• 0775 216 525 L - V | 9 - 17
 • contact@proficonta.ro Ne puteti scrie oricand
 • Sos. Salaj nr. 294 B, Et. 1, Ap. 10, Int. 710, Sector 5, Bucuresti Va invitam sa ne sunati pentru programare

Infiintare firma gratuit

Home Onorarii Infiintare firma gratuit
Infiintare firma gratuit - Profi Conta - Profesionisti in firme

Cum puteti beneficia de optiunea de infiintare firma gratuit?

Toti manageri de succes stiu cat de important este sa isi reduca costurile, indiferent ca este vorba de productie, angajati, mentenanta sau altele. O cheltuiala mai mica si realizata mai eficient inseamna un profit mai mare, unul dintre cele mai mari obiective ale unei firme.

De aceea, mai ales la inceput de drum, este esential sa aveti grija de bugetul dumneavoastra si sa profitati de aceasta oferta. Compania noastra din Bucuresti va ofera infiintare firma gratuit (fara onorariu) daca alegeti sa achitati in avans serviciile de contabilitate pentru 6 luni. Practic, operatiunile acestea le-ati fi platit, oricum, luna de luna. In acest mod, in cazul deschiderii firmei, va fi necesare doar achitarea taxelor prevazute de lege, dupa cum urmeaza:

  Taxa la notariat – aproximativ 200 de lei;
  Taxa pentru deschiderea unui cont bancar – uneori este gratuit;
  Taxa de la Registrul Comertului – incepand de la 128 de lei.

Oferim preturi excelente pentru serviciile de contabilitate firma

Un manager bun stie ca, pe langa un obiectiv bine stabilit si executat, este nevoie de o gestiune cat mai corecta a documentelor. O contabilitate bine realizata, la termen si conform legilor in vigoare va poate avantaja, atat din punct de vedere legal, dar si administrativ. Aceasta va poate indica starea firmei si in functie de datele prezentate, puteti lua decizii manageriale, pentru extinderea sau reducerea activitatii.

Expertii nostri contabili, cu experienta vasta in domeniu, sunt pregatiti sa colaboreze cu dumneavoastra. Va puteti bucura de o gestiune a companiei in mod profesional si beneficiati de indrumari fiscale pentru a putea reduce din taxele pe care le veti avea de achitat catre bugetul de stat. In acelasi timp, daca alegeti sa achitati serviciile de contabilitate in avans pentru 6 luni, procesul de infiintare S.R.L. gratuit (fara onorariu; restul taxelor raman in continuare in sarcina dvs.) va poate avantaja la inceput de drum.

Pentru a afla pretul pentru contabilitate firma, nu ezitati sa ne contactati pentru a va prezenta oferta, insa mai jos va vom oferi cateva tarife orientative, in functie de numarul de inregistrari contabile:

✔️  Firma fara activitate – 100 lei / luna;
✔️  0 si 10 inregistrari contabile pe luna – 200 /luna;
✔️  Intre 11 – 50 inregistrari contabile – 300 lei / luna;
✔️  Intre 51 – 75 inregistrari contabile – 350 lei / luna;
✔️  Intre 76 – 100 inregistrari contabile – 400 lei / luna;
✔️  De la 101 la 150 inregistrari contabile – 550 lei / luna.

Ce tipuri de firma beneficiaza de infiintare gratuita?

Una dintre principalele decizii pe care trebuie sa le luati atunci cand doriti sa incepeti procedura de infiintare firma gratuit, este aceea de a alege forma juridica pe care o veti adopta.

Fiecare tip de organizatie are avantaje sau dezavantaje si, in functie de obiectul de activitate, marimea afacerii si potentialul de dezvoltare, puteti alege forma potrivita pentru dumneavoastra. Pentru a beneficia de serviciul nostru de infiintare firma gratuit, puteti alege una dintre urmatoarele forme:

  S.R.L. ( Societate cu raspundere limitata);
  S.R.L. –D ( Societate cu raspundere limitata debutant);
  P.F.A. ( Persoana fizica autorizata);
  I.I. ( Intreprindere Individuala);
  S.A. ( Societate pe actiuni).

 • 1

  Infiintare firma tip S.R.L. gratuit

  S.R.L. –ul este una dintre cele mai populare si cunoscute forme juridice din Romania. Este un tip de firma foarte flexibil, putand fi folosit atat de cei cu o activitate restransa, dar si de cei care au o operatiune larga, cu potential mare de crestere.

  Raspunderea limitata in fata legii si a partenerilor economici in caz de imposibilitate de plata este unul dintre cele mai mari avantaje ale acesteia. In caz de forta majora, asociatii raspund in fata acestora doar cu capitalul social si cu patrimoniul firmei.

  De asemenea, posibilitatea de a selecta un numar nelimitat de coduri C.A.E.N. o face una dintre cele mai flexibile forme juridice, putand fi folosita in orice tip de activitate. Astfel, actiunea de infiintare S.R.L. gratuit poate fi o decizie excelenta, indiferent de ce business doriti sa incepeti.
 • 2

  Infiintare firma tip S.R.L.–D. gratuit

  S.R.L. –D-ul s-a nascut pentru a stimula mediul de afaceri si a ajuta noii antreprenori sa isi inceapa business-uri, astfel contribuind la o crestere economica mai puternica a tarii si a cererii si ofertei pe piata de bunuri si servicii.

  Fiind o forma juridica conceputa special pentru cei care debuteaza in mediul de afaceri, infiintarea acesteia se realizeaza gratuit, fara a plati taxele de la Registrul Comertului, lucru ce va ajuta si mai mult noii antreprenori.

  De asemenea, programul Start-Up Nation poate fi accesat, prin acesta putand sa beneficiati de finantare nerambursabila.

  Deoarece aceasta forma juridica este realizata doar pentru cei care abia isi incep calatoria in lumea afacerilor, una dintre principalele cerinte la deschidere este aceea ca administratorul sa nu fi ocupat functia de asociat sau actionar intr-o firma. In acelasi timp, activitatea pe care o poate intreprinde este mai limitata decat in cazul S.R.L.-ului, aceasta fiind restrictionata la cinci grupe.

  Daca sunteti la inceput de drum si doriti sa beneficiati de astfel de avantaje, infiintarea unui S.R.L. –D poate fi o optiune perfecta, fiind o alegere populara in randul tinerilor antreprenori din Romania.
 • 3

  Infiintare P.F.A. gratuit

  P.F.A.–ul este un tip de firma a carei activitate este limitata si care permite unei persoane sa detina personalitate juridica. Folosita de cele mai multe ori de liberi profesionisti si freelanceri, aceasta are avantajul de a fi mai usor de gestionat, atat la nivel contabil, cat si la nivel administrativ. O persoana fizica autorizata poate avea pana la trei angajati, dar posibilitatea de dezvoltare este limitata, fiind necesar intr-un stadiu mai avansat sa deschideti o alta forma juridica, precum S.R.L. –ul.

  Va puteti infiinta o asemenea entitate juridica doar pentru activitatile in care aveti atestare profesionala si in acelasi timp puteti alege doar codurile C.A.E.N. care se potrivesc cu acreditarea dumneavoastra.
 • 4

  Infiintare persoana fizica tip I.I. gratuit

  Intreprinderea individuala este una dintre cele mai usoare tipuri de organizare juridica pentru inceperea activitatii, avand o complexitate mai mica decat a unei firme. Gestionarea contabilitatii si a entitatii este mai usoara decat in cazul altor forme, insa si capacitatea de dezvoltare este limitata.

  Desi este populara in randul micilor producatori, mai ales datorita faptului ca puteti sa aveti pana la 8 angajati si puteti alege din 10 clase de coduri C.A.E.N.. Un dezavantaj al acesteia este ca titularul are raspundere nelimitata ( trebuie sa plateasca datoriile catre stat sau partenerii economici cu patrimoniul personal) in caz de forta majora.

  In functie de activitatea pe care doriti sa o desfasurati, mai ales la inceput de drum si cu o activitate restransa, o intreprindere individuala poate fi o alegere perfecta pentru dumneavoastra.
 • 5

  Infiintare firma tip S.A. gratuit

  Societatea pe actiuni reprezinta ultimul stagiu de dezvoltare al unei companii. Este o forma juridica avansata, ceea ce va poate permite sa accesati surse de finantare foarte mari de pe piata financiara de capital. Prin vanzarea de actiuni sau emiterea de obligatiuni corporative, puteti sa obtineti resursele necesare pentru a va continua activitatea si a dezvolta in continuare firma.

  La fel ca si in cazul unui S.R.L., raspunderea este limitata la capitalul firmei. De asemenea, actionarii au drept de vot si putere de decizie direct proportionala cu numarul de actiuni pe care acestia le detin.

  Una dintre barierele de deschidere ale unei astfel de forme juridice este necesitatea unui capital social mult mai mare decat in cazul altor tipuri, acesta fiind de cel putin 90 000 de lei sau 25 000 de euro.

  O societate pe actiuni poate fi o solutie ideala pentru dumneavoastra in cazul in care societatea pe care o conduceti a ajuns intr-un stadiu foarte avansat si doriti sa accesati noi surse de finantare. In acest caz, specialisti nostrii din Bucuresti va stau la dispozitie pentru a va ajuta in toate demersurile juridice, pentru a trece mai usor peste aceasta etapa.

Unde sa va stabiliti sediul social?

Administrarea si infiintarea unei firme necesita multe decizii, mai ales la inceput de drum. De la selectarea numelui potrivit ( lucru de multe ori ignorat, insa care va poate afecta sau avantaja pe termen mediu si lung din punct de vedere al promovabilitatii), a codurilor C.A.E.N. (selectarea codurilor corecte este necesara pentru a functiona in normele legale si a evita plata sanctiunilor), pana la stabilirea unui sediu social.

Nu de multe ori, alegerea sediului se face folosind locuinta proprie sau inchirierea unui apartament, insa acest lucru vine cu un numar de dezavantaje dupa cum urmeaza:

  Este necesara aprobarea din partea Presedintelui asociatiei de proprietari pentru a putea functiona legal;
  Este necesar consimtamantul din partea vecinilor dumneavoastra;
  In momentul in care locuinta se va transforma in sediu social, impozitul datorat va fi mult mai mare;
  Controalele din partea organelor de stat pot fi neplacute si deranjante pentru familia dumneavoastra.

Dupa cum puteti observa, o decizie populara nu este intotdeauna si cea mai buna, de aceea compania noastra din Bucuresti va recomanda si va propune sa selectati serviciul de gazduire a sediului social din cadrul firmei noastre. Aceasta prezinta multe beneficii, precum:

  Nu trebuie sa platiti impozit pe locuinta;
  Acordul presedintelui asociatiei de proprietari si a vecinilor nu este necesar;
  Perfect pentru orice tip de firma si dimensiune, mai ales pentru cele mici si mijlocii la inceput de drum;
  Puteti sa aveti sediul social in Bucuresti, indiferent de locatia in care va aflati;
  Daca aveti un punct de lucru si nu aveti nevoie constant de un sediu social, atunci serviciul acesta este perfect pentru dumneavoastra.
  Cheltuileli mai mici cu intretinerea si mentenanta;
  Cost scazut.

Serviciul nostru de gazduire sediu social poate fi o alegere excelenta si, impreuna cu avantajul de infiintare S.R.L. gratuit, puteti sa va incepeti activitatea cu cheltuielile pastrate la minimum.

Firma noastra va ofera acest serviciu, indiferent de obiectul de activitate sau locatie, pretul pentru acesta incepand de la 350 RON pe o perioada de 6 luni, 500 RON pentru gazduire sediu social pe o perioada de 12 luni in Bucuresti, iar pentru 2 ani avem un pret de 900 RON.

Care sunt avantajele unei colaborari cu firma noastra?

 • Castigati timp

  Timpul petrecut in trafic sau in diferite puncte birocratice este de cele mai multe ori irosit, acesta fiind o resursa limitata si pretioasa, mai ales la inceput de drum. Pentru a va elibera si a va permite sa va concentrati pe target-urile dumneavoastra, firma noastra va poate asista si sa va elibereze timpul pentru a va ocupa de chestiunile importante ale societatii comerciale.
 • Mai putin stres

  Nenumarate documente cerute la infiintare si agitatia pot fi o experienta stresanta. Noi ne ocupam de absolut toate actele, cu implicare minima din partea dumneavoastra, pentru a deschide firma si a va permite sa incepeti activitatea imediat.
 • Expertiza in domeniu

  Expertii nostri contabili au o experienta vasta in domeniu, fiind la zi cu toate modificarile legale.
 • Timp rapid de realizare

  In cele mai multe cazuri, in doar patru zile firma dumneavoastra va fi gata, noi fiind pregatiti sa actionam rapid si fara intarziere.
 • Consultanta

  Va oferim consultanta in toate actiunile juridice pentru a va ajuta sa luati decizii cat mai bune.

Infiintarea unei firme poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le luati. Aceasta va poate permite sa va extindeti atat din punct de vedere financiar, cat si personal. Este important, indiferent in ce stagiu va aflati sa tineti cheltuilelile cat mai reduse, acest lucru fiind esential mai ales la inceput de drum.

De aceea, alaturi de firma noastra, puteti sa va infiintati gratuit o societate comerciala si sa va tineti costurile la minim, astfel avand un start excelent in noua dumneavoastra carierea antreprenoriala.

Oportunitatea de a deveni antreprenor prin servicul de infiintare firma gratuit

Mediul de afaceri a trecut printr-o transformare majora in ultimii 15 ani. Dupa incheierea crizei economice din 2008, tara noastra a cunoscut o dezvoltare uriasa, atat din punct de vedere economic, social, dar si digital. Datorita acestor factori, integrarea Romaniei in spatiul european a devenit mai pronuntata si mai accentuata. De aceea, numarul de oportunitati financiare oferite de piata a crescut considerabil. Iar daca luati in calcul si oferta noastra de infiintare firma gratuit (fara onorariu; restul taxelor raman in continuare in sarcina dvs.) puteti considera mediul de afaceri din ce in ce mai atractiv.

Datorita acestor conditii prielnice, acum este un moment excelent de a porni un business. Foarte multe persoane doresc sa isi deschida o afacere din nenumarate motive, insa cel mai des intalnite argumente sunt beneficiile financiare si un program flexibil.

Totusi, de cele mai multe ori, infiintarea unei firme poate prezenta un moment stresant, plin de documente si cunostinte juridice care va pot impiedica sa va incepeti activitatea numaidecat. Firma noastra din Bucuresti va sta alaturi la inceputul acestei calatorii, pentru a va ajuta si asista in toate demersurile juridice prin care veti trece.

Infiintarea unei firme cu ajutorul nostru va fi un proces mai usor si mai rapid, nefiind necesar sa va mai preocupati cu detalii marunte, astfel eliberandu-va timp pretios de a va pune la punct toate detaliile din planul de afacere inainte de inceperea activitatii.

Unul dintre serviciile oferite de firma noastra din Bucuresti si un mare avantaj daca lucrati cu noi este acela ca va putem oferi optiunea de infiintare firma gratuit.

Ne puteti contacta

Va oferim serviciul de infiintare firma gratuit

Stim ca inceputul unei activitati economice nu este intotdeauna usor, ca sa va putem infiinta firma fara onorariu. Vom incasa de la dumneavoastra doar taxele notariale si cele de la Registrul comertului, in cazul in care acestea se aplica.

Oferta este valabila la plata in avans, pentru 6 luni, a serviciilor de contabilitate.
Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou de la Profi Conta
Profi Conta
Buna ziua.

Va putem ajuta cu serviciile de infiintare firma si contabilitate.

Contactati-ne si ne vom ocupa de toate documentele.