• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Obtinere numar (cod) EORI

Obtinere numar (cod) EORI - Profi Conta - Profesionisti in firme

Doar 100 de lei

Obtinere numar (cod) EORI la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Obtinere numar (cod) EORI rapid

Il veti primi pe email in doar 1-2 zile lucratoare

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire sau putem colabora prin email

Cat timp dureaza

In 1-2 zile lucratoare realizam operatiunea de obtinere numar (cod) EORI.

Cat costa serviciul de obtinere numar (cod) EORI

100 de lei veti avea de achitat in total.

Ce acte sunt necesare cand aveti cetatenia romana / sediul in Romania

Persoana fizica

 •  Carte de identitate

Persoana juridica

 •  Certificat de inregistrare eliberat de O.N.R.C. / documentele de înregistrare eliberate de autorităţile cu atribuţii în acest sens, in cazul celor care nu sunt operatori economici
 •  Act constitutiv – doar pentru operatorii economici
 •  Documente din care sa rezulte adresa sediului social sau domiciliului fiscal actual – doar daca difera de cea din certificatul de inregistrare emis de O.N.R.C. sau de cea din certificatul de inregistrare in scopuri de TVA
 •  Certificat de inregistrare TVA – doar daca firma este platitoare de TVA

Ce acte sunt necesare cand aveti cetatenia straina / sediul in afara Romaniei

Persoana fizica

 •  Permis de sedere (fata + verso) sau pasaport.

Persoana juridica

 •  Certificat de inregistrare eliberat de autoritatile statului in care se afla sediul
 •  Certificat de inregistrare TVA eliberat de unul din statele membre ale Uniunii Europene – doar daca firma este platitoare de TVA
 •  Documente din care sa rezulte adresa sediului social sau a domiciliului fiscal de la momentul inceperii procedurii de obtinere numar EORI, în original sau copie legalizată, mai noua de 6 luni – doar daca adresa difera fata de cea inscrisa in aceste 2 certificate de mai sus

Obtinere numar (cod) EORI pentru extinderea activitatii

Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana in anul 2007 a fost un moment important, atat din punct de vedere social, dar mai ales economic. Posibilitatea de a realiza comert mult mai usor cu ceilalti membrii, cat si o trecere libera intre tari a propulsat economia tarii si a deschis nenumarate sanse de dezvoltare economica.

In ziua de azi, tot mai multe persoane fizice isi doresc sa inceapa un business sau sa isi dezvolte o mica ocupatie pe langa jobul principal. De multe ori acestia nu reusesc sa profite de piata interna din diferite motive si in aceste momente isi indreapta atentia spre potentialii clienti din afara Uniunii Europeana. Insa, pentru a face acest lucru intr-un mod legal, acestia au nevoie sa urmeze un procedeu de obtinere numar EORI.

De asemenea, anumite firme pot alege sa intreprinda activitati comerciale in spatiului economic european prin importul din afara UE, fiind mult mai multi clienti pentru produsele si serviciile oferite. Si acestia, ca si in cazul unei persoane fizice au nevoie sa inceapa procesul de obtinere cod EORI.

Ce este un numar (cod) EORI?

Codul EORI este un numar unic folosit in cadrul Uniunii Europene, utilizat de catre autoritatile vamale pentru a fi acordat in scopul inregistrarii si identificarii, atat pentru persoane fizice, cat si persoane juridice. Acest cod are ca scop principal un control mai crescut asupra operatorilor economici, astfel acestia putand realiza tranzactiile cu firme din afara UE intr-un mod corect si legal.

Cine are nevoie de serviciul de obtinere numar (cod) EORI?

01

Persoane fizice

Daca o persoana fizica doreste sa scoata sau sa introduca produse prin importul sau exportul acestora in interiorul sau exteriorul Uniunii Europene, atunci acestia au obligatia de obtinere cod EORI.
02

Persoane juridice

Ca si in cazul persoanelor fizice, daca anumite firme doresc sa intreprinda comert cu tari din afara Uniunii Europene, atunci si acestea sunt nevoite sa inceapa procedura legala de obtinere numar EORI.

Care sunt avantajele comertului in exteriorul Uniunii Europene?

Comertul in exteriorul Romaniei poate prezenta o oportunitate incredibila, atat pentru persoane fizice, cat si firme. Indiferent de sectorul de activitate in care lucrati, tarile din afara UE reprezinta un spatiu ce va poate ajuta sa va mariti numaidecat profitul, acestea prezentand un numar mare de avantaje, printre care:

01

Un numar mai mare de potentiali clienti prin obtinere numar (cod) EORI

Mediul de afaceri din afara comunitatii europene este, de asemenea, foarte dezvoltat, cu un numar impresionant de clienti, lucru ce va poate fi benefici pe termen scurt si lung. Cu o populatie mult mai mare decat Romania si cu o situatie economica puternica, aceste tari pot gazdui un procent important din baza dumneavoastra de clienti.

Cu o strategie de marketing si promovare realizata intr-un mod profesionist si o cercetare de piata amanuntita, puteti sa intrati in acest spatiu si sa beneficiati din punct de vedere financiar, imediat ce terminati procedura de obtinere numar EORI.
02

Noi oportunitati de dezvoltare

Vanzarea de produse nu este singura activitate pe care o puteti intreprinde in afara comunitatii europene. Operatiuni precum cele de tranzit, reprezentare sau chiar si activitati de depozitare pot fi actiuni auxiliare sau principale, metode prin care va puteti creste cu siguranta profitul.

De asemenea, in cadrul afara Uniunii Europene cererea pentru anumite tipuri de produse poate fi mult mai mare fata de tara noastra. In acest sens, este normal sa luati in considerare dezvoltarea afacerii in acest spatiu.
03

Posibilitatea extinderii afacerii prin obtinere numar (cod) EORI

Afacerea dumneavoastra, indiferent de domeniul de activitate are nevoie sa evolueze si sa se adapteze mediului de afaceri in permanenta. Progresul afacerii depinde nu doar de un plan de afaceri bine pus la punct sau de un plan de marketing agresiv, ci si prin abilitatea de a anticipa schimbarile care se petrec pe piata, astfel reusind sa profitati din plin de acestea.

Anumite bunuri sau materii prime pot fi scumpe si mult mai greu de cumparat in Romania, insa prin gasirea unor furnizori accesibili si convenabili din afara spatiului european, acest lucru va poate ajuta sa va mentineti costurile la un nivel redus si sa introduceti produse noi pe piata interna.
04

Competitie prea mare in tara

De multe ori, piata din Romania este aglomerata de multi operatori economici. Acest lucru poate fi un lucru dificil pentru firme, deoarece numarul de clienti la care acestia pot ajunge este mult mai redus.

De aceea, anumite persoane juridice pot alege sa isi exporte bunurile in afara granitelor, fiind o modalitate mult mai sigura si eficienta de a-si creste veniturile.

Activitatile de import si export catre / din Uniunea Europeana si nu numai, pot fi o oportunitate incredibila pentru dumneavoastra. Indiferent ca sunteti o persoana fizica care doreste sa scoata sau sa introduca produse din spatiul european sau sunteti o firma care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si activitatea, actiunea de obtinere numar (cod) EORI trebuie sa fie o prioritate.

Cum este constituit codul EORI?

In tara noastra, codul EORI (Economic Operators Registration and Identification number) este format atat pentru persoane fizice, cat si firme, folosind un identificator al statului membru (in cazul tarii noastre RO) urmat de maxim 15 caractere alfanumerice.

Model obtinere numar (cod) EORI persoane fizice

RO + codul numeric personal

Model obtinere numar (cod) EORI persoane juridice

RO + codul unic de identificare (C.U.I.)

Cat costa si cat dureaza procesul de obtinere numar (cod) EORI?

Codul EORI este esential in cazul care doriti sa faceti comert in exteriorul Romaniei. De aceea, este indicat sa obtineti cat mai repede acest numar pentru a va putea incepe sau continua activitatea intr-un mod legal si corect.

Firma noastra din Bucuresti, are experienta in toate demersurile contabile si legale de care aveti nevoie. Pretul pentru acest serviciu este de doar 100 RON, indiferent daca este pentru persoane fizice sau firme. Procedura de obtinere cod EORI este rapida, fiind oferit in 1 -2 zile lucratoare din momentul comenzii.

Obtinere numar (cod) EORI - Profi Conta - Profesionisti in firme

Care sunt avantajele colaborarii cu firma noastra?

Experienta vasta

Firma noastra din Bucuresti are experienta in domeniu si va poate ajuta intr-un numar mare de operatiuni juridice. Este important ca in fiecare operatiune pe care o intreprindeti, indiferent ca sunteti la inceput de drum sau aveti vechime, sa lucrati cu profesionisti, acestia oferindu-va seriozitatea si cunostintele legale de care aveti nevoie.

Castigati timp cu serviciile noastre de obtinere numar (cod) EORI

Ca manager, dar si ca persoana fizica, stiti cat de important este timpul si gestionarea acestuia intr-un mod eficient, fiind prioritar pentru indeplinirea tuturor obiectivelor. Timpul pierdut cu produsele destinate importului sau exportului poate fi fatal, de aceea este esential sa obtineti cat mai repede codul EORI pentru a va continua activitatea.

Societatea noastra din Bucuresti ofera cele mai rapide si calitative servicii, putand sa va incepeti activitatea de importare sau exportare in maximum doua zile lucratoare.

Consultanta

Comertul in spatiul european poate fi o etapa importanta si decisiva in viata dumneavoastra sau a societatii comerciale pe care o conduceti. Este un stadiu complex, ce necesita, pe langa o analiza si o cercetare de piata amanuntita, un plan de afacere si de marketing bine conturat.

Expertii nostrii din Bucuresti au experienta in diferite domenii de activitate, fiind pregatiti sa va ajute si sa va consulte in privinta tranzactiilor de import si export.

Tarife accesibile pentru optiunea de obtinere numar (cod) EORI

Indiferent de ce serviciu aveti nevoie, firma noastra are preturi accesibile si corecte, lucru ce va poate beneficia in orice etapa v-ati afla. Orice manager stie cat de important este sa isi mentina costurile scazute pentru a creste profitul, de aceea este esential sa beneficiati de servicii realizate atat corect si rapid, dar si la un pret convenabil.

Mediul de afaceri, atat din tara noastra, cat si din afara este competitiv si plin de oportunitati ce asteapta sa fie exploatate, de aceea este esential sa actionati cat mai repede.

Serivicii de contabilitate S.R.L.

Contabilitatea unei firme, mai ales in cazul societatiilor care importa sau exporta bunuri este mult mai dificila decat o societate regionala. Codul EORI va poate ajuta sa tranzitati bunurile oriunde in lume, dar va fi necesar sa aveti si un contabil expert pentru a va inregistra foarte bine facturile emise si primite. Acest serviciu se poate realiza usor de catre firma noastra din Bucuresti pentru a scapa de toate elementele coplesitoare in vederea solutionarii evidentelor contabile.

 • 🗹 Firma fara activitate – 100 lei / luna;
 • 🗹 0 si 10 inregistrari contabile pe luna – 200 / luna;
 • 🗹 Intre 11- 50 inregistrari contabile – 300 lei / luna;
 • 🗹 Intre 51 -75 inregistrari contabile – 350 lei / luna;
 • 🗹 Intre 76 – 100 inregistrari contabile – 400 lei / luna;
 • 🗹 De la 101 la 150 de inregistrari contabile – 550 lei / luna.

Pentru activitatile de import si export, contabilitatea este mai complexa, lucru ce poate schimba tarifele. Pentru o oferta exacta, nu ezitati sa ne contactati la sediul nostru din Bucuresti, astfel va veti bucura de cele mai bune servicii de contabilitate.

Ce tipuri de entitati pot opta pentru obtinere numar (cod) EORI

Cand doriti sa inregistrati o firma pentru a va desfasura activitatea, mai ales international, veti avea nevoie de un cod EORI. Cu ajutorul acestuia, firma dumneavoastra va putea sa realizeze exporturi si importuri pentru a benefia cat mai multa lume de produsele din cadrul firmei. Cel mai des tip de activitate este comertul online. Este o forma usoara in care puteti achizitiona articole de orice fel dintr-o anumita tara si sa o vindeti online local sau international.

Infiintare S.R.L.

Aceasta forma juridica este cea mai buna pentru comertul international, neavand restrictii din punct de vedere al codurilor C.A.E.N. si se poate dezvolta foarte mult.

Pretul pentru infiintare firma S.R.L. este de 350 de lei si poate fi gata in maxim 4 zile lucratoare.

Infiintare S.R.L. -D.

Un S.R.L. – D. va poate fi de ajutor, mai ales ca tanar intreprinzator sa aveti un avantaj in fata competitiei. Sunt cateva beneficii care merita luate in calcul pentru ca afacerea dumneavoastra sa intre pe profit cat mai repede.

Pretul pentru infiintare firma S.R.L. – D. este de 350 de lei si se realizeaza in maxim 4 zile lucratoare.

Infiintare P.F.A.

Infiintarea unei persoane fizice autorizate poate fi solutia ideala daca vreti sa incepeti activitatea cu un capital mai mic. Puteti activa in domeniul ales pana in momentul in care considerati ca trebuie sa treceti la urmatorul nivel, acela fiind infiintarea unui S.R.L.. Va fi obligatoriu la infiiintare sa prezentati si o diploma de competente in domeniul in care va veti desfasura activitatea.

Infiintare I.I.

Intreprinderea individuala este o alternativa a celor de mai sus avand un grad mai scazut de complexitate dar si de dezvoltare. Este important de retinut, la fel ca in cazul unui P.F.A. ( persoana fizica autorizata ), solicitantul trebuie sa detina o diploma certificata in domeniul in care va activa. Acest lucru nu este necesar in cazul unui S.R.L.

Toate firmele mai sus mentionate pot fi infiintate gratuit cu ajutorul nostru. In felul acesta nu veti mai plati onorariul, ramanand in sarcina dumneavoastra doar restul taxelor. Pentru a beneficia de aceasta oportunitate trebuie sa incheiati un contract cu firma noastra pentru tinerea evidentei contabile si sa achitati pentru 6 luni in avans.  Indiferent de entitatea aleasa, veti avea nevoie de un contabil expert pentru a gestiona cat mai bine situatia firmei dumneavoastra. In mod special daca veti lucra international, acest lucru va va fi benefic pentru un succes garantat.

Serviciu de schimbare denumire firma

Indiferent ca doriti sa importati sau sa exportati bunuri, numele companiei dumneavoastra trebuie sa fie ales cu grija. De cele mai multe ori, acesta este ales la infiintare intr-un mod aleatoriu, lucru ce poate fi problematic in decursul activitatii. Numele firmei, indiferent de tipul juridic, poate influenta in mod direct modul in care clientii relationeaza cu dumneavoastra. Numele este unul dintre cele mai sigure si puternice moduri de a va dezvolta brandul. Un nume emblematic, precum cel al marilor firme din lume va poate propulsa spre succes si va poate ajuta in crearea unei strategii de promovare eficienta.

In ziua de azi, marketingul este realizat din ce in ce mai mult in mediul online si mai ales pe retelele de socializare. Numarul imens de utilizatori din spatiul european, dar si din lume, fac din platformele de social media un spatiu cu un potential de dezvoltare masiv.

Numele companiei dumneavoastra poate fi partea centrala din aceasta strategie, de aceea trebuie ales cu grija, deoarece un nume slab ce poate fi uitat sau ignorat usor de consumatori, poate insemna un declin al vanzarilor si un sfarsit inevitabil.

Pretul pentru acest serviciu este de 350 de lei si dureaza aproximativ 4 zile lucratoare.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Obtinere numar (cod) EORI. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.