actiune se va desfasura sub atenta dumneavoastra indrumare si supraveghere, cunoscand pas cu pas toate sarcinile intreprinse, costurile, necesarul implicatiilor, a documentatiei si a finantelor.

Proptitudinea indeplinirii serviciilor de contabilitate societate pe actiuni

Dincolo de necesitatea unei colaborari sigure si transparente, promptitudinea joaca si ea un rol cheie in dezvoltarea sau la mentinerea unei afaceri pe piata. De la documente, pana la termene de plata, toate se inscriu sub un deadline care trebuie respectat in mod precis astfel incat sa fie prevenite o serie de sanctiuni ce se pot rasfrange asupra companiei si a actiunilor. Livram la termen fiecare sarcina, fara ca dumneavoastra sa trebuiasca sa va setati separat un calendar sau sa faceti deplasari inutile.

Externalizarea serviciului de contabilitate S.A. Bucuresti

Contabil dedicat sau servicii de contabilitate externalizate?

Este un aspect pe care orice antreprenor trebuie sa-l aiba in vedere indiferent de situatia in care se afla. Daca intentionati sa deschideti in viitorul apropiat un S.A., va aducem la cunostinta si faptul ca, in cele mai multe situatii s-a dovedit ca este mult mai economic si mai eficient sa va externalizati serviciile de contabilitate societate pe actiuni, in raport cu angajarea unei persoane dedicate.

Probabil va intrebati de ce. Ei bine, o persoana independenta, separata de activitatea propriu-zisa, poate interveni in cadrul firmei cu o noua perspectiva si o viziune mai ampla asupra lucrurilor ce au loc. Astfel, contabilul de acest fel va actiona in mod profesionist si va putea analiza in detaliu contractele companiei, legislatia in vigoare si sa faca raportarile si sa aprobe finantarile acolo unde este necesar.
De altfel, evolutia costurilor poate avea un rol important. O persoana dedicata trebuie platita pentru programul pe care aceasta il aloca societatii, indiferent de numarul actiunilor intreprinse. Insa, serviciile de contabilitate societate pe actiuni externalizate vor presupune un cost raportat la acestea, vizate fiind numarul inregistrarilor contabile ce urmeaza a fi efectuate.

Care este pretul pentru contabilitate S.A.?

Iata-ne ajunsi in punctul culminant unde, va vom dezvalui costurile pe care va trebui sa le alocati pentru contabilitate S.A. Amintim ca serviciile individualizate necesita un cost mult mai ridicat si chiar de peste 4 ori mai mare decat pretul necesar pentru contabilitatea externalizata unde totul depinde in mod exclusiv de activitatea intreprinsa.

De exemplu, ajutorul venit din partea specialistilor nostri in cazul in care nu exista activitate la nivelul societatii, are un cost de 100 lei/luna. Acesta poate ajunge pana la 550 lei pentru o marja de 101 – 150 inregistrari contabile, in raport cu salariul unui contabil propriu-zis ce depaseste suma lunara de 6500 de lei brut.

Bineinteles, pretul poate varia inclusiv in functie de profilul companiei sau de momentul la care se solicita aceste servicii si implicatiile aferente. Daca ati decis sa colaborati cu echipa noastra in cele ce urmeaza, veti afla in mod cert si transparent ce costuri trebuie achitate lunar.

Nu transformati actiunile contabile intr-o sursa de stres din punct de vedere temporar sau financiar! Noi cunoastem legislatia, nevoile unei societati pe actiuni cu profile variate si dispunem inclusiv de toate instrumentele si resursele necesare pentru a va transforma eforturile intr-o reusita.

Va ajutam sa va extindeti cu succes in piata si contribuim activ la crearea unei imagini profesioniste.

Puteti opta chiar acum pentru o colaborare eficienta, plina de avantaje, pe termen lung.

De ce sa apelati la serviciile noastre de contabilitate S.A.?

De ce noi si nu altii? Serviciile de contabilitate S.A. Bucuresti sunt astazi usor de obtinut de catre orice antreprenor si/sau societate. Dincolo de aspectele deja prezentate, exista o serie de atribute care ne recomanda cu incredere.

In primul rand, dispunem de un portofoliu variat de clienti care ne-au aratat multumirea lor printr-o functionare continua in piata si o dezvoltare de succes. Un alt plus este si faptul ca membrii nostri sunt acreditati C.E.C.A.R., ceea ce inseamna ca suntem autorizati pentru intocmirea de rapoarte contabile sau pentru intreprinderea de actiuni financiare in numele a diferite companii.

Avem si o lista generoasa de servicii auxiliare de folos care pot veni in preintampinarea nevoilor in orice moment, atunci cand este obligatoriu, necesar sau in momentul in care aveti dorinta de a intreprinde anumite actiuni.

Amintim urmatoarele operatiuni pe care le puteti avea in vedere:

✔️  Activare, eliminare sau inlocuire coduri CAEN;
✔️  Inchidere sau deschidere puncte de lucru, companii, societati;
✔️  Servicii de gazduire sediu social;
✔️  Suspendarea si respectiv reluarea activitatii unei firme (proces ce poate fi realizat in cazul unor situatii deficitare);
✔️  Schimbare nume firma, schimbare domeniu de activitate sau schimbare sediu social etc.

Prin urmare, la noi gasiti o lista completa de servicii de care puteti beneficia intr-un singur loc. Acestea fiind zise, nu ramane decat sa ne contactati in timp util pentru a stabili concret modalitatea in care va putem ajuta si sa va putem furniza o oferta de pret personalizata nevoilor. Puteti in acelasi timp sa solicitati serviciile dorite direct de pe site, prin adaugarea in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate S.A.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.