• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate C.M.I.

Contabilitate C.M.I. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 200 de lei

Contabilitate C.M.I. la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Infiintare C.M.I. gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare a cabinetului fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre companiile importante din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate C.M.I.

Oferim preturi atractive pentru afacerile din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate C.M.I.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

Contabilitate C.M.I. pentru profesii sanatoase

Meseria de medic poate fi una frumoasa, mai ales atunci cand doriti sa transformati activitatea dumneavoastra intr-o sursa esentiala de venit. In acest caz, puteti infiinta si inregistra un cabinet medical individual cunoscut drept o forma de activitate specializata pentru cei ce profeseaza ca medici, indiferent de segmentul de activitate ales, activitate pe care o puteti desfasura concomitent cu cea efectuata, de exemplu, intr-un spital.

Odata ce luati decizia de a infiinta o astfel de firma, va trebui sa aveti in vedere ca vor exista costuri, ca veti avea nevoie de un spatiu in care sa va desfasurati activitatea, aparatura si materie prima, dar si de servicii de contabilitate cabinet medical Bucuresti, serviicii pe care noi vi le putem pune la dispozitie negresit.

Asa cum activitatea de medic implica o mare responsabilitatea, sustinerea contabilitatii unui C.M.I. nu este cu nimic mai prejos. Lesne inteles e faptul ca aveti nevoie de adevarati experti care sa va ofere servicii cat mai bune si, de ce nu, la un pret avantajos.

Echipa noastra este pregatita sa raspunda la orice provocare si sa va ajute cu infiintarea si contabilitatea unui C.M.I.

Infiintare C.M.I.

Un cabinet medical individual poarta acronimul de C.M.I. si ofera posibilitatea oricarui medic de a se transforma intr-un antreprenor cu toate formele legale, la zi. La infiintarea unui C.M.I este necesar sa prezentati o serie de documente importante si universal valabile pentru deschiderea unei afaceri, precum:

✔️  Documentele de identitate;
✔️  Dovada dreptului de a profesa;
✔️  O serie de dovezi referitoare la spatiul in care se va desfasura activitatea de lucru;
✔️  Autorizatii, acorduri (de la caz la caz);
✔️  Taxe de infiintare etc.

Sigur, despre toate aceste aspecte se poate vorbi indelungat insa, sa nu uitam ca fiecare tip de activitate poate avea un specific propriu. Amintim si faptul ca, alte optiuni de infiintare pe care le-ati putea avea in vedere la infiintarea unui cabinet medical sunt si formele de organizare tip S.R.L. (societate cu raspundere limitata), P.F.A. (persoana fizica autorizata), P.F.I. etc. Prin urmare, poate fi dificil sa stabiliti in mod precis ce tip de activitate vi se potriveste cel mai bine, moment in care, interventia unui specialist experiementat va fi de mare folos.

In afaceri trebuie evitate greselile, la fel ca in activitatea medicala. Asadar, ne puteti alege oricand drept parteneri pentru a va oferi intreaga indrumare de care aveti nevoie. Suntem o echipa serioasa, entuziasta si transparenta, orientata spre nevoile clientilor nostri si catre rezultate cat mai bune.

Cum puteti infiinta un C.M.I.

Infiintarea unui C.M.I. nu este, cel putin in teorie, o procedura complexa pentru persoanele cu experienta. Pentru a putea activa drept antreprenor al unei astfel de activitati va trebui sa elaborati dosarul de inregistrare cu toate documentele aferente, urmat de depunerea acestuia la Registrul Comertului. Totusi, analizata situatia mai in detaliu, veti putea observa ca lucrurile nu sunt atat de simple. In primul rand, tot acest demers va va costa timp pretios pe care va trebui sa-l alocati din activitatea pe care o desfasurati in prezent.

Mai apoi, toate avizele si aprobarile vor fi oferite in prealabil, doar dupa ce stabiliti modul de desfasurare al procedurii de lucru. De exemplu, va fi necesar sa dovediti ca aveti contractori seriosi ce va vor furniza materialele necesare la timp, ca dispuneti de spatiul necesar si ca sunt indeplinite toate conditiile sanitare, la nevoie sa dispuneti de contracte specializate pentru preluarea deseurilor medicale si/sau de oameni specializati pe care sa-I angajati si care vor oferi serviciile pe care doriti sa le puneti la dispozitie.

Iata asadar, pasii sunt numerosi. Ori daca va desfasurati deja activitatea profesionala sau daca nu aveti experienta in antreprenoriat, un ajutor poate fi critic pentru a evita sa comiteti o serie de greseli ce se vor transforma la randul lor in investitii fara noima, pe care nu le veti putea amortiza ulterior.

Lasati infiintarea unui cabinet si serviciile de contabilitate C.M.I. pe mana noastra!

Contactati-ne chiar acum si haideti sa transformam visele dumneavoastra in realitate, intr-un timp cat mai scurt!

Avantajele formei de organizare C.M.I.

Cabinetele medicale individuale au nenumarate avantaje, fiind printre primele optiuni pe care le are in vedere orice medic care doreste sa-si dezvolte cariera. Dintre acestea fac parte urmatoarele:

 • 1
  Infiintare simpla, fara prea multe eforturi sau documentatie, in raport cu alte forme de organizare
 • 2
  Se stabilesc cuantumul impozitelor in functie de activitatea generata sau mai bine spus, pe profit
 • 3
  Puteti colabora cu diferiti alti medici, inclusiv direct cu Casa de Aigurari de Sanatate
 • 4
  Mentenanta relativ simpla si redusa
 • 5
  Formulare si activitati contabile reduse

In cazul in care vizati sa deschideti mai multe puncte de lucru in viitorul apropiat sau daca vreti sa desfasurati mai multe obiecte de activitate (ca de exemplu, oferirea de training-uri sau de alte servicii suplimentare fata de cele impuse de domeniul principal de activitate), C.M.I. nu este modalitatea prin care sa faceti acest lucru, existand si o serie de limitari. Insa, va puteti orienta spre un S.R.L. sau un P.F.A., care vin la randul lor atat cu dezavantaje, cat si cu avantaje.

Prin urmare, va recomandam sa ne contactati pentru consiliere in luarea unei decizii.

Apelati Profi Conta pentru a descoperi particularitatile fiecarui tip de afacere in parte si care dintre ele vi se potriveste cel mai bine.

Contabilitate C.M.I. - Optional sau obligatoriu?

Contabilitatea desfasurata intr-un cabinet medical individual este una primara, deci putine formalitati si inregistrari contabile. Ca prin urmare, legea nu prevede o obligativitate in acest sens, avand posibilitatea de a va desfasura de unul singur formalitatile contabile. Insa, chiar si asa, un specialist pe contabilitate C.M.I. Bucuresti va poate fi de mare ajutor sa gestionati eficient resursele, cu atat mai mult daca exista tot mai multe responsabilitati ce va pot coplesi si care implica gestiune financiara.

Contabilul va poate ajuta sa manevrati mai usor intrarile si iesirile, sa alocati corespunzator resursele atunci cand vine vorba de investitii sau nevoi, diminuand stresul si grijile.

Rolul serviciilor de contabilitate cabinet medical individual

Contabilul este util in multe privinte, iar atributiile pe care i le puteti acorda sunt nenumarate, fie ca vorbim de activitati uzuale sau de un ajutor necesar intr-o situatie mai dificila. In principal, rolul sau este sa vegheze asupra unei bune infiintari, cat si in ceea ce priveste mententa unei afaceri.

Legislatia vine in permanenta cu diferite schimbari, fiind dificil sa putem tine pasul cu ele. Si, chiar daca timpul nu e de partea voastra, ori va lipsesc cunostintele necesare pentru a evita neplacerile juridice si nu numai, persoanele specializate n-au nicio scuza pentru a nu fi la curent cu acestea sau de a nu le analiza periodic. Ulterior, ele ar trebui sa va indrume in ceea ce priveste implementarea lor, transformand in acest fel vasta birocratie intr-o afacere de succes.

Infiintarea unui C.M.I. este o decizie ambitioasa si poate deveni o afacere de succes avand sprijinul potrivit. Ati mai colaborat anterior cu alte persoane din domeniu si va este dificil sa mai aveti incredere? Va asiguram ca oferim o colaborare fructuoasa, transparenta si echitabila, avand un portofoliu vast de clienti care si-au exprimat deja multumirea vizavi de aceasta alegere. In acelasi timp, echipa noastra este alcatuita din contabili acreditati CECAR, profesionisti pe care va puteti baza indiferent de situatie.

Contabilitate C.M.I. - Profi Conta - Profesionisti in firme

De ce sa apelati la serviciile unui contabil profesionist

Cei care au avut ocazia de a lucra cu un contabil, stiu cat este de dificil sa gaseasca o persoana dedicata, atenta la detalii si, cel mai important, de incredere. A lasa contabilitatea C.M.I. in mainile unui incepator sau a unei persoane care nu este suficient de dezvoltata din punct de vedere profesional, poate fi o adevarata problema.

Acum nu mai sunteti nevoit sa va asumati riscuri, fiind la un click distanta sa descoperiti un specialist cu adevarat dedicat meseriei sale. O astfel de decizie va poate ajuta sa economisiti energie si resurse in principal, dar poate fi si un prim imbold catre o crestere infloritoare a afacerii.

De exemplu, veti putea experimenta o buna dezvoltare si un parteneriat serios prin intermediul firmei noastre astfel ca, la un moment dat, poate exista inclusiv posibilitatea de a trece de la un C.M.I. la un S.R.L. unde sa cresteti frumos activitatea medicala extinzandu-va catre diferite arii sau segmente de activitate.

Sigur, veti putea face acest lucru tot prin intermediul profesionistilor nostri care va ofera intreg suportul necesar. Nu este imposibil sa deveniti una dintre cele mai mari personalitati medicale de la nivel national si/sau international, daca aveti consilierea potrivita.

Vorbim si de mai multa siguranta, dar si de eforturi financiare reduse. Antreprenoriatul nu trebuie sa fie o povara, iar un contabil bun va avea grija de acest lucru.

Ce servicii sunt oferite in contabilitate C.M.I.?

Serviciile de contabilitate cabinet medical individual pot fi grupate in doua mari categorii si respectiv: ajutorul acordat la infiintarea firmei si functiile desfasurate in gestionarea afacerii.

Printre cele mai importante atributii pe care le are un contabil se numara:
✅  Realizarea si depunerea de bilanturi contabile, rapoarte si declaratii, facultative si/sau obligatorii, ce necesita a fi redirectionate catre stat, Colegiul Medicilor etc.
✅  Calculul implicatiilor financiare necesare in desfasurarea activitatii, respectiv evidenta cheltuielilor si a profiturilor;
✅  Calculul de taxe si impozite ce este necesar a fi platit;
✅  Stabilirea evidentei salariale si acordarea drepturilor financiare catre angajati si/sau parteneri;
✅  Mentinerea unui registru pe termen scurt, mediu si lung, prin care va puteti raporta intreaga activitate derulata, dar care va poate indica si o serie de solutii eficiente in luarea unor decizii, schimbari etc.
✅  Creare de chitante, facturi etc.

Bineinteles, acestea sunt doar cateva dintre exemplele de activitati care se afla in sarcina unui contabil C.M.I. Sunt cazuri in care veti fi nevoit sa faceti o serie de investitii sau veti dori dumneavoastra sa faceti acest lucru pentru a imbunatati activitatea curenta, poate sa aplicati pentru un ajutor de finantare. Unele lucruri pot fi amortizate din capitalul cabinetului, altele va trebui sa le amanati, sa le prelungiti sau sa le obtineti cu alte eforturi. Toate investitiile si cheltuielile pe care le veti face pot fi analizate anticipat si atent de catre contabil astfel incat el sa va sfatuiasca asa cum trebuie, inainte sa luati decizii proaste care v-ar putea afecta pe termen lung.

Servicii profesionale externalizate de contabilitate C.M.I.

Cateva dintre beneficiile extrenalizarii serviciilor de contabilitate C.M.I. ati avut posibilitatea de a le descoperi deja in randurile anterioare. Prin intermediul nostru, puteti lucra cu specialisti buni, fara sa va mai bateti capul cu tot ceea ce inseamna cifre si birocratie care va pot duce la capatul puterilor, incurajandu-va sa renuntati la ceea ce s-ar putea transforma intr-o afacere foarte profitabila.

O viziune din exterior va fi mult mai bine venita prin responsabilitatile nenumarate pe care ni le asumam a le duce la bun sfarsit cu seriozitate si fara a fi influentati de anumite actiuni desfasurate in interiorul companiei.

In ceea ce priveste costurile, noi oferim un raport calitate-pret atractiv, fara a pune presiune pe venituri care, la inceput de drum, pot fi reduse. Venim cu o viziune moderna si ne ocupam de obligatii si actiuni importante, simplificandu-le pe limba dumneavoastra astfel incat sa putem avea o comunicare si o colaborare eficienta, totul la un cost avantajos.

Cat costa serviciile de contabilitate cabinet medical individual Bucuresti?

Este posibil sa nu fie suficient sa stiti ca veti lucra cu experti buni, la preturi avantajoase, ci sa va doriti o serie de sume exprimate in mod concret, lucru perfect normal, mai ales atunci cand infiintati pentru prima data o firma si aveti un buget strict pe care vreti sa stiti cum sa-l menajati corespunzator. Pentru orice tip de companie, indiferent de tipul acesteia, costurile necesare serviciilor de contabilitate externalizata cu ajutorul firmei noastre se stabilesc in functie de activitatea desfasurata, volum de lucru, respectiv inregistrari contabile.

Preturile incep de la 200 de lei/luna pentru maxim 10 operatiuni si cresc in functie de numarul de acestora. Astfel, pentru un numar de inregistrari contabile cuprins intre 51 si 75 de repere, dumneavoastra va trebui sa platiti suma de 350 lei. Bineinteles, daca nu exista activitate, costurile vor fi modice, de doar 100 lei/luna. Va putem oferi in mod cert o oferta personalizata si avantajoasa. Nu trebuie decat sa luati legatura cu noi pentru a stabili costurile aferente.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate C.M.I.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.