• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate P.F.A.

Contabilitate P.F.A. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 150 de lei

Contabilitate P.F.A. la pretul corect

Infiintarea firmei gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare P.F.A. fara onorariu

Contabilitate P.F.A. oferita de experti contabili

Cunoastem legislatia in domeniu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre cele mai bune companii din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate P.F.A.

Avem printre cele mai atractive preturi din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate P.F.A.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

De ce P.F.A?

Daca doriti sa deschideti o firma de mici dimensiuni, un PFA poate fi optiunea ideala, mai ales tinand cont ca preturile pentru contabilitate P.F.A. pornesc de la doar 150 de lei/luna. Aceasta forma de activitate vine in sprijinul tinerilor antreprenori si al celor care doresc sa desfasoare activitati variate sau de baza, intemeierea unei astfel de afaceri fiind printre cele mai simple optiuni la momentul actual.

Un PFA va ofera posibilitatea de a activa legal pe piata drept liber intreprinzator, de a conduce o afacere mica, cat si de a emite factura pentru activitatile intreprinse. Poate fi cea mai buna alegere pentru unii antreprenori.

Asadar, daca sunteti tentat sa deschideti un PFA Bucuresti, firma noastra va poate veni in ajutor cu intreg sprijinul de care aveti nevoie, inclusiv in ceea ce priveste serviciile de contabilitate P.F.A.

Infiintare P.F.A.

P. F.A este un acronim prescurtat de la persoana fizica autorizata care ofera posibilitatea tuturor doritorilor de peste 18 ani sa-si legalizeze o profesie acceptata de catre Registrul Comertului.

O alta conditie necesara pentru a incepe o astfel de activitate e sa dispuneti de pregatirea profesionala necesara domeniului aferent in care doriti sa activati pentru a primi aprobarile necesare, cat si sa nu detineti cazier fiscal cu acte ilegale, comise de-a lungul timpului.

Pentru infiintare va fi necesar sa realizati un dosar cu o serie de acte stabilite de catre autoritati, alaturi de semnaturile tuturor celor care convietuiesc in acelasi spatiu in situatia in care, de exemplu, activitatea pe care o veti desfasura va avea loc la domiciliul personal sau intr-un spatiu de uz comun.

Urmarind paginile web ale ONRC puteti descoperi intreg necesarul de care aveti nevoie. O alta varianta este sa apelati la un specialist care sa va ghideze in ceea ce priveste intreg procesul de infiintare.

Cum puteti infiinta un P.F.A.?

Dupa ce ati ales profilul de activitate al viitoarei firme care trebuie sa se regaseasca in lista activitatilor permise pentru o astfel de afacere, cea mai simpla modalitate de a infiinta un P.F.A. e sa apelati la o persoana care cunoaste toate demersurile necesare.

Desigur, avand in vedere simplitatea de infiintare in raport cu alte forme de activitate precum S.R.L., S.A. si altele, ce pot necesita mai multe investitii initiale si/sau ulterioare, puteti opta pentru infiintare pe cont propriu.

Insa, acesta este un proces care va poate consuma timp si resurse, iar acestea pot depinde de niste bugete limitate atunci cand va decideti sa porniti o afacere in mod oficial ca si P.F.A. Tinand cont si de faptul ca se vor desfasura diferite activitati economice care trebuie gestionate in mod eficient, specialistii va pot veni in ajutor cu servicii de contabilitate persoana fizica autorizata.

Sunteti din Bucuresti sau din oricare alta localitate si doriti sa deveniti persoana fizica autorizata? 

Noi va oferim posibilitatea de infiintare P.F.A. gratuit

Trebuie doar achitati, in avans pentru 6 luni, serviciile de contabilitate P.F.A. Bucuresti executate de catre experti contabili autorizati.

Avantaje si dezavantaje P.F.A.

Orice afacere, indiferent de tiparul ei, cunoaste o serie de avantaje, precum si dezavantaje, lucru perfect normal. Totusi, fiecare dintre aceste particularitati mai mult sau mai putin benefice pot influenta dezvoltarea viitoarei afaceri.
Haideti sa le descoperiti si dumneavoastra!

Avantaje P.F.A.

🆗  Este usor de infiintat;
🆗  Costurile de infiintare sunt reduse;
🆗  Activitatea poate fi intreprinsa si fara sa aveti un capital;
🆗  Procesul de lucru poate avea loc in orice spatiu, atat unul dedicat activitatii, cat si in zonele obisnuite, de exemplu, in mediul de trai (acasa);
🆗  Va permite sa desfasurati si alte activitati diferite;
🆗  Puteti solicita ajutor la terti, prin angajarea de personal;
🆗  Costurile de mentenanta si implicatiile necesare pentru efectuarea formalitatilor fiscale sunt reduse.

Dezavantaje P.F.A.

❌  Sunteti limitat la 5 coduri CAEN in desfasurarea activitatii, dar totodata exista si servicii care nu sunt permise pentru a fi realizate prin intermediul P.F.A;
❌  Da, puteti beneficia de ajutor profesional in desfasurarea afacerii, dar nu puteti angaja mai mult de 3 persoane;
❌  Costurile de infiintare sunt mici, la fel ca si numarul inregistrarilor contabile in general, dar impozitul si contributiile CASS sunt mult mai ridicate, inclusiv fata de cele necesare la un S.C;
❌  Datoriile sau problemele de natura economica se transfera asupra veniturilor personale in cazul in care acestea nu pot fi solutionate la nivel intern;
❌  Contributiile datorate statului se platesc indiferent daca se desfasoara activitate sau daca exista sau nu profit;
❌  Statutul de persoana fizica autorizata si activitatea propriu-zisa nu poate fi transferata catre terte persoane sau sa fie lasate mostenire.

Prin urmare – societate cu raspundere limitata, societate pe actiuni, C.M.I sau P.F.A.? Poate fi o alegere extrem de dificila in special daca nu aveti deloc experienta in acest domeniu.

Lasati grijile in mainile noastre. Noi va consiliem eficient in alegerea deschiderii unei firme potrivite nevoilor dumneavoastra.

Contabilitate persoana fizica autorizata

Infiintarea unui P.F.A. este considerata o procedura simpla, dar cand vorbim de contabilitate persoana fizica autorizata, lucrurile se pot complica. Desi in ansamblu o astfel de activitate nu intreprinde numeroase activitati contabile (la fel ca un S.R.L. sau S.A.), pentru cei lipsiti de timp sau experienta, lucrurile se pot transforma intr-o adevarata provocare. Iar erorile nu vor ezita sa apara, cu riscul de a afecta atat viata profesionala si statulul P.F.A.-ului, cat si viata personala. Asadar, este recomandat sa lasati acest aspect pe mana profesionistilor.

Societatea noastra va ajuta atat cu servicii de infiintare P.F.A., cat si in ceea ce priveste realizarea sau depunerea regulata a documentelor contabile la autoritatile abilitate.

In acelasi timp, va venim in ajutor pentru a va menaja cu succes intreaga activitate atunci cand doriti sa realizati o serie de colaborari sau fel si fel de aspecte esentiale, ce pot implica o atentie deosebita la detalii cand vine vorba de calcule matematice, contabilitate, cheltuieli si profit, costuri salariale etc. Dispunem doar de personal autorizat si cu o vasta experienta in domeniu, ce ofera cele mai bune rezultate si reduc grijile asociate formalitatilor complicate.

Contabilitate P.F.A. - Profi Conta - Profesionisti in firme

Avantajele externalizarii serviciilor de contabilitate P.F.A.

In loc sa va ocupati dumneavoastra de contabilitate P.F.A. sau sa desemnati o persoana care sa se ocupe exclusiv de acest lucru din postura de angajat, va puteti orienta catre serviciile externalizate ce vin la pachet cu numeroase beneficii. De exemplu, puteti sa va orientati atentia catre lucrurile cu adevarat importante in mentenanta firmei.

Asta va va ajuta implicit sa castigati mai mult timp, iar procesele de lucru vor functiona in deplina ordine atunci cand eforturile dumneavoastra vizeaza lucrurile necesare si care se afla in sfera dumneavoastra de activitate.

In acelasi timp, va puteti forma si o echipa mica dar eficienta, asa cum prevede legea, fara a ocupa un post in intreprinderea activitatii cu o persoana dedicata pe care va trebui sa o platiti cu acelasi salariu lunar, indiferent daca intreprinde sau nu diferite actiuni notabile pentru dumneavoastra.

Implicit, salariile/costurile vor fi diminuate, pentru ca serviciile noastre de contabilitate persoana fizica autorizata Bucuresti sunt platite in functie de rata de activitate.

Viziunea externa poate reprezenta un alt beneficiu. Tinand cont ca foarte multe P.F.A.-uri se bazeaza in marea majoritate a timpului pe colaborarea dintre diferiti membri ai familiei sau apropiati, care nu prezinta intotdeauna cele mai inalte standarde profesionale.

Asta v-ar putea face sa treceti cu vederea anumite greseli ce ar putea afecta drastic activitatea pe termen lung, ori sa fiti limitat din punct de vedere al activitatii. Un contabil externalizat poate veni cu o viziune globala, mult mai ampla si reala asupra necesarului firmei.

De ce este benefic sa apelati la contabilitate P.F.A externalizata?

Pe langa aspectele deja mentionate, putem aminti si alte avantaje reale de care beneficiaza toti antreprenorii care au optat pentru externalizarea serviciilor de contabilitate P.F.A.

Un prim beneficiu important este faptul ca noi oferim posibilitatea de a infiinta o astfel de afacere in mod gratuit. Desi costurile de infiintare nu sunt mari, veti putea, iata, sa mai faceti o serie de economii suplimentare. Nu va mai fi nevoie sa achitati onorariul de infiintare, daca achitati pentru 6 luni in avans serviciile de contabilitate (restul taxelor raman in sarcina dumneavoastra). In acelasi timp, toti clientii nostri beneficiaza de consiliere specializata. Asadar, oricand aveti nevoie de un sfat sau de o indrumare, partenerii nostri va vor fi alaturi negresit, fara alte implicatii.

Asiguram corectitudinea informatiilor contabile si a depunerilor, asumandu-ne intreaga responsabilitate asupra acestora. In plus, sa nu uitam ca se aduc constant numeroase modificari legislatiei, la care ati putea face fata cu greu in cazul in care nu aveti timpul necesar sau posibilitatea de a tine pasul cu ele, desfasurarea activitatii putand fi influentata si de acest aspect la nivel de costuri sau sarcini referitoare la documente/depuneri.

Cat timp dureaza pana sa intreprindeti activitatea prin intermediul unui P.F.A.?

In mare, durata de infiintare a unui P.F.A. si cat de repede veti putea desfasura activitatile dorite, sunt lucruri care depind doar de dumneavoastra. Per ansamblu, un P.F.A. se poate infiinta in aproximativ 4 zile lucratoare. Insa, tot acest timp poate fi influentat de usurinta de a intocmi dosarul, de a face depunerile potrivite, de a gasi personalul ideal pentru intreprinderea activitatii etc.

Daca intampinati dificultati, timpul va fi la randul sau influentat. Chiar si procesul de selectie al angajatilor poate fi unul de durata, mai ales daca doriti sa va asigurati ca totul va decurge fara niciun fel de probleme sau potentiale riscuri.

Apoi, daca veti dori sa desemnati o alta persoana apropiata sa se ocupe de tot ceea ce e necesar pentru infiintare P.F.A., pot exista diferite erori de concepere a dosarului, deoarece nu are experienta necesara pentru intreaga procedura.

Deci, externalizarea serviciilor de infiintare si contabilitate persoana fizica autorizata se poate transforma oricand intr-o adevarata provocare, iar sprijinul de incredere al unui profesionist se va face remarcat cu usurinta, oferindu-va posibilitatea de a activa legal in diferite domenii si sa faceti profit fara a face risipa de resurse.

Cand este ideal sa solicitati ajutorul serviciilor de contabilitate P.F.A.?

Indiferent ca va doriti mai mult confort si mai multa siguranta sau vreti sa scapati de stresul asociat cu deschiderea si contabilitatea unei firme, puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Va consiliem in mod eficient si ne pliem pe nevoile dumneavoastra, astfel incat sa va puteti bucura de o evolutie benefica statutului dumneavoastra.

Cu atat mai mult daca ati experimentat deja dificultati sau insecuritati, daca ati incercat sa va deschideti o firma, dar nu ati primit toate aprobarile necesare, ori daca aveti un plan antreprenorial destul de complex, dar nu va puteti face o imagine clara cu privire la ce tip de firma ati putea lansa in piata.

Si dumneavoastra puteti transforma procesul de infiintare firma intr-unul simplu! Oferiti-ne sansa de a fi parte din proiectul dumneavoastra si nu veti regreta! Punem la dispozitie atat servicii de contabilitate P.F.A. primara si secundara, dar si multe alte servicii auxiliare ce va pot fi de folos, la costuri avantajoase.

Funcțiile unui contabil la infiintarea si mentenanta unui P.FA.

Contabilul care ajuta la infiintare va avea inainte de toate sarcina de a verifica modul in care ati realizat un dosar complet si concret si ca respectati normele minime prevazute de lege pentru a putea primi autorizatiile necesare de infiintare.

Pe langa documentele de identitate si cele care atesta formarea personala vizavi de activitatea ce se doreste a fi desfasurata, veti mai avea nevoie si de o serie de anexe, semnaturi si acorduri (de exemplu, in cazul in care veti intreprinde activitatea la domiciliu, veti avea nevoie si de acordul oficial al membrilor majori ai familiei care convietuiesc in acel mediu).

Dupa intocmirea dosarului pentru infiintare, urmeaza ca specialistul sa-l depuna la ONRC. Poate fi necesara executarea a doua vizite pentru a se infiinta in mod oficial firma. Iar odata ce primiti aprobarile aferente, puteti incepe procesul de recrutare al angajatilor, sa va asigurati ca sunteti inregistrat la CAS si CASS, puteti adauga noi coduri CAEN sau sa le modificati pe cele deja existente la nevoie, pana la realizarea de bilanturi contabile etc.

Prin urmare, un contabil poate desfasura nenumarate functii de la inregistrarea unui P.F.A. Bucuresti si pana la inchiderea acestuia, asigurand o buna functionare, pas cu pas.

Oferte de pret contabilitate P.F.A

Infiintarea unui P.F.A. poate fi gratuita (nu mai platiti onorariul, dar restul taxelor va revin) daca achitati pentru 6 luni in avans serviciile de contabilitate, acestea avand oricum un cost modic, pretul pornind de la 150 de lei pe luna.

In functie de nevoile dumneavoastra, va vom realiza o oferta personalizata astfel incat sa nu fie necesar sa realizati niciun fel de compromisuri.

Contactati-ne chiar acum!

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate P.F.A.. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.