• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
  • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
  • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber

Home Servicii Servicii infiintare firma si contabilitate Contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber
Contabilitate firma ridesharing Bolt, Uber si Free Now - Profi Conta - Profesionisti in firme

Incepand de la 200 de lei

Contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber la pretul corect

Experti contabili acreditati

Cunoastem legislatia in domeniu

Infiintarea firmei gratuit

Oferim posibilitatea de infiintare firma ridesharing fara onorariu

Suntem in Bucuresti

Ne puteti contacta pentru a programa o intalnire

De ce suntem una dintre cele mai bune companii din domeniu

Cat costa serviciul de contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber

Avem printre cele mai atractive preturi din Romania:

Asiguram si gestiunea salariatilor

Onorariile noastre pentru salarizare personal pornesc de la 100 de lei / luna, serviciul putand fi contractat impreuna cu cel de contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber.

Inregistrare contractre de munca? Calcularea concediilor de odihna? Evidenta orelor suplimentare?

Contati pe Profi Conta.

Toate sarcinile aferente salarizarii sunt incluse, astfel incat sa va puteti folosi energia pentru dezvoltarea afacerii.

Pentru contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber ne puteti contacta rapid

Logo Profi Conta - Profesionisti in infiintari firme si contabilitate

Contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber

Serviciile de taximetrie au devenit tot mai populare, mai ales in orasele aglomerate. Cererea tot mai mare a determinat aparitia unor noi sisteme, precum Uber si Bolt. Atunci cand incepeti sa prestati servicii in acest mod, nu sunteti un simplu angajat, ci deveniti un contractor cu drepturi si obligatii, iar printre aceste obligatii se numara si evidenta contabila de care trebuie sa va ocupati in cel mai mic detaliu. Contabilitatea pentru serviciile de ridesharing presupune aceleasi prevederi legale pentru toti prestatorii de servicii, in functie de forma persoanei juridice, S.R.L., P.F.A. sau altele. Insa, inainte de a intra in detalii ceva mai tehnice legate de contabilitatea pentru o firma Bolt si Uber sau altele din categoria ridesharing, sa vedem care sunt avantajele acestui tip de afacere.

Avantaje soferi parteneri la o firma de ridesharing precum Bolt si Uber

🚕  flexibilitate la o firma de ridesharing

Spre deosebire de situatia in care sunteti angajat in cadrul unei firme de taximetrie, ca sofer partener veti beneficia de flexibilitate in ceea ce priveste programul. Indiferent ca vreti sa lucrati doar in weekend sau, din contra, zilele de sambata si duminica vreti sa le petreceti oricum – dar nu muncind, atunci cand lucrati in colaborare cu Uber si Bolt, sunteti singurul care poate stabili propriul program de munca. Asadar, puteti sa uitati de orele fixe si de acele zile in care trebuie sa rezolvati o anumita problema, insa nu va incadrati in timp pentru ca, de acum, detineti controlul situatiei in ceea ce priveste organizarea orelor de munca si a celor de relaxare.

🚕 venituri dinamice care se reflecta in rapoartele de contabilitate Bolt si Uber

Utilizarea aplicatiilor de ridesharing in calitate de sofer partener va ofera posibilitatea de a va orienta catre venituri dinamice. Acest lucru presupune ca aplicatia va indica cele mai bune zone in care sa lucrati in orele de varf pentru a va maximiza veniturile.

🚕  venituri direct proportionale cu timpul petrecut in cadrul firmei de ridesharing

Spre deosebire de joburile cu program si salariu fix, atunci cand deveniti sofer partener puteti sa va ajustati veniturile in functie de timpul pe care doriti sa il petreci la munca. Daca intr-o luna aveti cheltuieli mai mari si vreti sa depuneti eforturi in plus, puteti sa lucrati mai mult decat de obicei. In schimb, daca vreti sa plecati intr-o vacanta sau pur si simplu sa aveti mai mult timp pentru dumneavoastra, nimic nu va impiedica sa acordati mai putin timp orelor lucrate. Acest lucru nu se intampla la un loc de munca cu salariu lunar fix, indiferent de eforturile suplimentare pe care sunteti nevoit sa le depui. Toate aceste incasari in plus se vor reflecta si in contabilitatea firmei colaboratoare cu Bolt si Uber.

Obligatii ale soferilor parteneri

Procedura de inregistrare ca sofer partener este una destul de simpla ce presupune accesarea site-ului companiei cu care doriti sa lucrati si urmarirea instructiunilor de acolo. Va trebui sa pregatiti un dosar cu diverse acte si in scurt timp puteti sa incepeti munca.

Ca in orice parteneriat, exista si o serie de obligatii pe care in calitate de sofer partener trebuie sa le respectati. In primul rand, indiferent de forma legala sub care va desfasurati activitatea, evidenta contabila este o obligatie legala pe care o aveti imediat ce incepeti lucrul. Toate operatiunile financiare pe care le faceti trebuie sa fie transparente si sa respecte litera legii, iar rapoartele contabile trebuie predate in termenul prevazut de legislatia in vigoare.

Tot in categoria obligatiilor intra si conduita pe care soferul partener trebuie sa o aiba. Fiecare companie are o politica diferita, insa in principal – ca sofer partener e nevoie sa aveti o tinuta decenta, sa conduceti preventiv, sa nu inregistrati sau filmati clientii fara acordul acestora in prealabil, iar in rest sa va supuneti legislatiei si sa aveti mereu la bord toate documentele cerute de autoritati.

Doriti sa conduceti catre succesul profesional? Contactati-ne!

Avem solutia optima pentru contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber

Contabilitate firma ridesharing Bolt, Uber si Free Now - Profi Conta - Profesionisti in firme

Contabilitate firma ridesharing

Asa cum am mentionat anterior, serviciile de contabilitate nu sunt optionale in cazul in care sunteti sofer partener Bolt si Uber. Noi va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti contabili care va pot oferi tot suportul de care aveti nevoie pentru a va asigura ca rapoartele sunt corecte si, desigur, transmise la timp. Daca alegeti o echipa cu experienta in domeniu, singura grija a dumneavoastra va trebui sa fie prestarea de servicii de calitate superioara pentru a va diferentia fata de concurenta.

Printre serviciile noastre se numara:

🚗   Contabilitate firma ridesharing Bolt

🚗  Contabilitate firma ridesharing Uber

Sediul firmei noastre este in Bucuresti, insa acest lucru nu exclude clienti din toata tara, deoarece suntem pro inovatie, iar serviciile noastre sunt premium – de cea mai buna calitate – indiferent de situatie. Ne adaptam contextului, utilizam tehnologia si avem grija ca fiecare document sa fie completat corect si sa fie depus la institutia abilitata in timpul prevazut de legislatia din Romania, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii de contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber.

Ce avantaje aveti daca lucrati cu noi?

Compania noastra se remarca pe piata datorita serviciilor de calitate pe care le ofera, insa acest lucru nu este tot tot. Ne bucuram sa putem asigura contabilitate pentru soferi parteneri, contabilitate firma Bolt, contabilitate firma Uber, contabilitate S.R.L., contabilitate P.F.A. – la preturi foarte bune.

Asadar, alegandu-ne pe noi, castigati un aliat care va va ajuta sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii, fara ca operatiunile financiare sau rapoartele contabile sa va ocupe timpul pretios.

Ne recomanda urmatoarele calitati:

✔️ profesionalism
✔️ seriozitate
✔️ promptitudine
✔️ acuratete in completarea datelor contabile
✔️ punctualitate
✔️ experienta
✔️ orientati catre rezolvarea problemelor
✔️ buni consultanti
✔️ parteneri pe termen lung
✔️ preturi corecte, convenabile

Odata ce decideti sa ne contactati, vom reveni in cel mai scurt timp posibil catre dumneavoastra cu toate detaliile, in asa fel incat sa putem incepe colaborarea cat mai repede. Nu conteaza daca sunteti la inceput in acest domeniu, daca administrati un P.F.A. sau un S.R.L., noi va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie in asa fel incat sa scapati de aceasta grija si sa va puteti ocupa de ridicarea standardelor si de multumirea clientilor, pentru ca veniturile dumneavoastra sa fie cat mai mari atunci cand lucrati in regim ridesharing in Bucuresti sau oriunde in tara.

La Profi Conta aveti garantia serviciilor de contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber. 

Suntem autorizati CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania)

Trucuri pentru a avea succes in ridesharing

Atunci cand activati in aceasta industrie, sunt cateva lucruri pe care le puteti face pentru a fi placut de clienti inca de la prima calatorie. Soferul partener nu trebuie doar sa transporte un solicitant din punctul A in punctul B, ci poate sa apeleze la cateva gesturi frumoase care sa ii asigure recenzii cat mai bune. De asemenea, comportamentul este si el decisiv atunci cand vine vorba de relatia cu clientii. In continuare, va prezentam cateva sfaturi pe care le-am invatat si noi de la alti soferi parteneri cu care am avut placerea de a colabora.

✔️  sa fiti un bun psiholog atunci cand prestati servicii de ridesharing

Nu de putine ori se intampla sa aveti parte de clienti care doresc o discutie si cu care puteti sa legati foarte usor chiar si prietenii. Acestea sunt situatiile fericite. Din pacate, in ridesharing o sa aveti parte si de clienti mai putin disponibili care fie sunt obositi, fie nu doresc sa fie deranjati. In aceste cazuri este bine sa va folositi abilitatile de psiholog, formate inevitabil atunci cand lucrati zilnic cu fel de fel de oameni, in asa fel incat sa stiti exact ce tip de atitudine sa adoptati pentru ca oricine ar fi in masina sa se simta cat mai bine si in largul sau. Cu siguranta si dumneavoastra aveti zile mai putin bune, asa ca este bine sa respectati intimitatea fiecarui client daca vreti ca acesta sa revina la dumneavoastra si sa va solicite si cu alte ocazii serviciile.

✔️  sa aveti o tinuta adecvata

Sigur ca nu haina face pe om, insa la locul de munca trebuie sa afisati o tinuta impecabila. Orice client va remarca atunci cand tinuta ta este una decenta, corespunzatoare si nivelul de incredere o sa creasca imediat. Atunci cand lucrati in ridesharing o sa intalniti foarte multe tipuri de oameni, asa ca incercati sa abordati tinute simple, cat mai minimaliste, care sa denote seriozitate si profesionalism.

✔️  sa aveti o conduita preventiva in trafic cand lucrati ca partener Bolt si Uber

Cu siguranta unii oameni au avut si experiente negative atunci cand au avut nevoie de servicii de taximetrie sau ridesharing, fie ca e vorba de Uber sau Bolt. Trebuie sa stiti ca orice greseala pe care o faceti poate sa fie taxata de clienti prin intermediul aplicatiei pe care o folosesc. Daca nu conduceti preventiv sau daca acea persoana care se afla in masina dumneavoastra nu se simte in siguranta, sansele ca recenzia pe care o veti primi sa fie negativa cresc considerabil. Respectati regulile de circulatie si oferiti-i clientului dumneavoastra siguranta de care are nevoie atunci cand calatoreste cu o persoana necunoascuta la volan. Tineti cont de faptul ca serviciile va sunt platite, asa ca trebuie sa oferiti confort si securitate.

✔️  sa aveti o masina intretinuta din toate punctele de vedere

O masina murdara nu va fi niciodata atractiva pentru clienti. Daca acestia aleg sa plateasca pentru un serviciu, cu siguranta au si asteptari – asa cum e si normal. Asigurati-va ca masina pe care o conduceti este tot timpul curata, atat in interior, cat si in exterior. Folositi odorizante cu mirosuri proaspete pentru a pastra o aroma cat mai placuta, fara ca aceasta sa fie deranjanta. Chiar daca sunteti fumator, atunci cand sunteti in timpul programului este bine sa evitati acest obicei. Mirosul de tigara va patrunde in tapiterii si chiar daca spalati masina regulat, acesta e foarte greu de scos si cel mai probabil o sa ramana impregnat in interiorul masinii, lucru deloc placut.

✔️  sa aveti intotdeauna o mica atentie pentru client cand sofati in sistem ridesharing

Nimic deosebit, nimic scump – poate doar o bomboana sau o ciocolata mica ce pot sa faca diferenta. Clientul va fi cu siguranta placut surprins de atentia pe care o primeste si de calitatea serviciilor, in cele mai mici detalii. Un astfel de gest poate sa va scoata in evidenta si va poate plasa direct in lista de favorite a clientilor, iar acest lucru nu poate decat sa va aduca beneficii atat in ceea ce priveste imaginea pe care vi-o formati, cat si in ceea ce priveste profitul.

✔️  sa va organizati veniturile si cheltuielile

Contabilitatea firmei este deosebit de importanta, indiferent ca reprezentati un P.F.A. sau un S.R.L. E important sa fiti organizat pentru a putea sa anticipati cheltuielile in timp util, in asa fel incat sa aveti mereu cate o mica rezerva pentru tot felul de plati neprevazute pe care trebuie sa le faceti. Nu uitati ca masinile au nevoie de intretinere, de reperatii, plata de taxe etc. Pentru acestea trebuie sa aveti un fond din care sa platiti, in asa fel incat sa nu va afecteze bugetul pe termen lung. Noi va ajutam cu consultanta la nivel profesionist ori de cate ori aveti intrebari sau atunci cand doriti explicatii suplimentare.

Suntem alegerea corecta pentru contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber

In afara de organizarea timpului de lucru, intretinerea masinii si calitatea serviciilor, e important sa va inconjurati cu parteneri de calitate. In ceea ce priveste situatia financiara, va oferim servicii de contabilitate ridesharing in Bucuresti sau oriunde in tara, asta pentru a va scuti de detaliile ce privesc documentele, rapoartele contabile sau alte sarcini auxiliare care decurg din obligativitatea evidentei contabile.

Suntem pregatiti sa va oferim consultanta de care aveti nevoie, indiferent de experienta pe care o aveti in domeniu, iar acest lucru poate sa fie confirmat de clientii cu care am lucrat pana acum. Ne mandrim cu un portofoliu bogat care ne recomanda pentru a deveni si partenerul dumneavoastra de drum lung. Suntem prompti, seriosi, profesionisti in domeniul contabilitatii si avem solutii pentru orice probleme pot sa apara in aceasta sfera.

Alegerile intelepte atunci cand aveti nevoie de contabilitate Bolt si Uber ar trebui sa includa si o firma de incredere pregatita sa va asigure evidenta. Aceasta este o arie complexa ce poate ridica probleme pentru cei care nu au experienta sau cunostintele necesare, insa nu va face griji: odata ce ne contactati, preluam noi. Avem grija ca rapoartele contabile sa fie depuse la timp, va oferim sfaturi si suport si va asiguram de tot profesionalismul echipei noastre, deoarece ne dorim sa reusim impreuna si sa fim parteneri o perioada cat mai indelungata. Va suntem alaturi nu doar la infiintarea firmei, ci pe toata activitatea dumneavoastra de afaceri si suntem convinsi ca o sa fiti multumit de serviciile noastre.

Va recomandam sa vizualizati si alte servicii de contabilitate, infiintare firma ori operatiuni complementare ale Profi Conta

Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciul de Contabilitate firma ridesharing: Bolt si Uber. Ne puteti scrie sau suna.

Ne face placere sa va anuntam ca beneficiati de consiliere gratuita.