• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Infiintare firma IT: software, programare si service

Home Servicii Servicii infiintare firma si contabilitate Infiintare firma IT: software, programare si service
Infiintare firma IT software, programare si service

Doar 350 de lei + taxe

Infiintare firma IT: software, programare si service la pretul corect

In 4 zile lucratoare

Inregistrarea se face rapid

Infiintarea firmei IT gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare firma IT: software, programare si service fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

Cat timp dureaza

In 4 zile lucratoare realizam operatiunea de infiintare firma IT: software, programare si service.

Cat costa serviciul de infiintare firma IT: software, programare si service

678 de lei veti avea de achitat in total350 de lei (onorariu) + 200 de lei (notariat) + 128 de lei (Registrul Comertului).

Ce acte sunt necesare

Aveti nevoie de cartea de identitate si dovada dreptului sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere, contract de comodat etc.), pentru infiintare firma IT: software, programare si service.

Va putem oferi gazduirea sediului social in Bucuresti, incepand de la 500 de lei/an, daca nu aveti la dispozitie o locatie. Pentru 2 ani veti avea de achitat doar 900 de lei, fiind o solutie optima pentru cei care doresc un termen mai lung.

Colaborare de lunga durata dupa operatiunea de infiintare firma IT: software, programare si service

Suntem alaturi de compania dumneavoastra inclusiv cu serviciile de contabilitate firma IT: software, programare si service, oferindu-va onorarii atractive. Iar acestea pornesc de la doar 200 de lei/luna.

La plata contabilitatii in avans pe 6 luni beneficiati de inregistrare firma IT: software, programare si service gratuit, fara a achita onorariul de 350 de lei (celelalte taxe fiind in sarcina dumneavoastra).

Pentru infiintare firma IT: software, programare si service ne puteti contacta rapid

Logo Profi Conta - Profesionisti in infiintari firme si contabilitate

Cat este de complicata infiintarea unei firme IT: software, programare si service?

Infiintarea unei firme nu a fost niciodata un lucru simplu. Mai ales in Romania, unde birocratia si legile alambicate sunt dificil de inteles. Aceste aspecte nu fac ca procesul de infiintare de firma IT – software, programare si service, sa fie imposibil. Dar, persoanele aflate la inceput de drum si nu numai, se vor confrunta cu diferite detalii care pot intarzia implinirea acestui vis, indiferent de domeniul de activitate.

Infiintarea unui firme, oricare ar fi domeniul de activitate, poate dura mult sau chiar poate fi respins dosarul daca nu se ocupa un specialist care detine toate informatiile. Este necesar, insa, sa fie bine documentat, sa aiba pregatite toate implicatiile financiare si, nu in ultimul rand, sa indeplineasca toti pasii pentru deschiderea companiei. Cele mai mici greseli pot fi cruciale, fie acum la inceput, fie in viitorul apropiat, mai ales atunci cand ati atins deja un nivel al succesului, iar firma dumneavoastra pare sa functioneze fara probleme.

Nu este deloc usor nici sa porniti cu o viziune la drum, iar odata pus in fata legii sa vi se spulbere visele care nu corespund cu realitatea. De aceea, cand timpul sau lipsa de cunostinte sunt o problema, ori daca nu vreti sa lasati loc de compromisuri, va fi cea mai buna decizie sa va consultati cu un profesionist care va va ajuta la infiintarea unui S.R.L. asa cum se obisnuieste la crearea companiilor de IT: software, programare si service Bucuresti.

Lăsați înființarea unei firme IT, software, programare și service, pe mâini bune! Apelați la ProfiConta.ro!

De ce aveti nevoie de un specialist in infiintare firma si contabilitate?

In primul rand trebuie sa luati in calcul experienta. Un profesionist a mai avut la randul sau de a face cu procesul de infiintare firma IT: software, programare si service. Prin urmare, nici modul in care trebuie realizat, si nici legislatia cu modificarile sale, nu ii sunt lucruri straine. Si astfel, nu doar ca va poate consilia in legatura cu privire la fiscalitate, dar totodata poate face lucrurile complicate si importante in numele dumneavoastra.

Printre acestea se numara si alegerea unui nume relevant al activitatii, dar care sa fie usor de tinut minte de catre potentialii clienti, inregistrarea lui, alegerea codurilor CAEN care determina dreptul de functionare in anumite domenii si servicii, realizarea dosarului cu toate actele necesare si multe altele. Este si un proces in care va trebui sa faceti o serie de achizitii, dar si de investitii care, adunate, pot fi consistente. Iar daca porniti cu un buget atent gandit, redus, chiar si acele costuri pentru infiintare firma IT: software, programare si service, este posibil sa vi se para semnificative. Ori daca nu faceti ceva bine, aceste eforturi pot fi in zadar.

Asa ca, la ProfiConta scapati de aceasta grija extra a onorariilor de infiintare firma, daca solicitati ajutorul companiei noastre cu ani de experienta. Mai precis, daca decideti sa colaborati si cu un expert contabil de care veti avea obligatoriu nevoie in viitorul S.R.L.. Tot ce trebuie sa faceti este sa achitati in avans, pentru 6 luni, serviciile de contabilitate, nemaifiind nevoie sa platiti onorariile de infiintare companie. Plus ca veti beneficia de consultanta fiscala pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Legea prevede ca serviciile de contabilitate S.R.L. (societate cu raspundere limitata), contabilitate I.I. (intreprindere individuala) sau contabilitate S.A. (societate pe actiuni) sa fie executate de catre o persoana angajata pe postul de contabil sau de catre o companie specializata. In cazul unui P.F.A. puteti de asemenea sa colaborati cu echipa Profi Conta. Daca optati pentru infiintare firma IT: software, programare si service, de asemenea va trebui tinuta contabilitatea, mai ales ca nu sunt putine atributii si puteti avea inclusiv angajati.

Asa ca, forma de organizare a acesteia impune automat prezenta unui contabil dedicat care sa se ocupe cu gestiunea financiara a firmei, de la inregistrarea incasarilor si a cheltuielilor pe care le veti face in mod curent, lunar, pana la intocmirea documentelor contabile si inregistrarea salarizarii personalului.

Cu alte cuvinte, un contabil bun poate preveni declinul companiei si ofera sfaturi pretioase cu privire la deciziile financiare pe care trebuie sa le luati. In acest fel puteti avea un ajutor suplimentar ca functionarea sa sa fie fara probleme din toate punctele de vedere.

Nu stiti cum sa va infiintati o companie sau sunteti in cautarea unui contabil bun? Haideti sa colaboram impreuna si sa punem bazele unei povesti de succes cu cele mai mici costuri de infiintare si cele mai bune preturi de contabilitate firma din Bucuresti! In cazul P.F.A. si a I.I. gestiunea porneste de la 150 de lei/luna, iar pentru restul entitatilor de la 200 de lei lunar.

Infiintare firma IT software, programare si service

Tipuri de organizari juridice pentru infiintare firma IT: software, programare si service

Inainte de a va infiinta firma, motiv pentru care va aflati astazi aici, veti arunca si un ochi peste tipurile de companii pe care le-ati putea inaugura. Raspunsul si recomandarea specialistilor vor fi unele precise cand vine vorba de domeniul IT: software, programare si service, indrumandu-va catre infiintarea unui S.R.L. Si probabil ca, va intrebati de ce nu puteti opta pentru un S.R.L.-D, un PFA, o intreprindere individuala etc.

Este un lucru firesc sa cautati cele mai bune solutii si sa va doriti sa deschideti o firma cu cele mai mari avantaje. Va reamintim insa ca, la infiintarea unei firme de IT: software, programare si service, serviciile pe care le veti oferi nu sunt tocmai putine. Iar pentru fiecare activitate desfasurata de societate, de la comunicare, la partea de mentenanta, software, programare, reparatii etc. va trebui ca in registrul firmei sa existe un anumit cod de functionare denumit cod CAEN care sa va permita sa faceti aceste lucruri.

In caz contrar, legea va poate amenda sau va poate suspenda dreptul de activitate, nefiind legal. In plus, alte firme nu permit sa inregistrati anumite coduri CAEN sau nu intr-un numar suficient pentru o buna operare, asa cum o face un S.R.L.

Asadar, energiile dumneavoastra trebuie sa se concentreze pe infiintare S.R.L. pentru firma de IT: software, programare si service, acest lucru fiind o alegere corecta.

1

Infiintare S.R.L.

Este potrivita atat celor care se afla la inceput de drum cat si in cazul in care doriti sa va dezvoltati compania;
Nu exista o limita a numarului de coduri CAEN alese, deci puteti oferi servicii si din alte domenii;
De asemenea, puteti avea oricati angajati doriti;
Societatea cu raspundere limitata reprezinta cea mai buna varianta;
2

Inregistrare P.F.A.

Persoana fizica autorizata este potrivita celor care tocmai intra in acest domeniu de afaceri;
Se pot trece maxim 5 clase de activitati din codul CAEN;
Puteti angaja maxim inca 3 persoane;
Inregistrarea unui PFA poate sa nu reprezinte o solutie pe termen lung, mai ales daca aveti de gand sa formati o echipa ceva mai mare;
3

Deschidere S.R.L.-D

S.R.L.-D sau societatea cu raspundere limitata debutant este ideala pentru incepatori. Dar, dupa maxim 3 ani de activitate intervine obligativitatea de a va transforma in S.R.L. Iar daca initial obtineti o serie de beneficii sau mai bine zis, deduceri financiare in cazul societatii cu raspundere limitata debutant, acestea trebuie acoperite in momentul in care treceti la S.R.L. Intr-un fel sau altul, acestea doar sufera amanare. Iar daca refuzati sa faceti modificarile impuse, puteti fi sanctionat si/sau obligat sa intrerupeti definitiv functionarea firmei, lucru pe care nu si-l doreste niciun antreprenor de succes care, pe parcursul a 3 ani de activitate, s-a dedicat trup si suflet activitatii pe care o conduce.
4

Infiintare S.A.

Pentru a beneficia de o societate pe actiuni aveti nevoie de un capital mult mai mare, de o firma impunatoare, asa ca nu intotdeauna este necesar sa va ganditi atat de departe.

Iar daca inca aveti curiozitati si nelamuriri in ceea ce priveste infiintarea firmei, nu ezitati sa ne contactati. Vom raspunde prompt solicitarii dumneavoastra.

Puneti in valoare cunostintele din domeniul IT si deschideti propria companie.

In doar 4 zile lucratoare puteti incepe sa castigati mai mult.

Contactati-ne.

De ce acte am nevoie ca sa deschid o firma IT?

Ati decis ca vreti sa deschideti o firma de IT si aveti convingerea ca veti face tot ce va sta in putinta ca sa o transformati intr-un business prosper? Daca raspunsul dumneavoastra este unul afirmativ, nu ramane decat sa treceti la urmatorul pas si sa va asigurati ca, din punct de vedere formal, al documentelor necesare, detineti tot ce va trebuie.

Colaborand cu Profi Conta trebuie sa puneti la dispozitie doar cartea de identitate si o dovada ca aveti dreptul sa gazduiti sediul social intr-un anumit loc. De restul ne ocupam noi. In cazul in care nu detineti dreptul pentru folosirea acelui spatiu, va putem pune la dispozitie si gazduirea sediului social fara acordul vecinilor, astfel incat totul sa devina mult mai simplu.

Va vom consilia cu privire la alegerea obiectului de activitate, respectiv la alegerea codurilor CAEN conexe, dedicate fiecarui segment de lucru in parte. Avem o vasta experienta si ne vom asigura ca totul va decurge bine. La serviciul de infiintare firma IT: software, programare si service, puteti avea nevoie de mai multe coduri CAEN, dar aceasta cifra ramane orientativa caci depinde de activitatile desfasurate.

Ulterior nu ramane decat sa alegeti si numele, pe care desigur, il vom inregistra la institutiile competente. Acest lucru se va face abia dupa ce s-a analizat si s-a stabilit ca nu mai exista nicio companie care sa poarte aceasi denumire, motiv pentru care se recomanda a dispune si de alte variante de rezerva. Cu aprobarea numelui puteti comanda si o stampila pe care s-o folositi in cazul documentelor oficiale in diferite situatii, aceasta atestand un acord legal asupra a diferite actiuni.

De asemenea, tot noi vom realiza si actul constitutiv in care se prevede si prezenta asociatilor, iar procesul continua cu stabilirea unui sediu social cu aprobarile de functionare (dupa caz, cum e de exemplu atunci cand sediul se afla intr-un mediu in care convietuiesc si alte persoane), declaratii ale partenerilor asociati, documentele proprii si cele care atesta depunerea capitalului social prevazut de lege etc.

Se poate vorbi indelungat despre responsabilitatile birocratice pe care le aveti de desfasurat la infiintarea unui S.R.L. IT: software, programare si service, dar Profi Conta simplifica procedura si se ocupa de toate etapele, fara a fi nevoie sa se riste respingerea dosarului ori sa se piarda timp cu intreg lantul birocratic.

Cum alegeti cu cine sa colaborati pentru infiintare firma IT: software, programare si service?

Inregistrarea companiei nu trebuie lasata pe mana oricui, mai ales ca nu doriti ca dosarul sa fie respins. Veti dori sa faceti lucrurile ca la carte si sa colaborati cu o firma care stie in detaliu ce presupune intregul proces. In acest fel veti benficia de siguranta ca nu vor aparea situatii neplacute ulterioare. Intocmai de aceea, procesul nu este unul ieftin, dar specialistii nostri va ofera preturi de infiintare firma mai mult decat accesibile.

Crearea unei companii impune responsabilitate din partea tuturor partilor implicate, fiind unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii profesionale. Cu atat mai mult ca, in procesul de infiintare firma IT: software, programare si service, se vor lua decizii care implica persoanele asociate conform legii, care trebuie sa conlucreze pentru ca aceasta sa functioneze si sa atinga rezultatele mult visate. Deci orice decizie privind un S.R.L. poate afecta viata si eforturile tuturor.

Deviza noastra este sa reducem grijile oricarui viitor antreprenor si sa simplificam acest proces de infiintare firma de IT: software, programare si service, care necesita atentie la detalii. Vasta noastra experienta ne-a permis sa facem cunostinta cu diferite tipuri de oameni, companii, si astfel, punem in aplicare intregul profesionalism ca si dumneavoastra sa va bucurati cat mai repede de o afacere de renume, ce va ofera nenumarate satisfactii.

In plus, va putem ajuta si cu obtinerea gazduirii unui sediu social in Bucuresti, la cele mai mici costuri, dar si cu servicii de contabilitate. Iar pentru acestea nu trebuie in mod obligatoriu sa infiintati o firma in IT, ci puteti alege orice alt profil de activitate. Oferim consultanta dedicata si transparenta, iar din punct de vedere financiar, va asiguram ca dispunem de un raport corect calitate preț care sa va avantajeze pe deplin.

Care sunt cele mai importante aspecte pentru infiintare firma IT: software, programare si service

Fiecare pas este important la deschiderea unei companii, indiferent ca vizeaza comunicarea, actele, banii, etc. Dar mai cu seama, e critic sa intelegeti inca din aceste fragede momente cand va pregatiti sa inaugurati o firma IT: software, programare si service, ca nu le puteti face pe toate de unul singur. Si este normal! Nimeni nu poate fi specializat in toate domeniile de activitate si este in folosul dumneavoastra sa acceptati ajutorul.

Iar odata ajuns in fata organismelor care aproba si va permit sa va desfasurati activitatea, nu exista loc de greseli. Cu atat mai mult in domeniul IT, care este unul dintre cele mai complexe si unul de actualitate, unde probabil veti avea o concurenta serioasa careia va trebui sa-i tineti piept. Succesul nu vine fara provocari, iar infiintarea firmei de IT, programare, software si service este prima misiune pe care trebuie s-o duceti la bun sfarsit asa cum trebuie. Dar nu va descurajati, caci exista solutii pentru orice problema!

De aceea, e bine ca inca de la bun inceput sa nu va irositi energia in incercarea de a va infiinta propria firma daca nu stiti ce presupune sau daca exista chiar si cea mai mica sansa ca sa faceti greseli. Noi, cei de la ProfiConta, va ajutam sa economisiti timp, resurse importante, lucram rapid, dar cu eficienta maxima, si dispunem si de expertiza necesara in materie de legislatie ca sa putem interveni prompt atunci cand lucrurile se schimba ager si aveti nevoie de o solutie viabila.

Odata ce ne-ati contactat, va oferim consultanta pe intreaga durata a colaborarii si va puteti bucura de toate aceste avantaje ale colaborării cu Profi Conta, la preturi minime.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Infiintare firma IT: software, programare si service. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.