• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate firma IT: software, programare si service

Home Servicii Servicii infiintare firma si contabilitate Contabilitate firma IT: software, programare si service
Contabilitate firma IT: software, programare si service - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 200 de lei

Contabilitate firma IT: software, programare si service la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Infiintarea firmei gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare firma IT: software, programare si service fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre cele mai bune companii din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate firma IT: software, programare si service

Avem printre cele mai atractive preturi din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate firma IT: software, programare si service.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

Pentru contabilitate firma IT: software, programare si service ne puteti contacta rapid

Logo Profi Conta - Profesionisti in infiintari firme si contabilitate

De ce aveti nevoie de contabilitate firma IT: software, programare si service?

V-ati facut planuri sa optati pentru un alt parcurs profesional, poate sa infiintati o firma in domeniul tehnologiei, comertului, programarii si a mentenantei software? Suna minunat si va felicitam pentru curaj! Cu toate acestea, va recomandam sa nu va pripiti in luarea unor decizii caci, de la infiintare pana la functionare, este un parcurs lung care necesita intreaga atentie.

Antreprenorii aflati la inceput de drum sunt mai cu seama pusi in situatia de a se confrunta cu neplaceri sau cu dificultati din lipsa informatiilor de specialitate. Iar daca acesta este primul business pe care intentionati sa-l deschideti, exista o probabilitate redusa sa stiti ca pentru multe dintre segmentele de activitate pe care le veti desfasura in mod direct sau indirect veti avea nevoie si de specialisti dedicati.

Iar acest aspect nu il spunem doar noi, ci si legea care prevede, in cadrul unor societati, sa existe personal calificat capabil sa raspunda cerintelor si nevoilor pe care le are orice segment de activitate. Printre acestea se regasesc si contabilul sau colaborarea cu o firma de contabilitate, pentru servicii dedicate catre analiza si mentinerea bunastarii fiscale a firmei. In acest fel veti indeplini conditiile legale si veti acea acces la situatia financiara a afacerii pe care o conduceti.

Desigur, serviciile de contabilitate firma IT: software, programare si service necesita colaborarea cu o companie specializata care sa cunoasca modurile de functionare si de organizare ale unui astfel de de domeniu de activitate. Doar in acest fel se ofera oportunitatea sa se poata lua deciziile corecte si sa se actioneze in mod corespunzator. La Profi Conta este usor sa beneficiati de serviciile de contabilitate Bucuresti de care aveti nevoie. Indiferent ca SRL-ul tocmai trebuie infiintat sau are deja ani de activitate, noi reprezentam solutia pentru orice profil de activitate al companiei. Si pentru a va aduce un plus de incredere precizam ca dispunem de experienta inclusiv in contabilitate firma IT: software, programare si service.

Cine tine contabilitatea intr-un S.R.L. IT: software, programare si service?

Atunci cand sunteti la inceput de drum si va ganditi la diferitele forme juridice de organizare a afacerii, puteti beneficia de mai multe variante : infiintare P.F.A, infiintare S.R.L, infiintare I.I., infiintare S.A. etc. Fiecare optiune are atat avantaje cat si dezavantaje. Insa, in majoritatea cazurilor, este o optiune mai buna sa colaborati cu o companie de infiintari firme si contabilitate decat sa angajati un contabil. De cele mai multe ori onorariul este mai mic decat salariul unui nou angajat, iar experienta este net superioara.

Cea mai intalnita forma de organizare este S.R.L. sau societate cu raspundere limitata, ce este ideala pentru diferite tipuri de afaceri in special datorita capitalului social redus cu care se porneste o companie, cat si din prisma accesului la oricare dintre clasificarile activitatilor economice in economia nationala, cunoscuta sub denumirea de CAEN. De asemenea, inca de la infiintarea companiei, se pot atribui unul sau mai multe coduri ce atesta dreptul de lucru in diferite domenii. In cazul in care deja aveti o companiei si doriti sa adaugati alte activitati economie, va punem la dispozitie serviciul de adaugare si activare cod CAEN.

In cazul P.F.A.-urilor numarul de activitati este limitat. De asemenea, se pot angaja maxim 8 persoane. Lucrurile se schimba cand vorbim de contabilitate S.R.L. IT: software, programare si service, unde legea nu prevede o limita maxima numarului de salariati.

Probabil va intrebati de ce. Ei bine, lucrurile sunt cat se poate de simple. Un PFA in general, nu are o activitate impresionanta, aceasta fiind adesea desfasurata de catre o persoana. La S.R.L. pot fi mai multi asociati care detin compania si sunt firme care ajung la mii de salariati. Iar functionarea e mult mai ampla si se doreste a se dezvolta cat mai mult. De asemenea, se poate adauga / numi un administrator care se ocupe de societatea cu raspundere limitata.

Trebuie sa luati in calcul ca apare si necesitatea gazduirii unui sediu social, care nu se recomanda a fi ales in locul in care proprietarul locuieste in viata de zi cu zi. Pe langa faptul ca poate creste volumul de activitate si puteti primi corespondenta care, in unele cazuri, ajunge in mainile vecinilor, este o solutie mai buna sa tineti la distanta mediul profesional de cel familial. Pentru a putea beneficia de toate avantajele va oferim si gazduirea sediului social pentru un onorariu atractiv. 

Indiferent daca aveti un P.F.A., I.I., S.R.L. sau S.A., Profi Conta reprezinta solutia optima pentru contabilitate firma IT – software, programare si service: economisiti un salariu, beneficiati de experienta in diferite domenii de activitate si, la nevoie, aveti la dispozitie diferite servicii complementare pentru compania dumneavoastra.

Alegeti sa colaborati cu experti contabili, autorizati C.E.C.C.A.R.

Experienta noastra va fi de partea companiei dumneavoastra

Cum aleg o companie de contabilitate firma IT: software, programare si service?

Colaborarea cu un expert contabil trebuie stabilita atent si, desigur, dupa nevoile dumneavoastra, astfel incat acesta sa fie persoana de incredere pe care v-o doreati, dar in acelasi timp sa fiti satisfacut in cele din urma, din punct de vedere al seriozitatii si calitatii serviciilor. De asemenea, trebuie  sa tineti cont si de preturile pentru contabilitate firma.

Bineinteles, este esential sa va informati inainte de toate si, de ce nu, sa solicitati parerea antreprenorilor cunoscuti care v-ar putea ajuta, din prisma experientei lor, cu o recomandare potrivita atunci cand aveti deja dorinta de a lucra cu un profesionist. In joc sunt atat afacerea cat si viitorul dumneavoastra financiar.

Iar daca nu aveti inca nicio recomandare, dar va doriti sa colaborati cu o companie din Bucuresti prompta, transparenta si serioasa, ori nu sunteti multumit de cine va tine in prezent serviciul de contabilitate S.R.L. IT: software, programare si service, puteti alege cu incredere Profi Conta. Suntem experti contabili si avem autorizarile necesare, astfel ca ne putem asigura de bunul mers al firmei dumneavoastra.

Totodata va oferim si avantajul de infiintare SRL in mod gratuit, optiune de care beneficiati daca achitati in avans 6 luni pentru serviciile de contabilitate. Avand in vedere ca oricum ar fi trebuit sa alocati un buget pentru gestiunea financiara, este in avantajul dumneavoastra sa economisiti onorariul pentru inregistrarea companiei (va revin, in continuare, restul taxelor). In tot acest timp ne vom asigura ca operatiunea de contabilite firma IT – software, programare si service va fi una corespunzatoare: vom intocmi declaratiile, vom depune bilaturile si ne vom ocupa de salarizarea personalului.

Colaborand cu Profi Conta veti avea afacerea pe maini bune. De asemenea, veti evita orice neplacere, chiar si cele care vizeaza un posibil control neanuntat, de exemplu, din partea ANAF sau a altor institutii care pot verifica gestiune contabila, la care orice eroare v-ar putea aduce un prejudiciu. Alaturi de o firma de contabilitate buna conducerea unei companii devine o adevarata placere si va ofera posibilitatea de a va axa pe lucrurile ce tin de aria dumneavoastra de activitate.

Contabilitate firma IT: software, programare si service - Profi Conta - Profesionisti in firme

Ce se intampla cand nu lucrati cu o companie serioasa de contabilitate firma IT: software, programare si service?

In primul rand, in lipsa colaborarii cu o companie ce cunoaste in detaliu cum se tine o contabilitate firma IT: software, programare si service, vor aparea lipsa de informatii fiscale si de predictibilitate. Fiecare buget se planifica atent intr-un S.R.L., precum si in alte societati, fiind un lucru esential nu doar pentru a asigura echilibrul la nivel organizatoric intern, dar si extern, in raport cu mediul de afaceri existent.

Iar atunci cand apar erori de calcule, ele se pot rasfrange in cele mai grave situatii asupra activitatii, dar si a profitului incasat. Impozitele mult prea mari vor trebui acoperite din profit, iar greselile ce tin de raportarea intarziata, neadecvata, incompleta, pot duce la sanctionarea administratorilor. Si astfel, va puteti pune cu usurinta firma in pericol, precum si reputatia, lucru pe care nu si-l doreste niciun antreprenor.

De asemenea, au existat situatii in care necunoasterea procedurilor fiscale de catre conducatorul unei companii a fost dublata de lipsa informatiilor ale contabilului ales, si care, din nefericire, nu a tratat situatia cu profesionalism. Trebuie sa cunoasteti care este limita incasarilor in numerar de la acelasi client, in aceeasi zi (5000 de lei), dar si limita incasarilor in numerar pentru o singura factura, chiar daca sunt tranzactii in zile diferite (5000 de lei). Serviciul de contabilitate firma IT – software, programare si service nu se lasa, asadar, pe mainile oricui. Este important sa va concentrati cat mai mult asupra activitatii desfasurate, pentru a creste profitabilitatea, fiind cat mai ferit de controale si amenzi inutile.

Pentru contabilii incepatori formati in cadrul companiei dumneavoastra va fi un adevarat beneficiu experienta de care vor avea parte. Dar, mai ales la inceput, exista sanse consistente sa apara greseli in completarea documentelor si depunerea lor corecta catre institutiile competente. Plus ca, pe masura ce va dezvoltati, veti simti tot mai alert nevoia si dorinta de a fi in siguranta, de a face lucrurile cat mai profesional cu putinta. Si astfel, fiecare secunda conteaza si nu va puteti permite sa riscati succesul afacerii dumneavoastra. Asa ca inceperea unei colaborari cu o companie cu experienta reprezinta solutia optima, mai ales ca intr-o firma de contabilitate isi desfasoara activitatea experti contabili, care au un grad mai inalt inclusiv de scolarizare in acest domeniu.

Probabil ca va ganditi si la implicatiile financiare. O companie buna de contabilitate firma IT: software, programare si service va avea desigur, si pretentii financiare pe masura. Dar imaginati-va ca, o colaborare cu un incepator va poate duce in postura de a cheltui si de a investi mai multe resurse pentru a remedia niste erori. Plus ca, in majoritatea cazurilor, onorariile companiei de contabilitate sunt mai mici decat salariul brut (cu toate taxele incluse) al unui salariat in acest domeniu. Asa ca veti descoperi ca puteti fi avantajat chiar si in ceea ce priveste remuneratia.

La Profi Conta va oferim servicii premium de contabilitate firma IT: software, programare si service personalizate, la un cost accesibil.

Contactati-ne si haideti sa planuim impreuna viitorul de succes al firmei dumneavoastra!

Care sunt atributiile unui contabil pentru un SRL cu profil IT: software, programare si service?

O companie specializata in acest domeniu nu face doar calcule, pentru care exista astazi tot felul de softuri specializate care permit economisirea de timp si ofera o mai buna precizie a rezultatului. Aceste aplicatii sunt contra-cost si necesita o mentenanta specifica, deci atunci cand exista un contabil intern pentru firma IT – software, programare si service, va trebui sa asigurati ca acesta dispune si de uneltele necesare. In cazul colaborarii cu o companie de gestiune nu va mai fi nevoie de astfel de investitii.

In acest profil de activitate fac parte si alte atributii. Printre altele, mai amintim si de realizarea bilanturilor contabile in urma carora se va putea observa lunar, semestrial si anual, evolutia veniturilor, a cheltuielilor si a profitului, in functie de raportarea care s-a facut.

Mai apoi, contabilul are grija si de drepturile angajatilor, la care va inregistra salariile. Tot acesta tine evidenta referitoare la ce se cheltuie si pe ce, realizeaza diferite documente fiscale, iar ulterior raporteaza catre ANAF si alte institutii toate aceste fise si inregistrari conform legislatiei in domeniu.

Avand atat de multe cunostinte despre activitatea afacerii dumneavoastra, contabilul de firma IT – software, programare si service se poate transforma si intr-un apropiat al companiei, care sa va sfatuiasca in cazul unor probleme terte la care economiile trebuie gestionate mai atent, la fel ca si investitiile. De aceea, putem afirma ca un contabil se mai poate defini drept inima unei afaceri de succes. Iar daca nu ati pornit inca pe acest drum, va suntem alaturi si cu serviciul de infiintare firma IT: software, programare si service

Avantajele externalizarii procesului de contabilitate S.R.L. IT: software, programare si service

Nu este deloc gresit sa va doriti sa lucrati cu un contabil salariat direct al afacerii dumneavoastra. Dar, din nefericire, cand aveti o afacere la inceput de drum sau atunci cand treceti prin dificultati este un cost cu multe zerouri pe care putini si-l pot permite. Dar cum ar fi daca v-am spune ca nu timpul sau locul determina eficienta si ca puteti sa va insusiti obligatiile prin externalizarea serviciului de contabilitate S.R.L. IT: software, programare si service Bucuresti?

Un prim avantaj este faptul ca achitati exact cat aveti nevoie. Adica onorariul este proportional cu numarul de inregistrari contabile, deci nu platiti mai mult decat este necesar. De asemenea, nu mai sunteti nevoit sa achitati cateva mii de lei pentru a angaja un contabil. Iar daca dimensiunea afacerii este una redusa sau daca aveti o companie fara activitate, de ce sa platiti mai mult decat este necesar?

Astfel, externalizarea serviciului de contabilitate firma IT – software, programare si service poate fi o forma considerabila de ajutor atat pentru dumneavoastra, dar si pentru un actual contabil cu care lucrati si in care aveti incredere, in eventualitatea in care va doriti o noua opinie din partea unor specialisti terti. Mai ales ca legislatia este voluminoasa si in continua schimbare. Firma de contabilitate poate inclusiv sa afirme sau sa infirme rezultatele unui novice pe care il formati in prezent pentru companie, ori poate deveni un ajutor atunci cand contabilul salariat nu mai face fata. Prin urmare, cand sarcinile sunt variate, castigati si timp.

Iar dumneavoastra puteti fi in sfarsit relaxat ca gestiunea financiara a firmei este pe maini bune. Profi Conta va ajuta sa va transformati visele in realitate fara niciun fel de griji, iar solutiile noastre de contabilitate firma IT: software, programare si service sunt special gandite pentru companiile mici si mari, dar oferite cu simt de raspundere tuturor celor care ne acorda increderea lor. 

De ce sa colaborati cu Profi Conta din Bucuresti pentru contabilitate firma IT: software, programare si service

La Profi Conta acoperim cele mai importante aspecte ale vietii dumneavoastra de antreprenor: infiintarea unei companii, precum si serviciile externalizate de contabilitate firma Bucuresti pe termen scurt, mediu si lung, ambele fiind esentiale dupa cum ati remarcat deja. De asemenea, beneficiati si de consultanta pe toata durata colaborarii.

Avem insa cele mai competitive oferte de pe piata si serviciile noastre va sunt puse la dispozitie imediat. Un plus este faptul ca, de exemplu, noi ne putem ocupa de infiintarea firmei dumneavoastra in doar 4 zile lucratoare. Da, ati auzit bine! Timpul este crucial pentru fiecare dintre noi si ne dorim sa va vedeti visul implinit cat mai curand.

Avand un profesionist care se va ocupa de toate aspectele necesare, dumneavoastra veti putea pune la punct si alte servicii auxiliare companiei, fara sa va mai bateti capul umbland din loc in loc ca sa ridicati si sa depuneti tot felul de documente care nu sunt niciodata in regula sau complete. Printre acestea amintim:

In Romania, birocratia este semnificativa, iar limbajul de specialitate sau lipsa de empatie, de cunoastere a noutatilor etc. de catre cei aflati in spatele unor birouri esentiale, va poate ingreuna sarcina de a va deschide firma.

Noi ne asiguram ca nu veti mai intampina neplaceri, ba chiar va oferim sansa sa va infiintati o firma in mod gratuit, in anumite circumstante, bineinteles. Care sunt acestea? Nu e niciun secret ca oferim acest beneficiu clientilor care decid plata in avans a serviciului de contabilitate pe o perioada de minim 6 luni. In acest fel economisiti onorariul pentru infiintare firma, ramanand in sarcina dumneavoastra doar restul taxelor.

Astfel, puteti lucra cu un expert contabil axat pe cunoasterea si indeplinirea nevoilor, dar totodata va veti minimiza cheltuielile variate care vi se solicita pentru a va deschide propria firma. Suntem deschisi chiar si celor mai ample provocari pe care le transformam intr-o prioritate.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate firma IT: software, programare si service. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.